× بــهنام خـدا × با سلام به یکرمانیهای عزیز اللخصوص همراهان عزیز تالار سینما!❀
× اول از همه تـشکر ویژه از @Raha~A عزیز بابت همراهی و دادن ایده این تاپیک* - * ×
☘| ســـوژه نما |☘
حتما با شنیدن اسم تاپیک به یاد تالار سرگرمی، بخش "سوژه شو" افتادید!^^
باید بگم که این سوژهنما، شبیه به همونه ولی؛ از جنس سینما! {اینجا ما از شما سوالاتی پیرامون سینما میپرسیم}
برای شرکت هم فقط کافیه در پیوی من اطلاع بدین تا سوالات از شما پرسیده بشه ^ - ^
موفق باشید✨
{اولین مصاحبه!*-*}
سلام خدمت همراهان عزیز تالار سینما❀
مرسی ازسرکار خانم @*AFSOON* عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند ♥
*** سلام، ممنون از اینکه مصاحبه ما رو قبول کردید*-
و یک نکته مهم!: *×برای بهتر خوانده شدن و زیبایی(!) بیشتر، از کلمه فیلم در سوالات استفاده شده، اما شما میتوانید در پاسخهاتون از انیمه، مستند، سریال{و مینیسریال} و انیمیشن هم نام ببرید^^×*
×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ سلام ^-^
افسون هستم، 15 سالمه.
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ بیشتر از بقیه ی ژانرها، جنایی و معمایی می بینم، البته سبک مورد علاقم تریلر روانشناختیه :)
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! آره، زیاد! من تقریبا هر فیلمی می بینم دیدگاهمو تغییر میده ... ولی جدا از شوخی، احتمالاً اون فیلمی که کلاً از این رو به اون روم کرده، fall 2006 بوده.
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! بـــــعله! خصوصاً سریال های غیرآمریکایی، چون یه تفکر غلطی بین عام مردم وجوده داره، که فکر می کنن هالیوود خداست! در صورتی که کشورهای دیگه واقعاً پتانسیل بیشتری دارن. نمونه ی این طور سریال ها هم Broen هست که یه مینی سریال اسکاندیناویه.
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! می دونین، یه قاعده ای هست که میگه: اون فیلمی که ازش متنفری، همون فیلمیه که اصلا نفهمیدیش!
بر اساس همین قاعده، اکثر فیلم هایی که روایت های پیچیده ای دارن و آدم باید وقت بذاره تا درکشون کنه، مورد استقبال کمی واقع شدن؛ و اون فیلمی که به نظرم حقشه تو این بخش بهش اشاره بشه، فیلم Mr. Nobody هست که فقط یه فیلمباز می تونه بهش علاقه داشته باشه و احتمالاً اگر کس دیگه ای بشینه و ببینتش، با خودش میگه این دیگه چه چرت و پرتیه!
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} دانــی:«چرا اون لباس احمقانهی خرگوشی رو تنت کردی؟»
فرانک:«تو چرا اون لباس احمقانهی انسانی رو تنت کردی؟!»
(Donnie Darko 2001)
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! بله هستم شدید! چه سوال سختیه
.
.
.
Tokyo Ghoul و Fullmetal Alchemist
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید. - مامان یه فیلمی دیدم که...
- اصلاً برام مهم نیست.
و یا:
- افسون یه چند تا فیلم خوب میگی برم ببینم؟
- چیا دیدی حالا؟ ژانر مورد علاقت چیه؟
- تینیجری خیلی دوست دارم. گرگ و میش و after رم دیدم
من:
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟!
شاید باورتون نشه، ولی oldboy ... یعنی تاثیر مخربی که این فیلم روی روح و روان من گذاشت رو هیچ فیلم دیگه ای نتونست بذاره. بعد از تموم شدن فیلم فقط دلم می خواست برم یه گوشه ای بشینم واسه خودم بالا بیارم
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! به یک اندازه... اوایل فیلم می دیدم فقط، ولی بعدتر سریال دیدنم با منتالیست استارت خورد و به مرور هی بیشتر و بیشتر درگیر سریال دیدن شدم.
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} هانس زیمر (اصلاً مگه میشه به این سوال جوابی غیر از هانس زیمر هم داد؟!)
داریو ماریانلی ()
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} اول از همه موسیقی متن بی نظیر فیلم Papillon 1973
و موسیقی متن بامزه ی انیمشین coco 2017 ^-^
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} یکم عجیب به نظر می رسه، ولی باید بگم که من هیچ بازیگر مورد علاقه ای ندارم! چون هر بازیگری یه سری آثاری داره که با ذائقه ی من می خونن و یه سری هم نمی خونن... ولی بازیگری که میشه گفت دوستش دارم و براش احترام قائلم، مریل استریپه.
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! آثار طلایی و افسون پسند (!) بسیاری بینشون وجود داره و به نظرم سینمای 1970 تا 2000 سر جمع سینمای اکتیو و قابل احترامی بوده.
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! به اقتضای پیشرفت تکنولوژی، سیستم فیلم ها توی قرن جدید کلا فرق کرده. این طوریم نیست که بگم فقط فیلمای کلاسیک قبل از 2000 خوبن و فیلمای جدید افتضاحن، چون حقیقتاً این طور نیست. ولی مجموعاً میشه گفت سینمای قرن بیست و یکم تجاری تره، در صورتی که سینمای کلاسیک آکادمیک تره. من با هر دو سینما ارتباط خوبی دارم و به قول معروف نشستم دارم نون و ماستمو می خورم و فیلممو می بینم.
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! باز هم نمیشه گفت رشد کرده یا پیشرفت، به نظرم سینمای امروز بیشتر افت و خیز داره. یعنی پستی و بلندی هاش خیلی از سینمای کلاسیک بیشترن. چرا که در مجموع فیلم ها به دو دسته تقسیم شدن، خوب یا بد! یا یه فیلمی افتضاحه، یا فیلم خوبیه... و دیگه تعریفی برای فیلمای قابل احترام یا نگاه نو وجود نداره انگار.
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! والا من کلاً سریال ایرانی نمی بینم، فیلم هم خیلی کم. چون اعتقاد راسخی دارم به اینکه نمره ی فیلم باید خوب و بالا باشه، اصولاً فیلم هایی رو می بینم که در سایت ها امتیاز خوبی کسب کرده باشن، به عنوان مثال ابد و یک روز.
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! رها می کنم امکان نداره بشینم تا آخرش ببینم.
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! فیلمباز ها صرفا کسایی نیستن که خیلی زیاد فیلم می بینن، بلکه کسایی هستن که شاید کم فیلم ببینن، ولی واسشون مهمه که فیلم های خوب ببینن.
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ والا به نظرم واژه ی خوبیه ^-^
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! سینما، یه جهان موازیه که زندگی توش خیلی قشنگه
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ کازابلانکا عاشقانه ای که هیچ وقت درکش نکردم.
{پایان!^.^}
×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!×
{دومین مصاحبه!*-*}
مرسی ازسرکار خانم @Kowsar.kh عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ *** سلام، ممنون از اینکه مصاحبه ما رو قبول کردید*-
و یک نکته مهم!: *×برای بهتر خوانده شدن و زیبایی(!) بیشتر، از کلمه فیلم در سوالات استفاده شده، اما شما میتوانید در پاسخهاتون از انیمه، مستند، سریال{و مینیسریال} و انیمیشن هم نام ببرید^^×*
×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ سلام گلم
کوثرخرقهپور هستم.
اهل اهوازم و ۱۵ سالمه. عاشق نوشتنم و هدفم نویسنده شدنه.
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ جنایی، کارآگاهی، درام
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! بله، بیشتر فیلمها پیامهای مختلفی برای مخاطب داشتند و خب بسته به شخصیت مخاطب، تونستند اثرگذار باشند.
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! قطعا همینطوره... سریالهای زیادی هستند که نیاز بود بیشتر بهش توجه بشه. مثل سریال یادآوری تو این لحظه تنها چیزی بود که به ذهنم رسید.
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! بله از این یکی مطمئنم.
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} ۱. فاصلهی حُریت و خریت همهش یک نقطهست!
۲. عشق مقدس است و عاشق اهل خ**یا*نت نیست. عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمیدهد. هوس را نباید عشق نامید.
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! نه خیلی، اگر هم دیده باشم، یادم نیست.
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید. خب بیشتر وقتا خودمون رو تو فیلم غرق میکنیم، با غصههای کاراکترها گریه میکنیم و گاهی افسرده میشیم و احساسمون برانگیخته میشه. یکی دیگهش هم اینه ممکنه فیلم اونجوری که انتظار داشته باشیم پیش نره و به هم بریزیم.
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! سینمایی جان ویک خوب بود اما نه اونجوری که من توقع داشتم.
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! فیلم سینمایی.
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} نمیشناسم.
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} هریپاتر رو دوست داشتم، سقوط دامبلدور.
تنها چیزی که به ذهنم رسید.
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} خود فیلم برام مهمه، خیلی به عوامل توجهی نمیکنم. اما مهران مدیری رو دوست دارم.
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} جانی دپ، مهران مدیری
همینا یادم بود.
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! واقعا عالی بودن، پر از احساس، با فیلنامههای عالی البته نه همشون.
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! به نظرم بیشتر توی ژانر تخیلی فیلم ساخته شده و به جنگها و اینجور چیزا بیشتر اهمیت داده شده. اما بعضیا واقعاً خوبن.
بنظرتون کدوم بهترن؟! احساس میکنم فیلمهای قبل از ۲۰۰۰
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! متاسفانه از نظر من، افت کرده. هر چند از نظر کیفیت بهتر شده اما بیشتر به جذب مخاطب از هر طریقی اهمیت میدن نه فیلمنامه و پیامِ فیلم.
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! میتونن بهتر هم باشن اما کمی افت داشتن.
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! به هیچ عنوان حاضر نمیشم نگاهش کنم.
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! کسی که واقعا به فیلم، تماشای فیلم اهمیت بده، و البته کارش همیشه تماشای فیلم از نوع بهترینهاشه.
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ متأسفانه نه. خیلیا اهل فیلمن اما چون هرچیزی مورد پسندشون نیست، خیلی نگاه نمیکنن و بعضیها تنها نگاه میکنن. نظری ندارم.
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! فیلمِ یک قسمتی که شروع، اواسط و پایان، پیامِ فیلم و... همگی در یک قسمت خلاصه میشه.
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ پیکی بلایندرز.
ممنونم بابت مصاحبهتون❤
×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!×
×|به نام خـدا {سومین مصاحبه!*-*}
مرسی ازسرکار خانم @Raha~A عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ *** ×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ رهای ۲۳ سالهی تهرانیِ طراح :)
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ کمدی، اکشن، عشقولانس
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! عم... قاعدتاً بوده ولی الان یادم نیست
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! Mentalist & Dark
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! کل پکیج مارول :/
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} Damon Salvatore when people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations. Steve Rogers :( Avengers... Assemble
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! نه نیستم
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید خشکی چشم، تموم شدن پاپکرن، جیغ مامان، از دست دادن بحثهای شبانه!
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! هرچی که تهش دق یا چرت محض بوده!
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! هر دو با هم ولی بیشتر سریال
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} هانس زیمر، آلن سیلوستری، موتزارت
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} اونجرز، دزدان دریایی کارائیب، عملیات غیرمکن
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} استیون اسپیلبرگ، برادران روسو
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} کل پکیج مارول+ آکین آکینوزو+ شهاب حسینی
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! اگر ریت بالایی داشته باشن میبینم وگرنه علاقهمند نیستم.
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! خب تا قبل از ۲۰۱۰ کمدیها عالی بودن و بعد از ۲۰۱۰ اکشن و فانتزیها عالی شدن.
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! کل مجموع در ایران و جهان، طنز افت کرده
بقیه ژانرها پیشرفت در جهان
ایرانم جز موارد معدودی، افت
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! خیلی کم میبینم.
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! معمولاً رها میکنم
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! میگن کسی که دنیاش فیلمه، میشه فیلمباز!
ولی من به من به هر کی که از فیلم درس میگیره میگم فیلمباز! البته کمم نمیبینه!
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ بد نیس ولی جایگزینی هم ندارم :(
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! ۳۰ نما... نماهای بسیار زیاد، برای سلیقههای بسیار زیاد
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ Interstellar ×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!×
×|به نام خـدا {چهارمین مصاحبه!*-*}
مرسی ازسرکار خانم @Surin ⃤ عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ *** ×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ سورینم ۱۵ سالمه و ۵ ساله که گیلان زندگی میکنم
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ همهچی ولی بیشتر علمی تخیلی
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! خیلی زیاد بودت و آخریش شاتر ایلند
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! زیاد هست ولی یکیش فیلم the100 و انیمیشن love death tobot
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! فیلمایی مثل سون، اینسپشن، فایت کلاب و...
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} شهردار: اونا رو میبینی آقای رنگو؟
اونا دوستها و همسایههام هستن. زندگی اینجا سخته، خیلی سخت.
میدونی اونا چه جوری تا الان دووم آوردن؟
اونا باور دارن! باور دارن که اوضاع بالاخره بهتر میشه. اونا باور دارن که برخلاف همهی شواهد و قرائن فردا بهتر از امروز میشه. مردم باید به یه چیزی باور داشته باشن...
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! اف کورسسس انیمه زیاد دیدم ولی هیچی مثل مدفن کرمهای شبتاب و قلعه متحرک هاول نبوده برام
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید ۱. ایجاد مشکل تو زندگیت و روند زندگیت
۲. ضعیف شدن چشم
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! معمولا نمیشم... ولی سویس آرمی من رو دوست نداشتم و والرین هم فقط بخاطر کریس وو دیدم
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! جفتش به یه اندازه
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} عام... ندارم. معمولا کم پیش میاد از همه کارای یه اهنگساز خوشم بیاد
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} هری پاتررررر همیشه هم تو ذهنم تکرار میشه
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} کریستوفر نولان فوراور
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} یا خدا این چه سوالیه
عام... خب... بردلی کوپر؟ دی لوئیس؟
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! هرگز تکرار نمیشن... هق
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! راستش خیلی فیلمای عالیای ساخته شدن اما بستگی به سلیقه هم دارن. نظر خودم... هرچی که نولان درست کرده
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! سینما قطعا از لحاظ فنی رشد پیدا کرده ولی از نظر داستان و مفهوم رشد زیادی نداشته و گاهی حتی افت هن دیده نیشه
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! بیا راجع بهش حرف نزنیم. البته کارگردانهایی مثل اقای حاتمی کیا قابل ستایش هستن
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! میبینمش البته اگر کنجکاویمو تحریک کنه
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! ۱. دیوونه فیلم باشه
۲. ۱ ۳. ۲ :/
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ عام... اره خوبه ولی سایکووی چیزیه که راجع به خودم به کار میبرم
سایکو+مووی
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! چیزی که وقتی حوصلهی تخیل نداری به دردت میخوره
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ مانکن:/ ×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!×
×|به نام خـدا {پنجمین مصاحبه!*-*}
مرسی از آقای @Death Stalker_owen عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ *** سلام، ممنون از اینکه مصاحبه ما رو قبول کردید*-
×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^: محمد جواد ملقب به ممد ۱.۶۹, ۱۷ ساله همسایه آقای علی ابن موسی الرضا
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ فانتزی ترسناک علمی تخیلی
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! دارک، مانی هایست، فرندز
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! فک کنم وست وورد باشه و فرندز
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! فیلمای تام کروز
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} لنسترها همیشه دینشون رو ادا میکنند.گات
- دشمنان دشمنانم دوست من هستند:سریع و خشن از دکارد شاو
- همه چیز به هم مرتبطه! دارک
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! یه کمی، کیمیاگر تمام فلزی
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید. پیدا نکردن فیلمایی که زیرنویسشون هماهنگ نیست. گیردادن مادر پدرها. نداشتن یه چشم عادی.
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! محافظین
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! سریال
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} آلن سیلوستری
رامین جوادی
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} گات، رامین جوادی، شرلوک هلمز، اینو یادم نمیاد.
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} کریستوفر نولان، تارنتیو
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} توماس سنگستر، برد پیت، جیسون استاتهام
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! فیلمای کلاسیک نظیر ندارند.
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! رفته رفته بهتر شدند و بر کیفیت فیلم افزودند، مثل ارباب حلقه ها
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! قطعا پیشرفت کرده.
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! نمیشه گفت همشون بد هستن. مثلا متری شیش و نیم یه فیلم واقعا عالی و به تمام عیار بود.
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! فیلم رو میبینم تا تموم کنم و پزش رو به رفیقام بدم.
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! کسی که به فیلمای مارول حداقل یکبار توهین کنه و یک فصل رو توی یک شب تموم کنه.
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ به نظرم خوبه. عالی هم هست.
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! روزی روزگاری در هالیوود.
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ guru ×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!×
×|به نام خـدا {ششمین مصاحبه!*-*}
مرسی از سرکارخانم @Ensiyeh.Anvari عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ *** ×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ انسیه انوری هستم و ۱۷ سالمه
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ خیلی ژانر برام مهم نیست، ولی در درجهی اول تخیلی و دوم عاشقانه. ترسناک هم اصلاحرفشو نزن!
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! نه. فیلمی که با دیدگاههای من جور در نیاد اصلا نمیبینم.
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! به نظرم سریا فرندز واقعا خواستنی بود؛ ولی متاسفانه افراد کمی این سریال زیبا رو دیدن.
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! به نظرم تنت فیلمی بود کاه واقعا تو ایران نابود شد! هر کی رسید شروع کرد به تجزیه و تحلیلش _-
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} جایی که ریچل به راس گفت ازت انتظار نداشتم!
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟! نه متاسفانه
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید. من همیشه ی مشکلی داشتم... صبح تا شب بیدارم برا فیلم.
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! جرات یا حقیقت
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! فیلم
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} هیچ وقت از شخص خوشم نیومده چون ب نظرم دوست داشتن اون فرد ینی اینکه تمام آثارشو دوست داشته باشی، ولی گاهی اوقات بهترینها هم یه سری ضعف دارن.
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} متن که نه! ولی من هممممیشه عاشق آهنگ تیتراژ اونجرز بودم و هستم
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} سوال اهنگ ساز در مورد این هم صدق میکنه ولی کریستوفر نولان خوبه به نظرم!
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} جواب سوال اهنگساز!
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! به نظدم یکی از یونیکترین و بهترین دوران سینما بوده. فیلماش جذابن!
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! به نظرم فیلمای علمی _ تخیلیش بهتر شدن، فقط!
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟ خب هر رشدی یه ضعفی هم داره ولی مسلما رشد کرده
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! ندارم!
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! میبینم.
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! نمیدونم!
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ قشنگ نیست. ولی نمیدونم چ کلمهای مناسبه
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! همون 《هنر هفتم》 خوبه به نظرم
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ اره ×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!× *اگه شما خواننده عزیزهم مایل به برای شرکت در سوژهنما هستید؛ فقط کافیه در پیوی من اطلاع بدین تا سوالات از شما پرسیده بشه ^ - ^
×|به نام خـدا {هفمین مصاحبه!*-*}
مرسی از سرکارخانم @Ms.Sunshine عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ ***
×|لطفا خودتون رو در چند جمله کوتاه معرفی کنید^-^ سلام
بیتا شایان مشاور حقوقی ۲۴ ساله از خوزستان
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ من تمام ژانرها رو تماشا میکنم و خودم رو به دیدن یک ژانر محدود نمیکنم ولی به ژانر درام علاقه بیشتری دارم.
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! The Fountain
این فیلم رو من تازه دیدم واقعا افکارم رو بهم ریخت و تحت تاثیر قرار گرفتم.
کلا فیلمهایی که مربوط به دنیای موازیه دیدگاهم رو قلقلک میده.
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟!
سریال کرهای Mr Sunshine
واقعا از هر لحاظ عالیه ولی انگار فقط خودم دیدمش چون از هر کسی میپرسم میگه ندیدم.
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟!
فیلم The Prestige
بنظرم یکی از بهترین آثار کریستوفر نولان و مجددا انگار فقط خودم دیدمش.
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!} اون کسی که برای اولین بار در دنیا جنگ رو شروع کرد، بدون شک رنج دوری از معشوق رو هرگز تجربه نکرده بود.
War And Peace | 1956
من عاشق هالوینم!
تنها شب از سالِ که همه رو صورتشون ماسک میزنن نه فقط من!
Dexter
زندگی من هیچ مشکلی نداره
من باید خوشحال باشم
ولی یه غمی وجود داره
و من نمیدونم که از کجا میاد.
Blue Jay
×|اهل انیمه هستید؟! انیمه موردعلاقتون؟!
بله من عاشق انیمهم.
وایولت اورگاردن انیمه مورد علاقه منه و بنظرم یکی از بهترینهاست.
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید فیلم دیدن وقت آزاد زیادی میطلبه و من با وجود مشغله زیاد هر روز باید فیلم نگاه کنم چون شدیدا فیلمبازم. برای من کمبود وقت و کمیاب بودن زیرنویس خوب از مشکلات فیلم دیدنه و اوج سختی اونجاست که با وجود این مشکلات فیلم بیکیفیت و بدی هم ببینم.
علاوه بر اینها آثار ناب و برجسته کم هستن و پیدا کردن یه اثر عالی هم از مشکلات فیلمباز بودن هست.
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! سریال والکینگ دد
اگه برگردم عقب نگاهش نمیکنم چون بیش از حد کش دار شده.
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! اوایل سریال الان فیلم.
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!}
دنیل دی لوئیس
آل پاچینو
کریستین بیل
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟!
بسیار جذاب، پر محتوا، بازیگرهای فوقالعاده و بازیهای فوقالعادهتر، فیلمنامهها و کارگردانهای عالی با ایدههایی جذاب.
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟!
دوره شکوفایی سینما در زمینه جلوههای ویژه ولی دارای محتوایی ضعیف. بنظرم فیلمهای الان فقط دارای هیجان و جلوهس و فیلمنامهها ضعیفن.
بنظرتون کدوم بهترن؟! قبل از 2000.
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! در زمینه فیلم برداری، جلوههای ویژه و هیجان رشد کرده ولی از نظر محتوا افت کرده.
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟!
در حال حاضر واقعا بدن.
ترکیبی از ایدههای معمولی با بازیهای مصنوعی.
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! اگه سریال تک فصلی باشه تا آخر میبینم ولی اگه مثلا ده فصله نه رهاش میکنم.
فیلم سینمایی رو ولی تا آخر میبینم.
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟!
کسی که تمام ژانرها رو نگاه کنه.
فیلمهای برتر دنیا رو دیده باشه.
تمام کارگردانها و بازیگرهای معروف رو بشناسه.
و در کل بنظرم لقب فیلمباز رو نمیشه به هر کسی داد.
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ من زیاد دوستش ندارم یاده خلافکارا میوفتم.
فیلمبین هنوز بهتره.
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟! سینما یک عشق بیانتهاست
بستری برای رها کردن ذهن برای ساعاتی از مشکلات و بردنش به عالم خیال.
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟ سریال the wire
نمرش خیلی بالاست فکر کنم نهو نیم. جز برترین سریالاست ولی من از ده بهش پنج میدم واقعا نمیدونم این همه نمره برای چی بهش دادن ژانر پلیسی اینقدر کسل کننده میشه آخه!
×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!× *اگه شما خواننده عزیزهم مایل به برای شرکت در سوژهنما هستید؛ فقط کافیه در پیوی من اطلاع بدین تا سوالات از شما پرسیده بشه ^ - ^
×|به نام خـدا {هشتمین مصاحبه!*-*}
مرسی از سرکارخانم @ILAYDA عزیز که مصاحبه ما رو پذیرفتند♥ ***
×|بیشتر چه ژانری فیلم تماشا میکنید!؟ درام و عاشقانه و اکشن
×|فیلمی بوده که باعث تغییر دیدگاه شما بشه؟! بله بعد از دیدن سریال معصومیت و خدمتکاران و استانبول ظالم، به کل دیدگاهم نسبت به اطراف و نوع زندگی کردنم عوض شد.
×|سریالی هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! سریال معصومیت، ظلم شد به این سریال، حیف بود:`(
×| در رابطه با سوال بالا، فیلمی هم هست که بنظرتون در ایران کم دیده شده و بهش کملطفی شده باشه؟! نه به نظرم...
×|یکی از دیالوگهای موردعلاقتون رو بگید!{حداکثر3تا!}
معصومیت: - اِلا، من نوزده سالگی به بعدت رو خراب کردم اما تو منو از سی سالگی به بعد نجات دادی، برام مهم نیست تو. زندان بپوسم، من هربار که یاد بچهی از دست رفتهمون بیفتم، انگار که تو زندانم...
کوزگون:
- کافیه که تو زندگی، یه عمر حسرت رو دلت مونده باشه، با هیچ عشقی التیام پیدا نمیکنه!
×|چندتا از سختیها و مشکلات فیلمباز بودن رو بگید؟ اهم، شب داری فیلم میبینی اما یهو در و باز میکنن! اون واکنش خیلی سهمگینه!
داری از مودم مردم فیلم دان میکنی، میان صاحباشون
یادت میره حذف کنی، گوشیت و میخوان
×|فیلمی که از دیدنش پشیمون شدین؟! نبود اصلا
×|بیشتر اهل تماشای فیلم هستید یا سریال؟! هر دو رو دوست دارم اما بیشتر سریال
×|اهنگساز موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} هیچکدوم:|
×|موسیقی متن موردعلاقتون متعلق به چه فیلمی هست؟! کوزگون و معصومیت و بازی بخت
و اگر میشه اسمشم بگید*-^!{حداکثر سهتا!} به خاطر ندارم
×|کارگردان موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} دقت میکنید به کارگردان*-*؟
×|بازیگر موردعلاقتون؟!{حداکثر سهتا!} آلپرن، هافسانور، و در کمال تأسف سرمای توتونجو
×|نظرتون راجب فیلمهای قبل از 2000؟! اشتباه محض
×|و همچنین نظرتون راجب فیلمهای بعد از 2000؟! بنظرتون کدوم بهترن؟! همه ی فیلم ها با سبک زندگی جدید عالی هستن
×|بنظرتون سینمای امروز افت کرده یا رشد بیشتری پیدا کرده؟! رشد بیشتر داشته صد البته
×|نظرتون راجب فیلم و سریالهای ساخت ایران؟! من چند مورد رو دیدم که خب...از فیلم های ترکی کلیشه برداری شده
×|اگر از فیلمی خوشتون نیاد بازم تا انتها میبیند یا رهاش میکنید؟! میبینم، برای خودم متاسفم
×|به چه کسی باید گفت فیلمباز؟! تعریف شما از این کلمه چیه؟! به کسی حتی موقع درس و مدرسه هم فیلم میبینه، تعریف من اینه که هر کس که به یه کشور یا چندتا تسلط داره و فیلم هاشون رو مبینه میتونه فیلمباز بشه
×|در رابطه با سوال بالا، بنظرتون فیلمباز کلمه مناسبیه؟! خیلی
جایگزین شما برای این کلمه چیه؟^^ -
×|اگر بخواین سینما رو در یک جمله تعریف کنید چی میگید؟!
سینما مقصدی برای از خاطر بردن لحظات سخت و فکر نکردن به سختی ها
×|یک فیلم نام ببرید که نمرش بالا باشه{یا بیشتر افراد دوستش داشته باشن} ولی شما نه!؟
تو درم را بزن، عالی بود اما من از «زیاد عشقیها»خوشم نمیاد
×توجه کنید که این مصاحبهها تنها اختصاصیِ انجمن یک رمان است!× *اگه شما خواننده عزیزهم مایل به برای شرکت در سوژهنما هستید؛ فقط کافیه در پیوی من اطلاع بدین تا سوالات از شما پرسیده بشه ^ - ^