~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,863 پسندها 20,878 امتیازها 44,573 مدالها 20 2/7/21 #261 Faezeg.kazemi گفت یه رمان پلیسی که هم عاشقانه و هم جنایی باشه و ارزش خوندن داشته باشه. (پایگاه ویژه خوندم.) کلیک کنید تا باز شود... رمان تا تلاقی خطوط موازی خوبه =) امضا : ~Deku
Faezeg.kazemi گفت یه رمان پلیسی که هم عاشقانه و هم جنایی باشه و ارزش خوندن داشته باشه. (پایگاه ویژه خوندم.) کلیک کنید تا باز شود... رمان تا تلاقی خطوط موازی خوبه =)
کاظمی کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,782 پسندها 6,239 امتیازها 27,173 مدالها 14 سن 19 2/7/21 #262 Mahya-D گفت رمان تا تلاقی خطوط موازی خوبه =) کلیک کنید تا باز شود... ممنون خوندمش امضا : کاظمی
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,863 پسندها 20,878 امتیازها 44,573 مدالها 20 7/8/21 #263 Faezeg.kazemi گفت ممنون خوندمش کلیک کنید تا باز شود... رمان درحال تایپ اگر میخونی "قاتل ها دوبار می میرند" رو بهت میشنهاد میکنم ^^ امضا : ~Deku
Faezeg.kazemi گفت ممنون خوندمش کلیک کنید تا باز شود... رمان درحال تایپ اگر میخونی "قاتل ها دوبار می میرند" رو بهت میشنهاد میکنم ^^
R Reyhaneh.te16 نو ورود سطح 0 ارسالیها 8 پسندها 15 امتیازها 33 5/9/21 #264 سلام میشه یه رمان بهم معرفی کنید که دختره توش مستقل باشه و رمان هم کلیشه ای و لوس نباشه ؟ یه چیز عین زیتون و بانوی قصه .. ممنونم
سلام میشه یه رمان بهم معرفی کنید که دختره توش مستقل باشه و رمان هم کلیشه ای و لوس نباشه ؟ یه چیز عین زیتون و بانوی قصه .. ممنونم
YOUTAB_L رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 69 پسندها 577 امتیازها 2,753 مدالها 5 5/9/21 #265 paniz.karimi گفت یه چیز فانتزی یا تخیلی که عاشقانه توش نباشه و معمایی هم اگر داشته باشه خیلی خوب میشه لامصب تو هر چی عاشقانه هست خودم هرچقدر میگردم یه چیز که نداشته باشه پیدا نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... رمان من عاشقانه است ولی خو اینقدر بزن بزن داره که جایی برای عاشقانه نمونده
paniz.karimi گفت یه چیز فانتزی یا تخیلی که عاشقانه توش نباشه و معمایی هم اگر داشته باشه خیلی خوب میشه لامصب تو هر چی عاشقانه هست خودم هرچقدر میگردم یه چیز که نداشته باشه پیدا نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... رمان من عاشقانه است ولی خو اینقدر بزن بزن داره که جایی برای عاشقانه نمونده
YOUTAB_L رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 69 پسندها 577 امتیازها 2,753 مدالها 5 5/9/21 #266 Reyhaneh.te16 گفت سلام میشه یه رمان بهم معرفی کنید که دختره توش مستقل باشه و رمان هم کلیشه ای و لوس نباشه ؟ یه چیز عین زیتون و بانوی قصه .. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... تب
Reyhaneh.te16 گفت سلام میشه یه رمان بهم معرفی کنید که دختره توش مستقل باشه و رمان هم کلیشه ای و لوس نباشه ؟ یه چیز عین زیتون و بانوی قصه .. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... تب
YOUTAB_L رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 69 پسندها 577 امتیازها 2,753 مدالها 5 5/9/21 #267 . SAMAN . گفت عام یه رمان فوق العاده جنایی و مهیج میخوام کامل شده باشه بهتره کلیک کنید تا باز شود... و سپس هیچکس آنجا نبود از آگاتا کریستی
. SAMAN . گفت عام یه رمان فوق العاده جنایی و مهیج میخوام کامل شده باشه بهتره کلیک کنید تا باز شود... و سپس هیچکس آنجا نبود از آگاتا کریستی
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,255 امتیازها 24,673 مدالها 26 5/9/21 #268 Faezeg.kazemi گفت ممنون خوندمش کلیک کنید تا باز شود... رمان دختری به نام مروارید بد نبود و رمان مرده شور و قاتل سریالی امضا : Altinay*
Faezeg.kazemi گفت ممنون خوندمش کلیک کنید تا باز شود... رمان دختری به نام مروارید بد نبود و رمان مرده شور و قاتل سریالی
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,255 امتیازها 24,673 مدالها 26 5/9/21 #269 Venusam گفت رمان طنز خوب هم بهم معرفی کنید ( از اینا که کل کل بیخود و بچگونه داره نه :/ ) اینارو هم خوندم : باورم کن ، کلاهداران ، زروان ، مگس ، فراموشی مادربزرگ ، سه سوت، ته دیگمو پس بده ، اگه گفتی من کیم ، پشت یه دیوار سنگی کلیک کنید تا باز شود... دلواپس توام، بادیگارد ریزه میزه ارباب، عشق آمازونی، ویانا نیوز، مدیر معاون آخرین ویرایش 5/9/21 امضا : Altinay*
Venusam گفت رمان طنز خوب هم بهم معرفی کنید ( از اینا که کل کل بیخود و بچگونه داره نه :/ ) اینارو هم خوندم : باورم کن ، کلاهداران ، زروان ، مگس ، فراموشی مادربزرگ ، سه سوت، ته دیگمو پس بده ، اگه گفتی من کیم ، پشت یه دیوار سنگی کلیک کنید تا باز شود... دلواپس توام، بادیگارد ریزه میزه ارباب، عشق آمازونی، ویانا نیوز، مدیر معاون
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,255 امتیازها 24,673 مدالها 26 5/9/21 #270 zahra_z گفت سلام رمان طنز میشه معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... عشق آمازونی، ویانا نیوز، بادیگارد ریزه میزه ارباب، مدیر معاون خیلی خنده داره دو جلدم هست آخرین ویرایش 5/9/21 امضا : Altinay*
zahra_z گفت سلام رمان طنز میشه معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... عشق آمازونی، ویانا نیوز، بادیگارد ریزه میزه ارباب، مدیر معاون خیلی خنده داره دو جلدم هست