ترسناک اگه می خوای:یه رمانی میخوام که ماورائی باشه بیشتر![]()
هیچکسان، پسران بد، محله ممنوعه، شب ماه کامل
ترسناک اگه می خوای:یه رمانی میخوام که ماورائی باشه بیشتر![]()
من بیشتر با اینا خندیدم تا حس ترس گرفتنترسناک اگه می خوای:
هیچکسان، پسران بد، محله ممنوعه، شب ماه کامل
منم همینطور اما تاستانشون رو دوست داشتم خیلی خوب بودنمن بیشتر با اینا خندیدم تا حس ترس گرفتن
خصوصا پسران بد و هیچکسان که دست نویسندش طلا تا ابد یادم نمیرن.
فقط هاموس
شب ماه کامل اثرکیه؟
و میشه در این ژانر رمان دیگه هم مدنظرت هست بهم معرفی کنی من خیلی وقته درست درمون چیزیو نخوندم که وحشت کنم![]()
من بیشتر با اینا خندیدم تا حس ترس گرفتن
خصوصا پسران بد و هیچکسان که دست نویسندش طلا تا ابد یادم نمیرن.
فقط هاموس
شب ماه کامل اثرکیه؟
و میشه در این ژانر رمان دیگه هم مدنظرت هست بهم معرفی کنی من خیلی وقته درست درمون چیزیو نخوندم که وحشت کنم![]()
نرگسسسسسسس جان اون ویلای وحشت رو 7 سال پیش خوندممنم همینطور اما تاستانشون رو دوست داشتم خیلی خوب بودن
ببین اگه می خوای وحشت کنی تضمینی ویلای وحشت بخونی کافیه برات
وای باور میکنی یادم نیست ؟ نمیدونم فکر کنم مهدیس بود یه همچین چیزی
توی یه اپلکیشنی خوندمشون بذار دوباره برم تو اکانتم برات میفرستم خیلی سیو کرده بودم بخونم برات میفرستم اسماشونو![]()
چرا می زنم رو لینک میگه این بخش در دسترسی شما نیست؟!
داستان کوتاه در حال تایپ - داستان کوتاه یک کلام تا فریاد | ماهیار کاربر انجمن یک رمان
کد داستان: 232 ناظر: @Zahra.rezai نام داستان کوتاه: یک کلام تا فریاد ژانر: #فانتزی #ترسناک نویسنده: ماهیار خلاصه: روایتی که داستانی متفاوت را بازگو میکند؛ اتفاقی که سالها پیش افتاده و هنوز آثارش در زندگی نوجوانی باقی است. سوالهایی هر روز از او پرسیده میشود و معمایی که شاید تا ابد بیخواب...forum.1roman.ir
به متروکه انتقال پیدا کردهچرا می زنم رو لینک میگه این بخش در دسترسی شما نیست؟!![]()
مروارید الوانرمان روانشناسی_عاشقانه کسی میشناسه؟