(Mahsa) کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 2,168 پسندها 78,452 امتیازها 64,873 مدالها 26 2/11/20 #11 تولدت مبارک عزیز دلم
MANA SAADATMAND کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 774 پسندها 18,032 امتیازها 39,673 مدالها 24 2/11/20 #12 ناظرجان تولدت مبارک امضا : MANA SAADATMAND
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 2/11/20 #13 Saghi گفت من خیلی زحمت کشیده بودم و عکسم درست کرده بودم... منتها انجمن بازشون نمیکرد. از طرفی متنم رنگی نوشته بودم تولدت مبارک ستارهی آسمونمون کلیک کنید تا باز شود... شما همیشه زحمت میکشی در جهت شرمنده کردن من جان دلم. ممنونم ازت ساغر طلایی عزیزم. گاه نیاز به لبخند است. امروز را به خاطر من بیخیال آینده نیامده بشو و لبخند بزن امضا : MARYAM.NAJAFI
Saghi گفت من خیلی زحمت کشیده بودم و عکسم درست کرده بودم... منتها انجمن بازشون نمیکرد. از طرفی متنم رنگی نوشته بودم تولدت مبارک ستارهی آسمونمون کلیک کنید تا باز شود... شما همیشه زحمت میکشی در جهت شرمنده کردن من جان دلم. ممنونم ازت ساغر طلایی عزیزم. گاه نیاز به لبخند است. امروز را به خاطر من بیخیال آینده نیامده بشو و لبخند بزن
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 2/11/20 #14 SHIVA PANAH گفت گل مریمم تولدت مبارک باشه دختری! کلیک کنید تا باز شود... S SHIVA PANAH سس ماست لطفا! اینا رو از کجات درآوردی شیوید جانم؟ من از اینا واسه تولدت از کجا پیدا کنم! ای خداااااااااااا خب دیگه جدی بشیم. ممنونم شیوای زیبام. کلامت و نوشتهات هم مثل اسمت به شیوایی کامله. و گاهی آدمهایی میآیند و حواسشان به تو هست که از مهرشان شرمنده میشوی. ممنونم امضا : MARYAM.NAJAFI
SHIVA PANAH گفت گل مریمم تولدت مبارک باشه دختری! کلیک کنید تا باز شود... S SHIVA PANAH سس ماست لطفا! اینا رو از کجات درآوردی شیوید جانم؟ من از اینا واسه تولدت از کجا پیدا کنم! ای خداااااااااااا خب دیگه جدی بشیم. ممنونم شیوای زیبام. کلامت و نوشتهات هم مثل اسمت به شیوایی کامله. و گاهی آدمهایی میآیند و حواسشان به تو هست که از مهرشان شرمنده میشوی. ممنونم
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 2/11/20 #15 تبریک میگم امضا : Aran
لآجِوَرْد کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 647 پسندها 26,549 امتیازها 44,673 مدالها 20 2/11/20 #16 تولدت مبارک گلی امضا : لآجِوَرْد
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 2/11/20 #17 (M.N) گفت S SHIVA PANAH سس ماست لطفا! اینا رو از کجات درآوردی شیوید جانم؟ من از اینا واسه تولدت از کجا پیدا کنم! ای خداااااااااااا خب دیگه جدی بشیم. ممنونم شیوای زیبام. کلامت و نوشتهات هم مثل اسمت به شیوایی کامله. و گاهی آدمهایی میآیند و حواسشان به تو هست که از مهرشان شرمنده میشوی. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... اینا رو از خودم دراوردم. گل مریم با این حرفات نمیخواد اشک منو دراری دختر! قربانی داره به والله. نمیشه بیشتر از این برات کاری کنم گل دخترم. امضا : Shiva.Panah
(M.N) گفت S SHIVA PANAH سس ماست لطفا! اینا رو از کجات درآوردی شیوید جانم؟ من از اینا واسه تولدت از کجا پیدا کنم! ای خداااااااااااا خب دیگه جدی بشیم. ممنونم شیوای زیبام. کلامت و نوشتهات هم مثل اسمت به شیوایی کامله. و گاهی آدمهایی میآیند و حواسشان به تو هست که از مهرشان شرمنده میشوی. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... اینا رو از خودم دراوردم. گل مریم با این حرفات نمیخواد اشک منو دراری دختر! قربانی داره به والله. نمیشه بیشتر از این برات کاری کنم گل دخترم.
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 2/11/20 #18 A R A D S E T A زوج جذاب انجمن! ممنونم از تمامی زحماتتون! صدای عشق در قلبتان جاودان و روزهایتان پر از آرامش. ممنونم امضا : MARYAM.NAJAFI
A R A D S E T A زوج جذاب انجمن! ممنونم از تمامی زحماتتون! صدای عشق در قلبتان جاودان و روزهایتان پر از آرامش. ممنونم
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 2/11/20 #19 Arezoo.Tavakoli تو که خودت جان و جهانی! ممنونم بابت محبتهای بیدریغت. یه امروز بگذار غنچه شادی در دلت بشکفد. بیا امروز دردها را فرموش کنیم. ممنونم امضا : MARYAM.NAJAFI
Arezoo.Tavakoli تو که خودت جان و جهانی! ممنونم بابت محبتهای بیدریغت. یه امروز بگذار غنچه شادی در دلت بشکفد. بیا امروز دردها را فرموش کنیم. ممنونم
A.TAVAKOLI❁ کاربر خبره سطح 46 ارسالیها 4,948 پسندها 94,553 امتیازها 77,384 مدالها 55 2/11/20 #20 (M.N) گفت Arezoo.Tavakoli تو که خودت جان و جهانی! ممنونم بابت محبتهای بیدریغت. یه امروز بگذار غنچه شادی در دلت بشکفد. بیا امروز دردها را فرموش کنیم. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... حتی غم کشیدن کنار تو زیباست. همیشه خوش باشی مریم عزیزم امضا : A.TAVAKOLI❁
(M.N) گفت Arezoo.Tavakoli تو که خودت جان و جهانی! ممنونم بابت محبتهای بیدریغت. یه امروز بگذار غنچه شادی در دلت بشکفد. بیا امروز دردها را فرموش کنیم. ممنونم کلیک کنید تا باز شود... حتی غم کشیدن کنار تو زیباست. همیشه خوش باشی مریم عزیزم