- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
دکتر شیما عبداللهی گفت: در سنین پس از یائسگی به علت کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد.
وی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی، مغزها، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.
عبداللهی ادامه داد: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.
این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز...
وی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی، مغزها، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.
عبداللهی ادامه داد: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.
این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.