تغذیه پوره سیب و برنج|زیر 10 ماهگی

  • نویسنده موضوع A.Hamzeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 239
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

A.Hamzeh

معلم انجمن
معلم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
2,343
پسندها
27,587
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اصلی
شیر خشک
۱/۴ فنجان
برنج خرده خام خیس کرده
۲۵ گرم
سیب زرد بزرگ
۱ عدد


۱
سیب را پوست کنده دانه های آن را بگیرید وبه صورت نازک ، ورقه ورقه کنیدوبه همراه خرده برنج و شیر در ظرف شیر جوش بریزید و آنرا روی حرارت قرار دهید و بگذارید تامخلوط به جوش بیاید
۲
سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه یا تا زمانی که برنج و سیب کاملا نرم شوند، به آرامی بجوشند.
۳
در این بین گاه گاهی مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید.مخلوط سیب و برنج را در دستگاه غذا ساز بریزید تا کاملا به صورت پوره ای نرم و یک دست در آید .
۴
مقدار کمی از پوره را در کاسه ریخته و پیش از خوراندن به کودک ،حتما درجه حرارت آن را امتحان کنید .
۵
باقیمانده پوره را در ظرف در بسته ریخته و آنر ا بلافاصله در یخچال قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : A.Hamzeh
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا