- ارسالیها
- 1,964
- پسندها
- 25,770
- امتیازها
- 51,373
- مدالها
- 35
- نویسنده موضوع
- #1
مواد اصلی
عدس
۱/۲ فنجان
آب
۲.۵ فنجان
روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده
۴-۳ قاشق غذا خوری
سیب کوچک که هسته هایش در آورده و خرد شده است
۱ عدد
۱
آب را داخلِ قابلمه بریزید و عدس را به آن بیافزایید. آب را به جوش بیاورید.
۲
سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا عدسها به خوبی پخته و نرم شوند (پخته شدن عدسها معمولاً ۲۵ دقیقه تا ۳۵ دقیقه طول میکشد).
۳
در حالی که عدسها در حال پختن هستند روغنِ زیتون را در ماهیتابهای حرارت داده و پیازها را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
۴
سپس سیب خرد شده را نیز به پیاز افزوده و با هم، هم بزنید. این کار را برایِ چند دقیقه ادامه دهید تا ورقههایِ سیب نرم شوند.
۵
سپس مخلوطِ سیب و پیاز را به ظرفِ عدس اضافه کرده و اجازه بدهید ۵ دقیقهٔ دیگر با هم بپزند...
عدس
۱/۲ فنجان
آب
۲.۵ فنجان
روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده
۴-۳ قاشق غذا خوری
سیب کوچک که هسته هایش در آورده و خرد شده است
۱ عدد
۱
آب را داخلِ قابلمه بریزید و عدس را به آن بیافزایید. آب را به جوش بیاورید.
۲
سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا عدسها به خوبی پخته و نرم شوند (پخته شدن عدسها معمولاً ۲۵ دقیقه تا ۳۵ دقیقه طول میکشد).
۳
در حالی که عدسها در حال پختن هستند روغنِ زیتون را در ماهیتابهای حرارت داده و پیازها را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
۴
سپس سیب خرد شده را نیز به پیاز افزوده و با هم، هم بزنید. این کار را برایِ چند دقیقه ادامه دهید تا ورقههایِ سیب نرم شوند.
۵
سپس مخلوطِ سیب و پیاز را به ظرفِ عدس اضافه کرده و اجازه بدهید ۵ دقیقهٔ دیگر با هم بپزند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.