K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,081 پسندها 4,028 امتیازها 20,173 مدالها 13 5/2/22 #471 |Ramin| گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم بزار شاعر شم شعرتو بنویسم کلیک کنید تا باز شود... من و سازم شب و تنهایی فک می کنیم که هنوزم اینجایی...
|Ramin| گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم بزار شاعر شم شعرتو بنویسم کلیک کنید تا باز شود... من و سازم شب و تنهایی فک می کنیم که هنوزم اینجایی...
K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,081 پسندها 4,028 امتیازها 20,173 مدالها 13 5/2/22 #472 S.F.zeinodin گفت من همونم که میخندیدم به عاشقی عاشقت شدم ببین اونم چه عاشقی اگه اسمون از اون بالا بیاد زمین من دوست دارم دوست دارم همین کلیک کنید تا باز شود... نگران منی به تو قرص دلم تو کنار منی نمترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بزار گریه کنم پیش تو دل سیر
S.F.zeinodin گفت من همونم که میخندیدم به عاشقی عاشقت شدم ببین اونم چه عاشقی اگه اسمون از اون بالا بیاد زمین من دوست دارم دوست دارم همین کلیک کنید تا باز شود... نگران منی به تو قرص دلم تو کنار منی نمترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بزار گریه کنم پیش تو دل سیر
Miss_niloo_814 نو ورود سطح 0 ارسالیها 32 پسندها 92 امتیازها 103 21/2/22 #473 nasi_ag گفت یکی هست تو قلبم م بده کلیک کنید تا باز شود... میمونم پای دلت ساده بهت بگم که قلبم امضا : Miss_niloo_814
آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 288 پسندها 6,909 امتیازها 21,583 مدالها 19 21/2/22 #474 میدونی حالم این روزا بدتر از همهاس س بده امضا : آریانه.م
.REIHANEH. نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 3,335 پسندها 43,792 امتیازها 69,173 مدالها 38 21/2/22 #475 سلامتیت که غمت قشنگه سلامتی دلت یه تیکه سنگه ه بده آخرین ویرایش 21/2/22 امضا : .REIHANEH.
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,227 امتیازها 51,373 مدالها 45 21/2/22 #476 هواتو کردم...من حیرون تو این روزا هواتو کردم دلم میخوادت...میخوام بیام تو اسمون دورت بگردم م بده امضا : FATEMEH ASADYAN
.REIHANEH. نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 3,335 پسندها 43,792 امتیازها 69,173 مدالها 38 21/2/22 #477 میدونی؟حالم این روزا بدتر از همه ست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست ت بده fatemeh21 گفت هواتو کردم...من حیرون تو این روزا هواتو کردم دلم میخوادت...میخوام بیام تو اسمون دورت بگردم م بده کلیک کنید تا باز شود... امضا : .REIHANEH.
میدونی؟حالم این روزا بدتر از همه ست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست ت بده fatemeh21 گفت هواتو کردم...من حیرون تو این روزا هواتو کردم دلم میخوادت...میخوام بیام تو اسمون دورت بگردم م بده کلیک کنید تا باز شود...
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,227 امتیازها 51,373 مدالها 45 21/2/22 #478 REIHANEH.N گفت میدونی؟حالم این روزا بدتر از همه ست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست ت بده کلیک کنید تا باز شود... تو که نیستی پیشم ، هر چی میگم به هر کی میگم که با من بمونه میذاره میره از دلِ من دیوونه میشم ، تویِ خیابون تنها میمونه دستایِ سرد و عاشقِ من ن بده امضا : FATEMEH ASADYAN
REIHANEH.N گفت میدونی؟حالم این روزا بدتر از همه ست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست ت بده کلیک کنید تا باز شود... تو که نیستی پیشم ، هر چی میگم به هر کی میگم که با من بمونه میذاره میره از دلِ من دیوونه میشم ، تویِ خیابون تنها میمونه دستایِ سرد و عاشقِ من ن بده
.REIHANEH. نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 3,335 پسندها 43,792 امتیازها 69,173 مدالها 38 21/2/22 #479 fatemeh21 گفت تو که نیستی پیشم ، هر چی میگم به هر کی میگم که با من بمونه میذاره میره از دلِ من دیوونه میشم ، تویِ خیابون تنها میمونه دستایِ سرد و عاشقِ من ن بده کلیک کنید تا باز شود... نمی خوام، چیزی ازت بمونه می مونه زوری، خاطره هــات! اونم نمی خوام بمونه ه بده امضا : .REIHANEH.
fatemeh21 گفت تو که نیستی پیشم ، هر چی میگم به هر کی میگم که با من بمونه میذاره میره از دلِ من دیوونه میشم ، تویِ خیابون تنها میمونه دستایِ سرد و عاشقِ من ن بده کلیک کنید تا باز شود... نمی خوام، چیزی ازت بمونه می مونه زوری، خاطره هــات! اونم نمی خوام بمونه ه بده
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,227 امتیازها 51,373 مدالها 45 21/2/22 #480 REIHANEH.N گفت نمی خوام، چیزی ازت بمونه می مونه زوری، خاطره هــات! اونم نمی خوام بمونه ه بده کلیک کنید تا باز شود... همه میگن یار من یه دونس اونم واسه نمونس آره عین حقیقت اونو به دنیا نمیدم حال خوبی داره وقتی سر به سرم میذاره غمو یادم میره دل آدم میره ه بده امضا : FATEMEH ASADYAN
REIHANEH.N گفت نمی خوام، چیزی ازت بمونه می مونه زوری، خاطره هــات! اونم نمی خوام بمونه ه بده کلیک کنید تا باز شود... همه میگن یار من یه دونس اونم واسه نمونس آره عین حقیقت اونو به دنیا نمیدم حال خوبی داره وقتی سر به سرم میذاره غمو یادم میره دل آدم میره ه بده