Constantine رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 88 پسندها 728 امتیازها 3,753 مدالها 7 محل سکونت گو سولان 22/11/20 #11 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟نه دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟بله بیخیالی؟نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟خیر کلیک کنید تا باز شود... امضا : Constantine
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟نه دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟بله بیخیالی؟نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟خیر کلیک کنید تا باز شود...
MOBARAKEH کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 820 پسندها 9,216 امتیازها 30,873 مدالها 19 محل سکونت سکوت، بی سکوت 22/11/20 #12 panizbabaei گفت رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟ آره پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره کلیک کنید تا باز شود... امضا : MOBARAKEH
panizbabaei گفت رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟ آره پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره کلیک کنید تا باز شود...
3mŕªŋ رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 0 پسندها 289 امتیازها 1,048 مدالها 3 22/11/20 #13 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟امم نمیدونم شاید بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟خیر کلیک کنید تا باز شود...
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟امم نمیدونم شاید بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟خیر کلیک کنید تا باز شود...
Elham. Th نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 369 امتیازها 1,723 مدالها 4 22/11/20 #14 رفیق صمیمیت رازدارته؟اره قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ اره
رفیق صمیمیت رازدارته؟اره قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ اره
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 محل سکونت قلب یخیش:| 23/11/20 #15 رفیق صمیمیت رازدارته؟به هیچکس اعتمادی نمیشه کرد قضاوت غلط کردی؟نع دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نمد شاید بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟تاحالا رمان ننوشتم بله امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
رفیق صمیمیت رازدارته؟به هیچکس اعتمادی نمیشه کرد قضاوت غلط کردی؟نع دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نمد شاید بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟تاحالا رمان ننوشتم بله
-Sinere کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 342 پسندها 14,979 امتیازها 34,663 مدالها 14 محل سکونت مشهد 23/11/20 #16 رفیق صمیمیت رازدارته؟یس قضاوت غلط کردی؟یس دروغ دردسرساز گفتی؟یس یس پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ناچ بیخیالی؟ناچ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ شدیدا یس امضا : -Sinere
رفیق صمیمیت رازدارته؟یس قضاوت غلط کردی؟یس دروغ دردسرساز گفتی؟یس یس پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ناچ بیخیالی؟ناچ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ شدیدا یس
AYDA HOSSINY کاربر فعال سطح 33 ارسالیها 751 پسندها 39,006 امتیازها 58,773 مدالها 22 محل سکونت شیراز 23/11/20 #17 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود... امضا : AYDA HOSSINY
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود...
Hanaaa کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 530 پسندها 4,693 امتیازها 22,273 مدالها 16 محل سکونت یه جای دور 23/11/20 #18 رفیق صمیمیت رازدارته؟ نه قضاوت غلط کردی؟ آره دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تا حدودی آره
رفیق صمیمیت رازدارته؟ نه قضاوت غلط کردی؟ آره دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تا حدودی آره
crαzy ɢιrl رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 781 امتیازها 3,678 24/11/20 #19 رفیق صمیمیت رازدارته؟ اره:) قضاوت غلط کردی؟ شاید مطمئن نیستم دروغ دردسرساز گفتی؟ من دروغ میگم اونم زیاد ولی هیچ کدوم دردسر ساز نی پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ اره بیخیالی؟ اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه امضا : crαzy ɢιrl
رفیق صمیمیت رازدارته؟ اره:) قضاوت غلط کردی؟ شاید مطمئن نیستم دروغ دردسرساز گفتی؟ من دروغ میگم اونم زیاد ولی هیچ کدوم دردسر ساز نی پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ اره بیخیالی؟ اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه
HADISEH._.pd رو به پیشرفت سطح 19 ارسالیها 121 پسندها 11,200 امتیازها 27,113 مدالها 12 محل سکونت ور دل رفقا 25/11/20 #20 سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ خیر قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله امضا : HADISEH._.pd
سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ خیر قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله