- ارسالیها
- 213
- پسندها
- 1,989
- امتیازها
- 11,933
- مدالها
- 10
- نویسنده موضوع
کینه چیزی نیست که همیشهداشته باشیشنه؛ ادم کینهای نیستم.
کینه لحظهای یک نفر با یه حرف با یه حرکت با انجام کاری باعث میشه کینه داشته باشی ازش
کینه چیزی نیست که همیشهداشته باشیشنه؛ ادم کینهای نیستم.
هوم چه پیشنهاد وسوسه برانگیزی، دلم می خواد یه دل سیر بزنمشون ولی نمی تونم چون کلا نمی تونم به کسی اسیب برسونم. کشش روحیش رو ندارم اما دلم می خوادحاظری برای آروم شدن روح و روانت و دلت کسی رو شکنجه کنی؟
اگه حوابت آره هست چه نوع شکنجهای جسمی یا روحی/لفظی ؟ چرا؟
اگه نه چرا؟
کشش روحیش هم به دست میاری فقط باید تو موقعیت باشیهوم چه پیشنهاد وسوسه برانگیزی، دلم می خواد یه دل سیر بزنمشون ولی نمی تونم چون کلا نمی تونم به کسی اسیب برسونم. کشش روحیش رو ندارم اما دلم می خواد
خیلی وقت ها توی موقعیت بودم و نتونستم. من کلا نمی دونم چه اخلاق یا عادت مزخرفیه که دارم تحت هیچ شرایطی نمی تونم به کسی اسیب فیزیکی برسونم حتی درحد یه نیشگونکشش روحیش هم به دست میاری فقط باید تو موقعیت باشی
باید اون عذاب وجدان و روحیه لطیفت رو کم رنگ کنیخیلی وقت ها توی موقعیت بودم و نتونستم. من کلا نمی دونم چه اخلاق یا عادت مزخرفیه که دارم تحت هیچ شرایطی نمی تونم به کسی اسیب فیزیکی برسونم حتی درحد یه نیشگون
شاید اره شاید هم نه. اینها اسپم محسوب نمیشه؟ پاکشون کنم؟باید اون عذاب وجدان و روحیه لطیفت رو کم رنگ کنی
فکر نکنم داریم راجب همین موضوع حرف میزنیم دیگهشاید اره شاید هم نه. اینها اسپم محسوب نمیشه؟ پاکشون کنم؟
منم نمی دونم راستش، اگه بود یه پیام بده پروفایلم پاکشون می کنم.فکر نکنم داریم راجب همین موضوع حرف میزنیم دیگه