P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 26/3/21 #111 MOHAMMAD*N گفت موهای پیچ خوردَت رفت تو چشمم یکُم. پرواز.کِرم کلیک کنید تا باز شود... در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ
MOHAMMAD*N گفت موهای پیچ خوردَت رفت تو چشمم یکُم. پرواز.کِرم کلیک کنید تا باز شود... در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 26/3/21 #112 paniz.karimi گفت در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ کلیک کنید تا باز شود... زارت/= امضا : MOHAMMAD*N
paniz.karimi گفت در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ کلیک کنید تا باز شود... زارت/=
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 26/3/21 #113 paniz.karimi گفت در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ کلیک کنید تا باز شود... بدبخت جرئت دروغ گفتنم نداره سیب سس چسب امضا : AVA_SEY
paniz.karimi گفت در یکمِ ماه جَوگیر شد و خواست پرواز کند اما وقتی از سکویِ باغچه پرید با صورت داخلِ خاک فرو رفت و حرکت کرمها در کنارِ صورتش را حس کرد جرئت بدبخت دروغ کلیک کنید تا باز شود... بدبخت جرئت دروغ گفتنم نداره سیب سس چسب
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 26/3/21 #114 AVA_SEY گفت بدبخت جرئت دروغ گفتنم نداره سیب سس چسب کلیک کنید تا باز شود... سیب و سس و چسب رو با هم قاطی کردم نیش. زم زم. لاستیک امضا : MOHAMMAD*N
AVA_SEY گفت بدبخت جرئت دروغ گفتنم نداره سیب سس چسب کلیک کنید تا باز شود... سیب و سس و چسب رو با هم قاطی کردم نیش. زم زم. لاستیک
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 26/3/21 #115 MOHAMMAD*N گفت سیب و سس و چسب رو با هم قاطی کردم نیش. زم زم. لاستیک کلیک کنید تا باز شود... مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی امضا : AVA_SEY
MOHAMMAD*N گفت سیب و سس و چسب رو با هم قاطی کردم نیش. زم زم. لاستیک کلیک کنید تا باز شود... مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 26/3/21 #116 AVA_SEY گفت مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی کلیک کنید تا باز شود... قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه
AVA_SEY گفت مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی کلیک کنید تا باز شود... قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 26/3/21 #117 paniz.karimi گفت قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه کلیک کنید تا باز شود... ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد امضا : AVA_SEY
paniz.karimi گفت قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه کلیک کنید تا باز شود... ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 26/3/21 #118 AVA_SEY گفت ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد کلیک کنید تا باز شود... فاصله میز تا یخچال را با آخرین توانِ خود طی میکنم... اما فقط سالادی که از دیشب مانده به من و گرسنگیام چشمک میزند! فیزیک نخودچی جوراب
AVA_SEY گفت ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد کلیک کنید تا باز شود... فاصله میز تا یخچال را با آخرین توانِ خود طی میکنم... اما فقط سالادی که از دیشب مانده به من و گرسنگیام چشمک میزند! فیزیک نخودچی جوراب
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 26/3/21 #119 AVA_SEY گفت مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی کلیک کنید تا باز شود... paniz.karimi گفت قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه کلیک کنید تا باز شود... AVA_SEY گفت ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد کلیک کنید تا باز شود... یخچال رو از تو سالادا در اوردم و میز رو گذاشتم توش/= فرفره. لامپ. قهر امضا : MOHAMMAD*N
AVA_SEY گفت مار به نوشابه زمزم بغل لاستیک ماشین نیش زد. زمین، سقف، قرمه سبزی کلیک کنید تا باز شود... paniz.karimi گفت قورمهسبزی جوری در فضا پخش شد که تمامِ زمین و سقف در چند لحظه بعد از بوی خوشش مزیّن گشتند ببر گراز مدرسه کلیک کنید تا باز شود... AVA_SEY گفت ببر برای این که گراز رو پیدا کنه راهی مدرسه شد. میز، یخچال، سالاد کلیک کنید تا باز شود... یخچال رو از تو سالادا در اوردم و میز رو گذاشتم توش/= فرفره. لامپ. قهر
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 26/3/21 #120 MOHAMMAD*N گفت یخچال رو از تو سالادا در اوردم و میز رو گذاشتم توش/= فرفره. لامپ. قهر کلیک کنید تا باز شود... لامپ آنقدر گرما تولید میکرد که گرمم شد، پس فرفره را فوت کردم تا بچرخد و من را خنک کند.... اما لامپ قهر کرد و گفت: اصلا من میروم؟ دل خربزه شلغم
MOHAMMAD*N گفت یخچال رو از تو سالادا در اوردم و میز رو گذاشتم توش/= فرفره. لامپ. قهر کلیک کنید تا باز شود... لامپ آنقدر گرما تولید میکرد که گرمم شد، پس فرفره را فوت کردم تا بچرخد و من را خنک کند.... اما لامپ قهر کرد و گفت: اصلا من میروم؟ دل خربزه شلغم