متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا پای چوپان

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 174
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1

پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به صده ی ۱۸۰۰ میلادی در انگلیس که در اون زمان سیب زمینی یه ماده ی غذایی ارزون و در دسترس برای قشر فقیر جامعه بود. در اصل این غذا رو با باقیمانده ی گوشت غذاهای دیگه شون که معمولاً گوشت گاو یا گوساله بود به همراه سیب زمینی و سبزیجات درست میکردند. از اونجا که این غذا در بین قشر بی بضاعتی باب بود که طبیعتاً توی کلبه های روستایی زندگی میکردند به تدریج این غذا کاتج پای یا همون پای کلبه ی روستایی نام گرفت. بعدتر که چوپان ها از گوشت گوسفند دام خودشون برای این غذا...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
94
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
177
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
148
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
149
عقب
بالا