- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
این مرغ سوخاری یه کاور کرانچی خوشمزه داره که هر چقدر مرغ رو مدت بیشتر توی روغن سرخ کنید این کرانچی بودنش بیشتر میشه. اگه کاور نرم دوست دارید بیش از حد مرغ رو سرخ نکنید. در ضمن چون از فیله مرغ استفاده میشه و فیله مرغ هم اصولا نازکه سرخ شدنش مدت زیادی نمی بره. رنگ سوخاری ها هم همونطور که تو عکس میبینید روشنه، چون برای کاور فقط از آرد ساده استفاده شده، اگه تمایل دارید میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید که رنگ تیره تری بده. دقت کنید که حتماً بافت آرد سوخاریتون کاملاً شبیه آرد باشه. اگه درشت تر باشه نمیتونید پولک زدن رو خوب انجام بدید. ولی به نظر من با همین آرد ساده هم نتیجه عالیه.
من سعی کردم با استفاده از تصاویر مرحله به مرحله روش تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.