پ پارمیدابانو نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 96 امتیازها 90 30/7/22 #11 پدرم الگوی زندگیمه دوست داشتم سمپاد قبول بشم دوست دارم همه ی مردم خوشحال بشن حتی کسایی که بهم بدی کردن امضا : پارمیدابانو
پدرم الگوی زندگیمه دوست داشتم سمپاد قبول بشم دوست دارم همه ی مردم خوشحال بشن حتی کسایی که بهم بدی کردن
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 3/12/22 #12 پارمیدابانو گفت پدرم الگوی زندگیمه دوست داشتم سمپاد قبول بشم دوست دارم همه ی مردم خوشحال بشن حتی کسایی که بهم بدی کردن کلیک کنید تا باز شود... دروغ.عاشق شدم حقیقت.هدفم پزشکی پدرم رو بیشتر از مادرم دوست دارم:/ امضا : فلورا.
پارمیدابانو گفت پدرم الگوی زندگیمه دوست داشتم سمپاد قبول بشم دوست دارم همه ی مردم خوشحال بشن حتی کسایی که بهم بدی کردن کلیک کنید تا باز شود... دروغ.عاشق شدم حقیقت.هدفم پزشکی پدرم رو بیشتر از مادرم دوست دارم:/
BlaCkfloWeR مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 979 پسندها 14,821 امتیازها 37,073 مدالها 23 3/12/22 #13 دروغ: از رشتهم بدم میاد حقیقتها: عاشق گربههام، عاشق حوضهای آبی و کوچولو که روشون برگ پاییزی و خاک ریختهام امضا : BlaCkfloWeR
دروغ: از رشتهم بدم میاد حقیقتها: عاشق گربههام، عاشق حوضهای آبی و کوچولو که روشون برگ پاییزی و خاک ریختهام
Delbare.paeezi نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 43 امتیازها 83 3/12/22 #14 دروغ: من خیلی زشتم دوتا حقیقت: عاشق فیلم دیدنم. همیشه دوست داشتم و دارم تو زندگیم یه آدم موفقی باشم امضا : Delbare.paeezi
Z -ZaHRa- رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 65 پسندها 1,757 امتیازها 9,523 مدالها 8 3/12/22 #15 دروغ- من عاشق کلهپاچه ام://// حقیقت- ثبات شخصیتی ندارم، بستگی به فاز اون موقعم حرکت میزنم:/| حقیقت- از آدمای مثل خودم خوشم میاد و سمتشون جذب میشم امضا : -ZaHRa-
دروغ- من عاشق کلهپاچه ام://// حقیقت- ثبات شخصیتی ندارم، بستگی به فاز اون موقعم حرکت میزنم:/| حقیقت- از آدمای مثل خودم خوشم میاد و سمتشون جذب میشم
LEYLA MOSLEHI کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 375 پسندها 2,742 امتیازها 14,063 مدالها 10 3/12/22 #16 ~ZaHRa~ گفت دروغ- من عاشق کلهپاچه ام://// حقیقت- ثبات شخصیتی ندارم، بستگی به فاز اون موقعم حرکت میزنم:/| حقیقت- از آدمای مثل خودم خوشم میاد و سمتشون جذب میشم کلیک کنید تا باز شود... من عاشق کلپچ ام بدنسازم از کتاب متنفرم
~ZaHRa~ گفت دروغ- من عاشق کلهپاچه ام://// حقیقت- ثبات شخصیتی ندارم، بستگی به فاز اون موقعم حرکت میزنم:/| حقیقت- از آدمای مثل خودم خوشم میاد و سمتشون جذب میشم کلیک کنید تا باز شود... من عاشق کلپچ ام بدنسازم از کتاب متنفرم
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,418 پسندها 40,325 امتیازها 96,873 مدالها 41 3/12/22 مدیر #17 LEYLA MOSLEHI گفت من عاشق کلپچ ام بدنسازم از کتاب متنفرم کلیک کنید تا باز شود... من آدم ساکتیم من خوشحالم من بیرون رفتنو دوست دارم امضا : Kalŏn
LEYLA MOSLEHI گفت من عاشق کلپچ ام بدنسازم از کتاب متنفرم کلیک کنید تا باز شود... من آدم ساکتیم من خوشحالم من بیرون رفتنو دوست دارم
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 3/4/23 #18 دیاناس❀ گفت من آدم ساکتیم من خوشحالم من بیرون رفتنو دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... من زشتم خوراکیو خیلی دوست دارم مردمو دوست دارم امضا : Mahtab Rezayat
دیاناس❀ گفت من آدم ساکتیم من خوشحالم من بیرون رفتنو دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... من زشتم خوراکیو خیلی دوست دارم مردمو دوست دارم
ترانه؛ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 11 ارسالیها 1,167 پسندها 2,205 امتیازها 14,473 مدالها 14 3/4/23 مدیر #19 최 아리 گفت من زشتم خوراکیو خیلی دوست دارم مردمو دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... دروغ من خیلی درس رو دوست دارم حقیقت من شکستم حقیقت من یه نقاشم امضا : ترانه؛
최 아리 گفت من زشتم خوراکیو خیلی دوست دارم مردمو دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... دروغ من خیلی درس رو دوست دارم حقیقت من شکستم حقیقت من یه نقاشم
KiyaraSh کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 273 پسندها 6,969 امتیازها 21,013 مدالها 11 سن 19 3/4/23 #20 victor گفت دروغ من خیلی درس رو دوست دارم حقیقت من شکستم حقیقت من یه نقاشم کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم برم دانشگاه عاشق نقاشیام من بچهی مامان بابام نیستم امضا : KiyaraSh
victor گفت دروغ من خیلی درس رو دوست دارم حقیقت من شکستم حقیقت من یه نقاشم کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم برم دانشگاه عاشق نقاشیام من بچهی مامان بابام نیستم