این موضوع خیلی جالبه که بهترین رمان ها از هر نظر، که مورد تایید منتقدان هم هستن، اینقدر کم لطفی بهشون شده. مخصوصا اسارت و من و بقچه ارزشمندم. توی ژانر تخیلی هم نتایج درست معکوس نتایجی هست که من انتظارش رو داشتم!
این موضوع خیلی جالبه که بهترین رمان ها از هر نظر، که مورد تایید منتقدان هم هستن، اینقدر کم لطفی بهشون شده. مخصوصا اسارت و من و بقچه ارزشمندم. توی ژانر تخیلی هم نتایج درست معکوس نتایجی هست که من انتظارش رو داشتم!
بله و متاسفانه دلیلش تبلیغ و رودربایستی بین دوستان نویسندست که رمانهایی مثل عصر یخبندان و تقصیر که بالاترین رای نقد رو داشتن کمترین امتیاز محبوبیت رو دارن
البته شیوه این مسابقه اینطور نیست که فقط یه نفر سی امتیاز رو ببره و بقیه هیچی، بلکه بقیه هم امتیاز میگیرن منتهی کمتر از سی پس نگران نباشید چیزی از برترین بودن اونا کم نمیشه :)
واقعا باهاتون موافقم اصلا نتایج شدیدا باعث تعجب میشه
حتی من با اینکه رمان توی لیست هست باز به رمانایی که واقعا برترن رای دادم.
حالا من همه رمانای لیست رو نخوندم ولی چن تا از اونایی که خوندم و تعداد رای هاشون فقط باعث گنگی و تعجبه...