فال شب یلدا

متفرقه طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 145
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,949
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
“سس انبه” بخاطر ادویه و چاشنی های خوش عطرش یک سس پرطرفدار و پرخاصیت است. که برای انواع ساندویچ گرم بخصوص فلافل استفاده می شود.
مواد لازم برای سس انبه:
انبه :400 گرم
برگ بو :دو عدد
سرکه سفید :مقداری
زیره :یک و نیم قاشق مربا خوری
فلفل سیاه :دو قاشق مرباخوری
جوزهندی :کمی
سیاهدانه :دو قاشق مربا خوری
نمک دریا:یک قاشق مربا خوری
لیمو :نصف یک عدد
سیر:8 حبه
تخم گشنیز:دو قاشق مربا خوری
روغن زیتون:سه تا چهار قاشق

Image-result-for-_سس-انبه_&lrm.jpg

طرز تهیه سس انبه:
ابتدا تخم گشنیز، دانه فلفل سیاه، زیره، نمک دریا و برگ بو را آسیاب کرده و به شکل پودر درآورید، در آخر جوز هندی و سیاهدانه را افزوده و در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز اضافه نمایید.

در مرحله بعد سیرها را رنده کرده و انبه ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا