«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

غذا "خوش مزه"

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 773
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,939
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
به نام خدا

توی این تاپیک شما میتونین دستور پخت هر نوع غذایی رو بذارید که خودتون درست کرده باشین

در نهایت عکسش رو برای ما بفرستین

لازم نیستا همه چی رو دقیق بگین

همین که یه خلاصه کلی از دستور بگین کافیه

مدیریت تالار خوانواده و زندگی
FATYMArr .FATM.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,939
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
.خورش مرغ و بادمجون.



من برای اینکه خورش مرغ درست کنم اول گوشت رو آبپز می‌کنم با آبلیمو و ادویه و پیاز

بعد بادمجون و مرغ آبپز رو سرخ میکنم

بعدش یه پیازو خلالی خورد میکنم و بهش ادویه و رب گوجه میزنم و روش اب میریزم

وقتی که اب جوش اومد گوشتا و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنم و میذارم با حرارت کم جا بیوفته

وقای که آبش غلیظ شد آمادست

انداره مواد بستگی به تعداد افراد داره

مثلا من برا پنج نفر چهار تیکه متاوسط مرغ و دو یا سه تا بادمجون و یه پیاز اساتفاده میکنم
 

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #3
نحوه پختن میگو

در یک ظرف کمی نمک ،کمی پونه‌کوهی، فلفل، سیر رنده شده ،یک قاشق رب و آبلیمو را به هم دیگه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وقتی که کاملا میکس شد، جعفری تازه خورد می کنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم. بعد از آن میگوها را اضافه و در یک ظرف سرپوشیده میذاریم تو یخچال تا ۲-۳ ساعت استراحت کنه و مواد برخوردش بره.
من توی ماهیتابه سرخش کردم میتونین به صورت کبابی روی سیخ های کوچک بگذارید و کبابش کنین
 
امضا : سارا مرتضوی

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #4
سلام سلام
میخوام یه غذای راحت را بهتون آموزش بدم
چون خودم اکثرا حال وقت گذاشتن برای آشپزی ندارم و سرم گرمه به ویرایش رمانم پس همیشه دنبال راه میانبرم
درست کردن یک غذای سریع و راحت این کار را می تونین بکنین
بستگی داره به اینکه چند نفر هستید ؟برنج را خیس کنید یک ساعت بعد به آن نمک اضافه کنید و بذارید توی یخچال .
نیم ساعت قبل از اینکه ناهار بخورید برنج را از یخچال در بیارید بریزید توی قابلمه دو قاشق روغن بهش بزنید البته من برای دو نفر دارم میگم و بعد آب به اندازه یک بند انگشت که بالاتر از برنج ها باشه بریزید
۳ قاشق شوید خشک بهش اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه یا ۵ دقیقه بِقُله
بستگی به نوع برنج شما داره اگر برنج شما هندی باشه حتی اگر تا یک ساعت هم بقوله خراب نمیشه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سارا مرتضوی

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #5
سوپ مرغ بومی و ورمیشل

ابتدا سینه مرغ رو گذاشتم که حسابی بپزه بعد که سرد شد، ریش ریش کردم مرغ ها را و دوباره گذاشتم که بپزه .کمی هم آب اضافه کردم .در کنار اون هویج و ذرت اضافه کردم یک قاشق رب اضافه کردم و دست آخر هم بهش قارچها را اضافه کردم و گذاشتم دو ساعت با حرارت کم بِقُله .یک ربع مونده به خاموش کردن زیر گاز ،ورمیشل ها را اضافه کردم آب لیمو
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : سارا مرتضوی

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #6
سلام :smhile:
امیدوارم حال دلتون عالی باشه:thumbsup:
من می خوام طرز تهیه ماکارونی خوشمزه و خوشرنگ بذارم. خودم خیلی ماکارونی درست کردم به انواع و اقسام گوناگون و مدل های مختلف که اونایی که خوبه رو براتون مینویسم
جالب تر اینه که ماکارونی نمیخوردم ولی از بس خودم خوشمزه درست میکنم همه اشو میخورم:610595-f4fee7d8018d2f5ca10c2e5d7cc88678:
ابتدا سس ماکارونی را درست میکنم :
اول پیازها را نیم بند خورد میکنم بعد کمی تفت میدم ولی نمیخوام پیاز داغ بشه به همون اندازه که نرم بشه بعدش هویج ها را بهش اضافه میکنم بعد از اون سویا و فلفل دلمه‌ای را اضافه می کنم .
نکته: اگر فلفل دلمه ای ها زیاد پخته بشه مزه اش جالب نمیشه
ادویه پاپریکا با فلفل سیاه و زردچوبه نمک و دو قاشق رب اضافه می‌کنم و میکس می‌کنم همه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : سارا مرتضوی

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #7
طریقه سرخ کردن کوکو قندی به روش اصفهانی
ابتدا سیب زمینی ها را می ذاری می پزه بعد رنده میکنی کمی پودر قند بهش اضافه میکنی تا مزه شیرینی بده .در ظرف جدا تخم مرغ ،گلاب و زعفرون رو با هم دیگه مخلوط میکنی و سپس به سیب زمینی ها اضافه می کنی و خوب هم میزنی و مثل کتلت روی روغن داغ سرخ میکنی
برای درست کردن شهد، شکر و آب را میذاری جوش بیاد و انقدر صبر می کنی که شکر و آب کاملا مخلوط بشه و شهد مثل عسل البته کمی رقیق تر بشه بعد روی کوکو قندی هایی که سرخ کردی میریزی
 
امضا : سارا مرتضوی

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #8
پلو شوید و تن ماهی
وقتی که وقت پختن غذا رو ندارین یا مثل من حال غذا پختن را ندارین، میتونین سریع پلو شوید درست کنید و از بیرون تون ماهی بگیرین
برنج را با کمی نمک خیس میکنین سپس شوید خشک بهش اضافه میکنین و یک قاشق روغن و میزارین روی گاز و به صورت کتی‌ای بپزین‌.
تن ماهی هم از بیرون بگیرین
زیتونیش خوشمزه است
 
امضا : سارا مرتضوی

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44
 
ارسالی‌ها
3,499
پسندها
65,248
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
  • #9
جان جان آشپزتون اومد :648336-3c1c0c2dbcac0710a2bcceed81c15b36:
اول غذای مورد علاقم(سالاد ماکارونی)
مواد لازم:
ماکارونی شکل‌دار
کالباس، ژامبون یا سوسیس و کوکتل
خیارشور
گوجه
ذرت
سیب زمینی
نخودفرنگی
سس مایونز و ماست
ادویه‌جات
***
آب و بذارید بجوشه و بعد به مقداردلخواد و اندازه آب ماکارونی بریزید و بذارید ده دیقه تا ۱۵ دیقه بجوشه
اوکی؟
گوجه، خیارشور، کوکتل(یاهرکدوم) رو خورد کنید.
سیب زمینی متوسط و سرخ کنید
همه‌ی همواد و بریزید تو ظرف بزرگ
بعد سس شُل درست کنید و بهش فلفل سیاه و نمک و آبلیمو و سس تند بزنید.
سس و روی مواد بریزید و هم بزنید.
ماکارونیو آبکش کنید و با آب سرد بشورید
آبش که رفت روی مواد بریزید.
اگه سسش کم شد مقداری ماست رو دو دیقه تو ظرف هم بزنید و بهش اضافه کنید.
سی مین تو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Mahsa_rad

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • محروم
  • #10
استیک کرمانشاهی:
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده نمک و فلفل پاپریکا را با هم دیگه ورز میدیم و گوشت ها را به اندازه گردو توی قابلمه میذاریم بپزه
در ماهیتابه قارچ ورقه ورقه شده و فلفل دولمه ای خلالی را کمی تفت میدیم.
بعد که گوشت ها سرخ شدند و پختن یک استکان اب اضافه میکنیم و میذاریم جوش بیاد سپس دو قاشق خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم که قاطی بشه
دست آخر پنیر پارمیزان میریزیم روش
 
امضا : سارا مرتضوی
عقب
بالا