متفرقه نکات مهم برای پخت فسنجان

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 228
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
836
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|نکات پخت خورش فسنجان|.

طعم ملس خورش فسنجان
خورش فسنجان با طعم های شیرین ، ترش و ملس پخته می شود. در صورتی که می خواهید خورش شما مانند فسنجان شهرهای شمالی ( گیلان و مازندارن ) ترش باشد شکر را از مواد لازم حذف کنید و در صورتی که می خواهید خورش شما شیرین شود مقدار شکر را بیشتر کنید.


گوشت مناسب خورش فسنجان
خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که می توان برای تهیه آن از انواع گوشت های موجود در بازار مثل گوشت بره ، گوشت مرغ ، گوشت گوساله ، گوشت مرغابی ، گوشت بوقلمون ، گوشت شتر مرغ و … استفاده کرد.
در میان انواع گوشت ها مناسب ترین نوع گوشت از نظر طب سنتی برای پخت خورشت فسنجان گوشت گوساله است. گردو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,201
پسندها
31,421
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سطح
34
 
  • #2
رازهای خوشمزه شدن خورش فسنجان
خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورش در جاهای گوناگون کشور به گونه ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. با ما همراه باشید تا با دانستن چند نکته، یک خورشت فسنجان خوشمزه و پرملاط و غلیظ داشته باشید.
نکات کلیدی برای تهیه ی فسنجون جا افتاده و خوش طعم
- نخستین و مهمترین نکته در مورد تهیه این خورشت خوش‌مزه، گردوها را به صورت کامل خرد و یا چرخ کنید، چون اینگونه همه روغن گردو به درون خورشت پس داده می‌شود.



- اگر می خواهید کمی زیر دندان بیاید، یک چهارم مغز گردو را یک مرتبه چرخ کنید و بقیه را سه بار چرخ کنید.



- برای اینکه گردو روغن بیشتری پس بدهد، بهتر است موقعی آن را چرخ کنید که می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا