- ارسالیها
- 4,028
- پسندها
- 10,228
- امتیازها
- 44,673
- مدالها
- 21
- نویسنده موضوع
- #11
زمان تفت قهوه نیز یکی از عوامل مهم از ویژگیهای قهوه خوب بوده و هر چقدر زمان کمتری از تفت دادن آن گذشته باشد طعم و مزه بهتری از قهوه خود خواهید داشت. این زمان در بیشترین حال باید ۳ هفته قبل باشد که روی بسته بندی ذکر شده است. اگر این مورد روی بسته بندی ذکر نشده بود؛ بهتر است که آن قهوه را خریداری نکنید.
برای حفظ ویژگیهای قهوه خوب بعد از اینکه قهوه بو داده میشود، به سرعت تازگی خود را از دست میدهد. قهوهای که تازه بو داده شده است را با مقادیری که در عرض یک تا دو هفته تمام خواهد شد، خریداری کنید تا طراوت و عطر و طعم آن حفظ شود.
رنگ اصلی قهوه بعد از دم شدن در نوشیدنی، باید طیفی از رنگ روشن تا تیره باشد. این مساله میتواند درصورتی که قهوه پودری خریداری میکنید به شما کمک کند تا خرید قهوه...
برای حفظ ویژگیهای قهوه خوب بعد از اینکه قهوه بو داده میشود، به سرعت تازگی خود را از دست میدهد. قهوهای که تازه بو داده شده است را با مقادیری که در عرض یک تا دو هفته تمام خواهد شد، خریداری کنید تا طراوت و عطر و طعم آن حفظ شود.
رنگ اصلی قهوه بعد از دم شدن در نوشیدنی، باید طیفی از رنگ روشن تا تیره باشد. این مساله میتواند درصورتی که قهوه پودری خریداری میکنید به شما کمک کند تا خرید قهوه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.