|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 23/8/21 #1,121 i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای تو / مثل شبای پر ستارس / هنوزم دیدن تو / برام مثل عمر دوبارس / امضا : |•°Sinmim°•|
i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای تو / مثل شبای پر ستارس / هنوزم دیدن تو / برام مثل عمر دوبارس /
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 23/8/21 #1,122 Sahar_66 گفت هنوزم چشمای تو / مثل شبای پر ستارس / هنوزم دیدن تو / برام مثل عمر دوبارس / کلیک کنید تا باز شود... سفید شدن تار موهام دیدی خراب شدن اروزهام امضا : Rikadow
Sahar_66 گفت هنوزم چشمای تو / مثل شبای پر ستارس / هنوزم دیدن تو / برام مثل عمر دوبارس / کلیک کنید تا باز شود... سفید شدن تار موهام دیدی خراب شدن اروزهام
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 23/8/21 #1,123 i_rastaw گفت سفید شدن تار موهام دیدی خراب شدن اروزهام کلیک کنید تا باز شود... من م**س.ت و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار ، تورا گفتم کم خور دو ، سه ، پیمانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : |•°Sinmim°•|
i_rastaw گفت سفید شدن تار موهام دیدی خراب شدن اروزهام کلیک کنید تا باز شود... من م**س.ت و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار ، تورا گفتم کم خور دو ، سه ، پیمانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,264 امتیازها 24,673 مدالها 26 23/8/21 #1,124 Sahar_66 گفت من م**س.ت و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار ، تورا گفتم کم خور دو ، سه ، پیمانه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابت و دیدم چشام قفلی زده باز رودستات امضا : Altinay*
Sahar_66 گفت من م**س.ت و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار ، تورا گفتم کم خور دو ، سه ، پیمانه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابت و دیدم چشام قفلی زده باز رودستات
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 23/8/21 #1,125 تو همانی ک رگ خواب مرا میدانی تو همانی ک ب درد دل من درمانی امضا : |•°Sinmim°•|
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 529 پسندها 14,303 امتیازها 31,673 مدالها 15 23/8/21 #1,126 Sahar_66 گفت تو همانی ک رگ خواب مرا میدانی تو همانی ک ب درد دل من درمانی کلیک کنید تا باز شود... شب شب شب تیره انگار روح ا تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی از وطنت سیره امضا : Lu^na☆
Sahar_66 گفت تو همانی ک رگ خواب مرا میدانی تو همانی ک ب درد دل من درمانی کلیک کنید تا باز شود... شب شب شب تیره انگار روح ا تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی از وطنت سیره
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 23/8/21 #1,127 Elaheh_mah گفت شب شب شب تیره انگار روح ا تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی از وطنت سیره کلیک کنید تا باز شود... ♬♩ هستیم را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی ♮♯ ♬♩ مرگ دل ارزویت اگر بود مانده بودی اگر میشنیدی ♮♯ امضا : |•°Sinmim°•|
Elaheh_mah گفت شب شب شب تیره انگار روح ا تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی از وطنت سیره کلیک کنید تا باز شود... ♬♩ هستیم را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی ♮♯ ♬♩ مرگ دل ارزویت اگر بود مانده بودی اگر میشنیدی ♮♯
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,264 امتیازها 24,673 مدالها 26 23/8/21 #1,128 Sahar_66 گفت ♬♩ هستیم را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی ♮♯ ♬♩ مرگ دل ارزویت اگر بود مانده بودی اگر میشنیدی ♮♯ کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه فرق داره باهمه اگه جونمم بدم بازم خیلی کمه امضا : Altinay*
Sahar_66 گفت ♬♩ هستیم را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی ♮♯ ♬♩ مرگ دل ارزویت اگر بود مانده بودی اگر میشنیدی ♮♯ کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه فرق داره باهمه اگه جونمم بدم بازم خیلی کمه
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 23/8/21 #1,129 87 maryam گفت یکی توی دلمه فرق داره باهمه اگه جونمم بدم بازم خیلی کمه کلیک کنید تا باز شود... مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش میدونم تکراریه ولی اهنگام ته کشیده =/ امضا : mobina84
87 maryam گفت یکی توی دلمه فرق داره باهمه اگه جونمم بدم بازم خیلی کمه کلیک کنید تا باز شود... مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش میدونم تکراریه ولی اهنگام ته کشیده =/
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,264 امتیازها 24,673 مدالها 26 23/8/21 #1,130 mobina84 گفت مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش میدونم تکراریه ولی اهنگام ته کشیده =/ کلیک کنید تا باز شود... شله شله شله شله شله:/ امضا : Altinay*
mobina84 گفت مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش میدونم تکراریه ولی اهنگام ته کشیده =/ کلیک کنید تا باز شود... شله شله شله شله شله:/