R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 7/4/20 ارسالیها 64 پسندها 6,862 امتیازها 21,413 مدالها 11 سن 22 27/2/22 #511 fatemeh21 گفت دریا دریا دریا من با تموم دردا ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجا آ بده کلیک کنید تا باز شود... آهای خوشگل عاشق آهای عمر دقایق آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق
fatemeh21 گفت دریا دریا دریا من با تموم دردا ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجا آ بده کلیک کنید تا باز شود... آهای خوشگل عاشق آهای عمر دقایق آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق
K Kuhiyar* مدیر بازنشسته سطح 21 تاریخ ثبتنام 23/5/21 ارسالیها 2,158 پسندها 11,789 امتیازها 38,673 مدالها 23 2/3/22 #512 яαмιи گفت آهای خوشگل عاشق آهای عمر دقایق آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق کلیک کنید تا باز شود... با "ق" پیدا نکردم:/ میزنه بارون یکم روی موهات نم نم میدونی من حسودم کاشکی بارون بودم اصلا هرچی تو بگی پیش تو بی جذبم ولی یه خواب عمیق روی شونت طلبم امضا : Kuhiyar*
яαмιи گفت آهای خوشگل عاشق آهای عمر دقایق آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق کلیک کنید تا باز شود... با "ق" پیدا نکردم:/ میزنه بارون یکم روی موهات نم نم میدونی من حسودم کاشکی بارون بودم اصلا هرچی تو بگی پیش تو بی جذبم ولی یه خواب عمیق روی شونت طلبم
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 7/4/20 ارسالیها 64 پسندها 6,862 امتیازها 21,413 مدالها 11 سن 22 2/3/22 #513 ⊱Karanlığın Meleği⊰ گفت با "ق" پیدا نکردم:/ میزنه بارون یکم روی موهات نم نم میدونی من حسودم کاشکی بارون بودم اصلا هرچی تو بگی پیش تو بی جذبم ولی یه خواب عمیق روی شونت طلبم کلیک کنید تا باز شود... منو نگا نکن از دست میرم چجوری راضی میشی ک بمیرم منو نگا نکن اینهمه خیره نفسم اینجوری داره میگیره
⊱Karanlığın Meleği⊰ گفت با "ق" پیدا نکردم:/ میزنه بارون یکم روی موهات نم نم میدونی من حسودم کاشکی بارون بودم اصلا هرچی تو بگی پیش تو بی جذبم ولی یه خواب عمیق روی شونت طلبم کلیک کنید تا باز شود... منو نگا نکن از دست میرم چجوری راضی میشی ک بمیرم منو نگا نکن اینهمه خیره نفسم اینجوری داره میگیره
K Kuhiyar* مدیر بازنشسته سطح 21 تاریخ ثبتنام 23/5/21 ارسالیها 2,158 پسندها 11,789 امتیازها 38,673 مدالها 23 2/3/22 #514 هوای تو همرنگ ارامشه تو لبخند بزن تا دلم وا بشه تو تنهاییای خودم با خودم یه چیزی منو سمت تو میکشه امضا : Kuhiyar*
miss_marynovel کاربر نیمه فعال سطح 13 تاریخ ثبتنام 22/7/21 ارسالیها 617 پسندها 6,176 امتیازها 21,973 مدالها 16 3/3/22 #515 ⊱Karanlığın Meleği⊰ گفت هوای تو همرنگ ارامشه تو لبخند بزن تا دلم وا بشه تو تنهاییای خودم با خودم یه چیزی منو سمت تو میکشه کلیک کنید تا باز شود... هنوز عادت به تنهایی ندارم باید هرجوریه طاقت بیارم... امضا : miss_marynovel
⊱Karanlığın Meleği⊰ گفت هوای تو همرنگ ارامشه تو لبخند بزن تا دلم وا بشه تو تنهاییای خودم با خودم یه چیزی منو سمت تو میکشه کلیک کنید تا باز شود... هنوز عادت به تنهایی ندارم باید هرجوریه طاقت بیارم...
BlaCkfloWeR مدیر بازنشسته سطح 25 تاریخ ثبتنام 17/4/21 ارسالیها 976 پسندها 14,812 امتیازها 37,073 مدالها 23 3/3/22 #516 miss_marynovel گفت هنوز عادت به تنهایی ندارم باید هرجوریه طاقت بیارم... کلیک کنید تا باز شود... من درونگرا تا تورو میبینم چرا نمیتونم بگم دلم چطوری دوست داره :) آخرین ویرایش 3/3/22 امضا : BlaCkfloWeR
miss_marynovel گفت هنوز عادت به تنهایی ندارم باید هرجوریه طاقت بیارم... کلیک کنید تا باز شود... من درونگرا تا تورو میبینم چرا نمیتونم بگم دلم چطوری دوست داره :)
FATEMEH ASADYAN پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 32 تاریخ ثبتنام 14/2/22 ارسالیها 2,256 پسندها 26,482 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 21 3/3/22 مدیر #517 Black Flower گفت من درونگرا تا تورو میبینم چرا نمیتونم بگم دلم چطوری دوست داره :) کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای مثل شبای پر ستارست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست امضا : FATEMEH ASADYAN
Black Flower گفت من درونگرا تا تورو میبینم چرا نمیتونم بگم دلم چطوری دوست داره :) کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای مثل شبای پر ستارست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 7/4/20 ارسالیها 64 پسندها 6,862 امتیازها 21,413 مدالها 11 سن 22 5/3/22 #518 fatemeh21 گفت هنوزم چشمای مثل شبای پر ستارست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست کلیک کنید تا باز شود... تو فقط باش تموم کم و کسرش با من با تموم دوری و طاقت و صبرش با من تو فقط تب کن از این عشق بلاتکلیفم مردن و سوختن و باقی زجرش با من
fatemeh21 گفت هنوزم چشمای مثل شبای پر ستارست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست کلیک کنید تا باز شود... تو فقط باش تموم کم و کسرش با من با تموم دوری و طاقت و صبرش با من تو فقط تب کن از این عشق بلاتکلیفم مردن و سوختن و باقی زجرش با من
Hope کاربر انجمن سطح 32 تاریخ ثبتنام 22/11/21 ارسالیها 3,848 پسندها 20,539 امتیازها 53,173 مدالها 45 15/3/23 #519 Rªmin گفت تو فقط باش تموم کم و کسرش با من با تموم دوری و طاقت و صبرش با من تو فقط تب کن از این عشق بلاتکلیفم مردن و سوختن و باقی زجرش با من کلیک کنید تا باز شود... نزن بارون که من یاری ندارم؛ غریب افتاده ام جایی ندارم درخت دیده و تنها و تنها؛ مثل مجنون که لیلای ندارم بارون نیا امشب که دلم تنگه؛ بارون شب و روزم به تو یه رنگه بارون دل من شیشه دلش سنگه… تو که نیستی کنارم زیر بارون؛ شدم تنهای تنهای تو خیابون امضا : Hope
Rªmin گفت تو فقط باش تموم کم و کسرش با من با تموم دوری و طاقت و صبرش با من تو فقط تب کن از این عشق بلاتکلیفم مردن و سوختن و باقی زجرش با من کلیک کنید تا باز شود... نزن بارون که من یاری ندارم؛ غریب افتاده ام جایی ندارم درخت دیده و تنها و تنها؛ مثل مجنون که لیلای ندارم بارون نیا امشب که دلم تنگه؛ بارون شب و روزم به تو یه رنگه بارون دل من شیشه دلش سنگه… تو که نیستی کنارم زیر بارون؛ شدم تنهای تنهای تو خیابون
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,271 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/3/23 #520 نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است در تنگ قفس باز است وافسوس که بال مرغ آوازم شکسته است امضا : m.sina
نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است در تنگ قفس باز است وافسوس که بال مرغ آوازم شکسته است