زهرا؛ طراح انجمن سطح 25 ارسالیها 4,931 پسندها 15,155 امتیازها 54,873 مدالها 24 4/6/23 #531 ☆BARUN☆ گفت من واسه چشمات دل تنگم اره میترسم بد شده انگاری اره من میترسم کلیک کنید تا باز شود... میخوام عشقتو بکنه ببره دلم دیدی عزیزم شدم طلسم تو امضا : زهرا؛
☆BARUN☆ گفت من واسه چشمات دل تنگم اره میترسم بد شده انگاری اره من میترسم کلیک کنید تا باز شود... میخوام عشقتو بکنه ببره دلم دیدی عزیزم شدم طلسم تو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #532 ZAHRA.ART گفت میخوام عشقتو بکنه ببره دلم دیدی عزیزم شدم طلسم تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی من سردم میشه دستای تو گرمه قلب تو برای من یه خونه امنه امضا : m.sina
ZAHRA.ART گفت میخوام عشقتو بکنه ببره دلم دیدی عزیزم شدم طلسم تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی من سردم میشه دستای تو گرمه قلب تو برای من یه خونه امنه
زهرا؛ طراح انجمن سطح 25 ارسالیها 4,931 پسندها 15,155 امتیازها 54,873 مدالها 24 5/6/23 #533 m.sina گفت وقتی من سردم میشه دستای تو گرمه قلب تو برای من یه خونه امنه کلیک کنید تا باز شود... همه حرفایی که بهم زدی یاد من میمونه این خونه ای که الان برات شکل یه زندونه امضا : زهرا؛
m.sina گفت وقتی من سردم میشه دستای تو گرمه قلب تو برای من یه خونه امنه کلیک کنید تا باز شود... همه حرفایی که بهم زدی یاد من میمونه این خونه ای که الان برات شکل یه زندونه
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #534 ZAHRA.ART گفت همه حرفایی که بهم زدی یاد من میمونه این خونه ای که الان برات شکل یه زندونه کلیک کنید تا باز شود... قلب من این چنین آسان نمی لرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید امضا : m.sina
ZAHRA.ART گفت همه حرفایی که بهم زدی یاد من میمونه این خونه ای که الان برات شکل یه زندونه کلیک کنید تا باز شود... قلب من این چنین آسان نمی لرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید
Ftm.gh پرسنل مدیریت مدیر تالار ادبیات سطح 10 ارسالیها 403 پسندها 1,739 امتیازها 10,413 مدالها 13 سن 18 6/6/23 مدیر #535 m.sina گفت قلب من این چنین آسان نمی لرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم وقتی که چشماتو میبندی با من به دردای این دنیا میخندی امضا : Ftm.gh
m.sina گفت قلب من این چنین آسان نمی لرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم وقتی که چشماتو میبندی با من به دردای این دنیا میخندی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #536 Fatemeh.ghafouri گفت دوست دارم وقتی که چشماتو میبندی با من به دردای این دنیا میخندی کلیک کنید تا باز شود... یک نفر ماندی در قصه من راه گذر نیست اگر از خانه ویرانه عشق نگذشتم و برایم به تو راه دگری هیچ اگر نیست گو با تو چه کنم تا شوی هم درد من امضا : m.sina
Fatemeh.ghafouri گفت دوست دارم وقتی که چشماتو میبندی با من به دردای این دنیا میخندی کلیک کنید تا باز شود... یک نفر ماندی در قصه من راه گذر نیست اگر از خانه ویرانه عشق نگذشتم و برایم به تو راه دگری هیچ اگر نیست گو با تو چه کنم تا شوی هم درد من
.RASTA. نو ورود سطح 2 ارسالیها 27 پسندها 201 امتیازها 890 مدالها 2 6/6/23 #537 m.sina گفت یک نفر ماندی در قصه من راه گذر نیست اگر از خانه ویرانه عشق نگذشتم و برایم به تو راه دگری هیچ اگر نیست گو با تو چه کنم تا شوی هم درد من کلیک کنید تا باز شود... نفسامون وصله هم من به تو وابسته ام
m.sina گفت یک نفر ماندی در قصه من راه گذر نیست اگر از خانه ویرانه عشق نگذشتم و برایم به تو راه دگری هیچ اگر نیست گو با تو چه کنم تا شوی هم درد من کلیک کنید تا باز شود... نفسامون وصله هم من به تو وابسته ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #538 .RASTA. گفت نفسامون وصله هم من به تو وابسته ام کلیک کنید تا باز شود... من همانم که دل از دنیا بریدم با غمت آتش به باران میکشیدم امضا : m.sina
.RASTA. گفت نفسامون وصله هم من به تو وابسته ام کلیک کنید تا باز شود... من همانم که دل از دنیا بریدم با غمت آتش به باران میکشیدم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #539 من قلبم از دست رفت؛ آره باهام خوبه از بس رفتارت… چشم از چشمم بر نداری؛ چشمام با چشمات حرف داره امضا : فلورا.
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,576 امتیازها 30,973 مدالها 27 6/6/23 مدیر #540 فلورا. گفت من قلبم از دست رفت؛ آره باهام خوبه از بس رفتارت… چشم از چشمم بر نداری؛ چشمام با چشمات حرف داره کلیک کنید تا باز شود... همه میگن که تو رفتی همه میگن که تو نیستی همه میگن که دوباره دل تنگمو شکستی دروغه امضا : Fateme Amade
فلورا. گفت من قلبم از دست رفت؛ آره باهام خوبه از بس رفتارت… چشم از چشمم بر نداری؛ چشمام با چشمات حرف داره کلیک کنید تا باز شود... همه میگن که تو رفتی همه میگن که تو نیستی همه میگن که دوباره دل تنگمو شکستی دروغه