Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 15/5/21 #401 *sahere گفت وای وای حالا وای وای قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم.. همینجا همینجا.. کلیک کنید تا باز شود... امشو شوشه یارم پریشونه=/ بقیشم نمد=/ "ه" امضا : Your Pluto
*sahere گفت وای وای حالا وای وای قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم.. همینجا همینجا.. کلیک کنید تا باز شود... امشو شوشه یارم پریشونه=/ بقیشم نمد=/ "ه"
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #402 mobina84 گفت ارام ارام اتش به دلم زدی ! بنشین که خوش امدی رویای من ♡ بقشو بلد نبود تا اینجاشم ت دابسمش دیدم خلم خودتوند..... ت : کلیک کنید تا باز شود... تورا که دیدم.. میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم.. غم تو را همان شب که دل سپردم به جان خریدم.. امضا : *sahere
mobina84 گفت ارام ارام اتش به دلم زدی ! بنشین که خوش امدی رویای من ♡ بقشو بلد نبود تا اینجاشم ت دابسمش دیدم خلم خودتوند..... ت : کلیک کنید تا باز شود... تورا که دیدم.. میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم.. غم تو را همان شب که دل سپردم به جان خریدم..
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #403 sogi.an گفت امشو شوشه یارم پریشونه=/ بقیشم نمد=/ "ه" کلیک کنید تا باز شود... همه دست دست حالا دست دست حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این ناز و کموشه بگویید همه یالا.. با ریتم بخونینا با ا امضا : *sahere
sogi.an گفت امشو شوشه یارم پریشونه=/ بقیشم نمد=/ "ه" کلیک کنید تا باز شود... همه دست دست حالا دست دست حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این ناز و کموشه بگویید همه یالا.. با ریتم بخونینا با ا
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #404 الان من دقیقا امضا : *sahere
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,384 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 15/5/21 #405 *sahere گفت همه دست دست حالا دست دست حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این ناز و کموشه بگویید همه یالا.. با ریتم بخونینا با ا کلیک کنید تا باز شود... اخه عاشقم ! چه کنم دلم کسیو غیر ت نمیبینه دیگ نفسم تویی همه کسم تویی ت چشام نگاه کن ببین داره میگ ... گ : امضا : mobina84
*sahere گفت همه دست دست حالا دست دست حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این ناز و کموشه بگویید همه یالا.. با ریتم بخونینا با ا کلیک کنید تا باز شود... اخه عاشقم ! چه کنم دلم کسیو غیر ت نمیبینه دیگ نفسم تویی همه کسم تویی ت چشام نگاه کن ببین داره میگ ... گ :
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #406 mobina84 گفت اخه عاشقم ! چه کنم دلم کسیو غیر ت نمیبینه دیگ نفسم تویی همه کسم تویی ت چشام نگاه کن ببین داره میگ ... گ : کلیک کنید تا باز شود... گفتم بدوم تا تو همه فاصله هارااا تا زودتر.. اهم بقیه یادم رفته.. با ر خلاصه امضا : *sahere
mobina84 گفت اخه عاشقم ! چه کنم دلم کسیو غیر ت نمیبینه دیگ نفسم تویی همه کسم تویی ت چشام نگاه کن ببین داره میگ ... گ : کلیک کنید تا باز شود... گفتم بدوم تا تو همه فاصله هارااا تا زودتر.. اهم بقیه یادم رفته.. با ر خلاصه
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,384 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 15/5/21 #407 *sahere گفت گفتم بدوم تا تو همه فاصله هارااا تا زودتر.. اهم بقیه یادم رفته.. با ر خلاصه کلیک کنید تا باز شود... رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف : امضا : mobina84
*sahere گفت گفتم بدوم تا تو همه فاصله هارااا تا زودتر.. اهم بقیه یادم رفته.. با ر خلاصه کلیک کنید تا باز شود... رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف :
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #408 mobina84 گفت رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف : کلیک کنید تا باز شود... کجا باید برم که تو هرثانیت ریختتو نبینم کجا باید که تو هر دقیقه راحت بشینم چه کردی تو با من که حتی نمیخام یه جا بشینم.. امضا : *sahere
mobina84 گفت رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف : کلیک کنید تا باز شود... کجا باید برم که تو هرثانیت ریختتو نبینم کجا باید که تو هر دقیقه راحت بشینم چه کردی تو با من که حتی نمیخام یه جا بشینم..
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #409 mobina84 گفت رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف : کلیک کنید تا باز شود... کاش که تو رو سرنوشت ازم نگیره میترسه دلم بعد رفتنت بمیره اخه خاطره هام یادم میارن تو رو لا اقل از تو خاطره هام نروو یکی مثل من واسه تو قلب شکستش میزنه.. اخه کی واسه تو مثل منه.. بمـــــــــون.. با نـ امضا : *sahere
mobina84 گفت رف قلبم ضعف کردم ! واسه خندت عشقم بس که شیرینی ♡ کاف : کلیک کنید تا باز شود... کاش که تو رو سرنوشت ازم نگیره میترسه دلم بعد رفتنت بمیره اخه خاطره هام یادم میارن تو رو لا اقل از تو خاطره هام نروو یکی مثل من واسه تو قلب شکستش میزنه.. اخه کی واسه تو مثل منه.. بمـــــــــون.. با نـ
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 15/5/21 #410 یکی با د بگه الان امادشو گذاشتم هی منتظرم تخلیه اطلاعاتیش کنم امضا : *sahere