Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 4/6/21 #681 mobina84 گفت نیستی اما بوی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودت و جا بکنی ت دل ♡ م : کلیک کنید تا باز شود... من همه چیزم قبل تو انگار یخ زده سرده حس تو توی این دل تنهام معجزه کرده امضا : Rikadow
mobina84 گفت نیستی اما بوی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودت و جا بکنی ت دل ♡ م : کلیک کنید تا باز شود... من همه چیزم قبل تو انگار یخ زده سرده حس تو توی این دل تنهام معجزه کرده
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 6/6/21 #682 i_rastaw گفت من همه چیزم قبل تو انگار یخ زده سرده حس تو توی این دل تنهام معجزه کرده کلیک کنید تا باز شود... هست ت قلبم که شبا واسه اون مینویسم و اون خوابه ¡ ه امضا : mobina84
i_rastaw گفت من همه چیزم قبل تو انگار یخ زده سرده حس تو توی این دل تنهام معجزه کرده کلیک کنید تا باز شود... هست ت قلبم که شبا واسه اون مینویسم و اون خوابه ¡ ه
Ali♧ نو ورود سطح 8 ارسالیها 17 پسندها 2,211 امتیازها 11,290 مدالها 6 6/6/21 #683 mobina84 گفت هست ت قلبم که شبا واسه اون مینویسم و اون خوابه ¡ ه کلیک کنید تا باز شود... همه توی خواب نازو منم به فکر چشمای ناز اون به یاد روزای که من می رقصیدم هی با ساز اون نفسگیرترین دقایق نتونست بمونه عاشق بازم معرفت داشت بهونه نیاورد رو راست گفت اونو میخواد د امضا : Ali♧
mobina84 گفت هست ت قلبم که شبا واسه اون مینویسم و اون خوابه ¡ ه کلیک کنید تا باز شود... همه توی خواب نازو منم به فکر چشمای ناز اون به یاد روزای که من می رقصیدم هی با ساز اون نفسگیرترین دقایق نتونست بمونه عاشق بازم معرفت داشت بهونه نیاورد رو راست گفت اونو میخواد د
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 6/6/21 #684 A_Ali_A گفت همه توی خواب نازو منم به فکر چشمای ناز اون به یاد روزای که من می رقصیدم هی با ساز اون نفسگیرترین دقایق نتونست بمونه عاشق بازم معرفت داشت بهونه نیاورد رو راست گفت اونو میخواد د کلیک کنید تا باز شود... دوستت داشتم و دوسم نداشتی میرفتی و منو تنهام میزاشتی گفتی فقط با من میمونی چی شد چرا ت جام گذاشتی ¡¡ م : امضا : mobina84
A_Ali_A گفت همه توی خواب نازو منم به فکر چشمای ناز اون به یاد روزای که من می رقصیدم هی با ساز اون نفسگیرترین دقایق نتونست بمونه عاشق بازم معرفت داشت بهونه نیاورد رو راست گفت اونو میخواد د کلیک کنید تا باز شود... دوستت داشتم و دوسم نداشتی میرفتی و منو تنهام میزاشتی گفتی فقط با من میمونی چی شد چرا ت جام گذاشتی ¡¡ م :
Ali♧ نو ورود سطح 8 ارسالیها 17 پسندها 2,211 امتیازها 11,290 مدالها 6 6/6/21 #685 mobina84 گفت دوستت داشتم و دوسم نداشتی میرفتی و منو تنهام میزاشتی گفتی فقط با من میمونی چی شد چرا ت جام گذاشتی ¡¡ م : کلیک کنید تا باز شود... مگه من بدم، اصاً، مگه از ما بهتر هَه از ما بهتر هَه هرجا میری برو فقط ببین، من یادت نرم من یادت نرم م امضا : Ali♧
mobina84 گفت دوستت داشتم و دوسم نداشتی میرفتی و منو تنهام میزاشتی گفتی فقط با من میمونی چی شد چرا ت جام گذاشتی ¡¡ م : کلیک کنید تا باز شود... مگه من بدم، اصاً، مگه از ما بهتر هَه از ما بهتر هَه هرجا میری برو فقط ببین، من یادت نرم من یادت نرم م
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 6/6/21 #686 A_Ali_A گفت مگه من بدم، اصاً، مگه از ما بهتر هَه از ما بهتر هَه هرجا میری برو فقط ببین، من یادت نرم من یادت نرم م کلیک کنید تا باز شود... مال خود من باش دلتو بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هر کی گف دوست دارم ♡ گوش نده به حرفاش مال خود من باش :) ش : امضا : mobina84
A_Ali_A گفت مگه من بدم، اصاً، مگه از ما بهتر هَه از ما بهتر هَه هرجا میری برو فقط ببین، من یادت نرم من یادت نرم م کلیک کنید تا باز شود... مال خود من باش دلتو بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هر کی گف دوست دارم ♡ گوش نده به حرفاش مال خود من باش :) ش :
Ali♧ نو ورود سطح 8 ارسالیها 17 پسندها 2,211 امتیازها 11,290 مدالها 6 6/6/21 #687 mobina84 گفت مال خود من باش دلتو بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هر کی گف دوست دارم ♡ گوش نده به حرفاش مال خود من باش :) ش : کلیک کنید تا باز شود... شهر و بهم میزنه چشات آره دیدم که میگم !!♩♬♫♪!! هزار تا دل میمیره برات آره دیدم که میگم آتیش به پا میکنه دلت من جونمو میدم بهت♫♪// عشقو توو چشمای تو دیدم آره دیدم که میگم♫♪/ م امضا : Ali♧
mobina84 گفت مال خود من باش دلتو بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هر کی گف دوست دارم ♡ گوش نده به حرفاش مال خود من باش :) ش : کلیک کنید تا باز شود... شهر و بهم میزنه چشات آره دیدم که میگم !!♩♬♫♪!! هزار تا دل میمیره برات آره دیدم که میگم آتیش به پا میکنه دلت من جونمو میدم بهت♫♪// عشقو توو چشمای تو دیدم آره دیدم که میگم♫♪/ م
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 6/6/21 #688 A_Ali_A گفت شهر و بهم میزنه چشات آره دیدم که میگم !!♩♬♫♪!! هزار تا دل میمیره برات آره دیدم که میگم آتیش به پا میکنه دلت من جونمو میدم بهت♫♪// عشقو توو چشمای تو دیدم آره دیدم که میگم♫♪/ م کلیک کنید تا باز شود... ( باحال بود ^ ^ ) من بی ت داغونم بیا و بکن ارومم مگه کی بود جز من ت اون همه شراطی سختت کنارت راه اومد ن : امضا : mobina84
A_Ali_A گفت شهر و بهم میزنه چشات آره دیدم که میگم !!♩♬♫♪!! هزار تا دل میمیره برات آره دیدم که میگم آتیش به پا میکنه دلت من جونمو میدم بهت♫♪// عشقو توو چشمای تو دیدم آره دیدم که میگم♫♪/ م کلیک کنید تا باز شود... ( باحال بود ^ ^ ) من بی ت داغونم بیا و بکن ارومم مگه کی بود جز من ت اون همه شراطی سختت کنارت راه اومد ن :
MEHRAB.M نو ورود سطح 1 ارسالیها 0 پسندها 181 امتیازها 480 مدالها 1 7/6/21 #689 mobina84 گفت ( باحال بود ^ ^ ) من بی ت داغونم بیا و بکن ارومم مگه کی بود جز من ت اون همه شراطی سختت کنارت راه اومد ن : کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه نیستی ببینی حالمو رفتی اتیش زدی دار و ندارمو الف
mobina84 گفت ( باحال بود ^ ^ ) من بی ت داغونم بیا و بکن ارومم مگه کی بود جز من ت اون همه شراطی سختت کنارت راه اومد ن : کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه نیستی ببینی حالمو رفتی اتیش زدی دار و ندارمو الف
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 7/6/21 #690 MEHRAB.M گفت نه دیگه نیستی ببینی حالمو رفتی اتیش زدی دار و ندارمو الف کلیک کنید تا باز شود... ارزو کرد امشب دلم بگیره برید بهش بگید داره گریهام میگیره بودنم مگه مهمه برات به همه سپردی بگین سمتم نیاد ¡¡¡¡¡ ک : امضا : mobina84
MEHRAB.M گفت نه دیگه نیستی ببینی حالمو رفتی اتیش زدی دار و ندارمو الف کلیک کنید تا باز شود... ارزو کرد امشب دلم بگیره برید بهش بگید داره گریهام میگیره بودنم مگه مهمه برات به همه سپردی بگین سمتم نیاد ¡¡¡¡¡ ک :