ممنون از نظرتون ، به نظرت تو اسلام تبعیض بین زن و مرد قائل نشدن که زن اگه خ**یا*نت کنه بمیره مرد اگه خ**یا*نت کنه توبه کافیه؟اسلام
چون دوسش دارم، به این دین ایمان دارم و به فرمودهی خدا این دین کاملترین دین هستش. کتاب آسمانی این دین هم دستی توش نبردن مثل اکثر ادیان.
بله به نظر من هم همینطوره ، موجه بودن دلیل را خدا تعیین می کنه و اوست که نویسنده این کتابهاسلام بهترین دین هست درسته یکم بین مرد و زن فرق میزارن ولی خوب حتما دلیل موجه دارن
عزیزم خدا گفته که تو قرآن هیچ موقع هیچ فردی در جملاتش دست نخواهد برد.بله به نظر من هم همینطوره ، موجه بودن دلیل را خدا تعیین می کنه و اوست که نویسنده این کتابه
اما ایا به نظرت بعد سال ها تغییراتی داخلش ایجاد نشده؟
صد درصد وجود ولی توی کتاب انجیل هم گفته کسی دستی توش نخواهد برد . تبعیض بین زن و مرد تو انجیل وجود نداره اما فرقه هاشون از جمله کاتولیک تغییرات زیادی تو دین مسیحیت راستین ایجاد کردنعزیزم خدا گفته که تو قرآن هیچ موقع هیچ فردی در جملاتش دست نخواهد برد.
در مورد تبعیض بین مرد و زن با شما موافقم، ولی به نظرت تو دین حضرت عیسی همچین چیزی وجود نداره؟
من که نه آشنایی با دین مسحیت دارم نه کتاب انجیل و خوندم، ولی متاسفانه در انجیل دست بردند.صد درصد وجود ولی توی کتاب انجیل هم گفته کسی دستی توش نخواهد برد . تبعیض بین زن و مرد تو انجیل وجود نداره اما فرقه هاشون از جمله کاتولیک تغییرات زیادی تو دین مسیحیت راستین ایجاد کردن