نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان الهه‌ی یخی | الهه یخی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع الهه یخی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 30
  • بازدیدها 4,401
  • کاربران تگ شده هیچ

به نظرتون آناهیتا حق داره این‌قدر بد رفتار کنه؟

• بله، باید انتقام بگیره

رای 11 73.3%
  • نه، می‌تونه ببخشه

رای 4 26.7%

• مجموع رای دهندگان
    15

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
به‌نام آفریننده‌ی زیبایی‌ها

گفتمان آزاد رمان: الهه‌ی یخی

ژانر: #فانتزی #عاشقانه #درام

به‌قلم: الهه یخی

خلاصه:

بانو لقب دختری‌ست که جنگل‌های زاوینا میزبانِ شبانه‌ی بی‌رحمی‌هایش است و تنها ردپای برجامانده از او، جسد‌های تکه‌تکه شده‌ای هستند که وحشت در جان مردم می‌اندازند.
[COLOR=rgb(34, 36...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : الهه یخی

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
خب‌خب، باید بگم اینم یکی از شاهکارهای نیاز جونمه. یه چیزی که خیلی جلب توجه میکنه برای من، اینه که توی تمام رمان‌هات و آثارت، طوری همه چیز رو جلوه میدی که همه چیز به خوبی جلوی چشم خواننده رژه میره و این واقعاً کار فوق‌العاده سختیه.
در واقع داستان باید طوری باشه که خواننده به راحتی بتونه تصور کنه ولی متاسفانه من در بیشتر رمان‌ها که مشاهده کردم شاهد این بودم که شاید ایده خوب و قلم جذابی داشتند ولی صحنات داستان در ذهن خواننده خوب شکل نمی‌گرفت و این یک نقض فوق‌العاده بده و خداروشکر و خوشبختانه داستانای تو این مشکل رو نداره و همین یکی از نقطه قوت توئه:)
همیشه موفق باشی :flowersmile:

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,889
پسندها
20,924
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
سلام
رمان میشه گفت خوبیه ولی اولا شخصیت پردازیش یکم سطحی بود که طی گذر زمان داره درست میشه و اینکه دید اول شخص هم به رمان اضافه شد باعث میشه بیشتر روی شخصیتا تمرکز بشه و تو لحظات هیجان داستان علاوه بر واکنش ها بتونیم افکار و عقاید شخصیت رو هم در اون لحظات تشخیص بدیم.
اما در مورد یه نقصی هست که میخوام بگم:
آناهیتا شخصیت پخته ای طی اتفاقاتی که در گذشتش افتاده پیدا کده اما واکنشش به میوه فروش توی بازار با رفتار و شخصیتش تناقض ایجاد می‌کنه و نشون میده آناهیتا که یه دختر با تجربه ست، داره یه دندگی می کنه و این میشه یه نقص توی شخصیت پردازی آناهیتا...
در مورد آرسین هم تناقض هست. چون اون در معمول پسر آرومیه و منطقی تصمیم میگیره اما رفتارش بعد از دیدار اولش با آناهیتا و ماجرای میوه فروش رفتارش...

امضا : ~Deku

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
خب‌خب، باید بگم اینم یکی از شاهکارهای نیاز جونمه. یه چیزی که خیلی جلب توجه میکنه برای من، اینه که توی تمام رمان‌هات و آثارت، طوری همه چیز رو جلوه میدی که همه چیز به خوبی جلوی چشم خواننده رژه میره و این واقعاً کار فوق‌العاده سختیه.
در واقع داستان باید طوری باشه که خواننده به راحتی بتونه تصور کنه ولی متاسفانه من در بیشتر رمان‌ها که مشاهده کردم شاهد این بودم که شاید ایده خوب و قلم جذابی داشتند ولی صحنات داستان در ذهن خواننده خوب شکل نمی‌گرفت و این یک نقض فوق‌العاده بده و خداروشکر و خوشبختانه داستانای تو این مشکل رو نداره و همین یکی از نقطه قوت توئه:)
همیشه موفق باشی :flowersmile:
ممنون ملینای عزیز، تلاشم رو...

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام
رمان میشه گفت خوبیه ولی اولا شخصیت پردازیش یکم سطحی بود که طی گذر زمان داره درست میشه و اینکه دید اول شخص هم به رمان اضافه شد باعث میشه بیشتر روی شخصیتا تمرکز بشه و تو لحظات هیجان داستان علاوه بر واکنش ها بتونیم افکار و عقاید شخصیت رو هم در اون لحظات تشخیص بدیم.
اما در مورد یه نقصی هست که میخوام بگم:
آناهیتا شخصیت پخته ای طی اتفاقاتی که در گذشتش افتاده پیدا کده اما واکنشش به میوه فروش توی بازار با رفتار و شخصیتش تناقض ایجاد می‌کنه و نشون میده آناهیتا که یه دختر با تجربه ست، داره یه دندگی می کنه و این میشه یه نقص توی شخصیت پردازی آناهیتا...
در مورد آرسین هم تناقض هست. چون اون در معمول پسر آرومیه و منطقی تصمیم میگیره اما رفتارش بعد از...

آخرین ویرایش

^MiushaW.GM

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,103
پسندها
20,950
امتیازها
46,373
مدال‌ها
22
عاقا چی بگم که هرچی می‌نویسی محشره*_
نیاز واقعا میگم که قلمت حرف نداره
اون از سه جلدی بازمانده‌ای از طبیعت که هیچ رمانی نمی‌تونه به اندازه اون برام جذاب باشه
اینم از الهه یخی که محشره و بی‌صبرانه منتظرم ربطش با تیارانا رو پیدا کنم^^
رمان همه چیش محشره... توصیفات به حد و کامل، طوری که تو ذهن خواننده حک میشه
فقط دوتا اشکال وجود داره:
1: اسم رمان
2: توصیفات دل شکته آناهیتا، بیش از حد
اسم رمان با محتوا مرتبطه ولی کلمات الهه و یخی خب کلیشه شدن... اگه اسم رمان تغیر کنه مطمئنا خیلی بهتر میشه.
دوم توصیفات احساسات... توی هر پارت از رمان راجب دل شکسته آناهیتا می‌خونیم... اونقدر زیاد بوده که تو ذهن خواننده حک شه و بهتره یه کم، غیر مستقیم به این مورد پرداخته شه
به جز این دو مورد...

امضا : ^MiushaW.GM

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
عاقا چی بگم که هرچی می‌نویسی محشره*_
نیاز واقعا میگم که قلمت حرف نداره
اون از سه جلدی بازمانده‌ای از طبیعت که هیچ رمانی نمی‌تونه به اندازه اون برام جذاب باشه
اینم از الهه یخی که محشره و بی‌صبرانه منتظرم ربطش با تیارانا رو پیدا کنم^^
رمان همه چیش محشره... توصیفات به حد و کامل، طوری که تو ذهن خواننده حک میشه
فقط دوتا اشکال وجود داره:
1: اسم رمان
2: توصیفات دل شکته آناهیتا، بیش از حد
اسم رمان با محتوا مرتبطه ولی کلمات الهه و یخی خب کلیشه شدن... اگه اسم رمان تغیر کنه مطمئنا خیلی بهتر میشه.
دوم توصیفات احساسات... توی هر پارت از رمان راجب دل شکسته آناهیتا می‌خونیم... اونقدر زیاد بوده که تو ذهن خواننده حک شه و بهتره یه کم، غیر...

Bluə

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
313
پسندها
2,488
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
سلام
رمان الهه‌ی یخی واقعا عالی و بی‌نظیر هست و همه‌ی خواننده‌ها رو مشتاق کرده تا ببینن چه ربطی به تیارانا داره، به نظرم شاید آناهیتا نسبت فامیلی با تیارانا داره چون چهره‌اش به تیارانا خیلی شباهت داره مخصوصا چشم‌هاش. از نظر من همه‌ی کارهایی که آناهیتا انجام میده قابل درک هست و حتما باید انتقامش رو از اهورا و کسایی که می‌خوان اون رو از بین ببرن، بگیره و من هم اگه جای اون بودم همین کار رو میکردم. فقط یه سوال برام پیش اومده، آناهیتا از آرسین بزرگتره؟
و اینکه کلمه‌ی "الهه" که در عنوان رمانه، کلیشه‌ای هست و در رمان های زیادی به کار گرفته شده و همچنین بهتره که رمان با یک زاویه‌ دید مشخص نوشته بشه.
قلمت مانا الهه جانم، واقعا رمان‌هات شایسته تگ ویژه و حرفه‌ای هستن :402:

امضا : Bluə

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
:402: :405:سلام
رمان الهه‌ی یخی واقعا عالی و بی‌نظیر هست و همه‌ی خواننده‌ها رو مشتاق کرده تا ببینن چه ربطی به تیارانا داره، به نظرم شاید آناهیتا نسبت فامیلی با تیارانا داره چون چهره‌اش به تیارانا خیلی شباهت داره مخصوصا چشم‌هاش. از نظر من همه‌ی کارهایی که آناهیتا انجام میده قابل درک هست و حتما باید انتقامش رو از اهورا و کسایی که می‌خوان اون رو از بین ببرن، بگیره و من هم اگه جای اون بودم همین کار رو میکردم. فقط یه سوال برام پیش اومده، آناهیتا از آرسین بزرگتره؟
و اینکه کلمه‌ی "الهه" که در عنوان رمانه، کلیشه‌ای هست و در رمان های زیادی به کار گرفته شده و همچنین بهتره که رمان با یک زاویه‌ دید مشخص نوشته بشه.
قلمت مانا الهه جانم، واقعا رمان‌هات...

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,889
پسندها
20,924
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
بنظر من هم الهه کلیشس یجورایی
ولی خب اسم رمان خوشم میاد چون با نام کاربرب نویسنده یکیه :383:

ولی من هم اسم پیشنهادی دارم
بنظرم بهتره کلمه الهه با بانو جایگزین بشه چون توی ایهام قشنگی بوجود میاره و فکر می کنم اینجوری هم قشنگ تره هم مرتبط تر ^_^

امضا : ~Deku