متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد همراه نقد همراه رمان عالم دژم | Lady Narcissus / توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع N.Karevan❀
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 176
  • کاربران تگ شده هیچ

N.Karevan❀

نویسنده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
598
پسندها
15,450
امتیازها
35,373
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
~بسم رب النور~

IMG_20210302_234904_390.jpg

با سلام خدمت نویسنده محترم!
«نقد همچون آیینه‌ی نگرش ماست، بنگرید آیینه‌ی وجودیت را»
رمان «عالم دژم» پس از خواندن تمامی پست‌ها، بر اساس تعداد پست‌های صلاح دیده شده توسط مدیر مربوط، توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول و پیشنهاداتی برای درخشیدن شما نویسنده عزیز نقد گردیده است.
لطفا کمی صبر کنید تا تعداد پست مشخصی از رمان شما نقد همراه شود و داخل تاپیک قرار گیرند.
پس از مطالعه نقدها، موظف هستید رمان خود را ویرایش کنید.
اگر سوالی در زمینه رمان‌نویسی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : N.Karevan❀
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] پَشه

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
به نام خدا
نقد همراه رمان عالم دژم
نویسنده: B Lady Narcissus
منتقد: Violinist cat❁ Zahra.rezai

پست سوم

از پنجره‌ی دودی ساختمان، با اندیشه‌ای پر از استفسار نظاره‌گر عابران خیابان شدم؛ صدا و تصویر جدال‌های گاه و بی‌گاه، محبت‌های پر از منت، سخنان دروغین و... همه‌ی آن‌ها به وضوح قابل مشاهده بود. [این آغازی که برای رمانتون برگزیدید، چندان درخور و مناسب نیست‌. چون جدا از تکراری بودن خسته کننده به نظر می‌رسد و سرریز از مونولوگ است. این حجم از مونولوگ مخاطب را خسته می‌کند. همچنین آغاز با ژانر قالب شما، یعنی معمایی تناسب ندارد‌. آغازی با ژانر معنایی کمی رازآلود...

امضا : Violinist cat❁

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
پست چهارم
تنها این سخن را گفتم و مسیرم را در پیش گرفتم. با شتاب قدم برمی‌داشتم تا هرچه زودتر از آن مجتمع مسکونی خارج شوم.
با مشاهده خودروی ارغوانی_ یاقوتی رنگم که در آن نزدیکی بود، با استرس آب دهانم را قورت دادم و به سمتش قدمی برداشتم. [پیشنهاد می‌دهم حس اضطرابِ شخصیت اصلیتان را ملموس‌تر بیان کنید، تا مخاطب بتواند احساسات و عواطف کارکترها را درک کند.]
در همین حال، ناخودآگاه نگاهم را به آسمان آلوده و پر گرد و غبار آن‌جا می‌دوزم.
برای آدمیان متاسفم! آسمانی که در گذشته، نقشه‌ی آبی درخشانش سر تا سر گیتی را در بر گرفته بود؛ آسمانی که در گذشته پر بود از شاپرکان و...

Bluə

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
313
پسندها
2,488
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
به نام خدا
نقد همراه رمان عالم دژم
نویسنده: B Lady Narcissus
منتقد: Violinist cat❁ Zahra.rezai

پست سوم

از پنجره‌ی دودی ساختمان، با اندیشه‌ای پر از استفسار نظاره‌گر عابران خیابان شدم؛ صدا و تصویر جدال‌های گاه و بی‌گاه، محبت‌های پر از منت، سخنان دروغین و... همه‌ی آن‌ها به وضوح قابل مشاهده بود. [این آغازی که برای رمانتون برگزیدید، چندان درخور و مناسب نیست‌. چون جدا از تکراری بودن خسته کننده به نظر می‌رسد و سرریز از مونولوگ است. این حجم از مونولوگ مخاطب را خسته می‌کند. همچنین آغاز با ژانر قالب شما، یعنی...

امضا : Bluə

Bluə

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
313
پسندها
2,488
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
لایت در زبان انگلیسی به معنای روشن است. پیشنهاد می‌کنم خیلی از واژگان بیگانه در نثر استفاده نکنید، زیرا انسجام نثر را بر هم می‌زنند و کاربرد از این واژگان در نثر چندان درست نیست. جدای این، استفاده از واژه‌ی لایت در این جمله نیز بی‌معناست. می‌توانید به جای "لایت" از واژه‌ی "آرام" استفاده کنید. همچنین نیاز نیست واژه‌ی "زنگ" را در این جمله افزوده کنید. زیرا زمانی که نوشته‌اید آوای موبایل، این منظور را رسانده‌اید که زنگ موبایل است. به عبارتی آوا در این جمله جای زنگ را گرفته
چشم ویرایش می‌کنم. ناظر رمانم توی یکی از انجمن ها گفته بود بنویسم لایت و ملایم، من هم زیاد به نگارش این کلمه دقت نکردم و نوشتم.

امضا : Bluə

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
سلام خسته نباشید، متشکرم از نقد زیبا‌تون.

اون شخصیت در ساختمون بود و از پنجره‌ی سالن داشت خیابون رو تماشا می‌کرد. توی سطر اول پارت اول هم نوشته شده:
خواهش می‌کنم عزیزم♡
چون چند سطر بسیار به خیابون پردازش داشتید فکر کردم شخصیت در خیابونه
اما بازم ببخشید، بی‌دقتی از من بود ،_،
موفق باشید :')♡

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
چشم ویرایش می‌کنم. ناظر رمانم توی یکی از انجمن ها گفته بود بنویسم لایت و ملایم، من هم زیاد به نگارش این کلمه دقت نکردم و نوشتم.
اطلاعات نادرست بهتون داده
لایت به معنای روشنه و کاربردش در اون جمله کمی بی‌معنا بود♡

Bluə

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
313
پسندها
2,488
امتیازها