رخ نمایان کردم و یک انجمن دستش را بریدههههبزارین من مدیرشممم من خیلی استعداد دارممم من مدیرشممم هر تالار مالاری باشه فرق نداره هدففف مدیریتههههه^.^کی بهتر از مننن که بهترینممم من بهترین مدیر روی زمینممم
باسلام. سپاس از همکاری شما عزیزان با تیم مدیریت
در ابتدا لازمه موضوعی رو خدمتتون عرض کنم.
و اونم اینه که درخواست مدیریت افرادی که داخل تالار کتاب رنک آزمایشی دارند، پذیرفته نمیشه و اگه به مرحله گفتگوی خصوصی برسه هم توسط تیم رد خواهد شد.
و مورد بعدی این که افرادی که در تالارهای دیگه رنکی دارند، با مدیر و سرپرست بخش هماهنگ کنند.
در صورتیکه تأیید بشن و مشخص بشه هماهنگ نشده بوده، متأسفانه از ادامه همکاری با این افراد معذوریم.
لطفاً این موضوع رو در نظر داشته باشید که مدیریت صرفاً رنک و دسترسی بالاتر نیست و از هر چیزی مهمتر، اخلاق و مسئولیتپذیری شما در نظر گرفته میشه.
و گوشهای از این مسئولیتپذیری، بر میگرده به اینکه شما نسبت به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
باسلام. سپاس از همکاری شما عزیزان با تیم مدیریت
در ابتدا لازمه موضوعی رو خدمتتون عرض کنم.
و اونم اینه که درخواست مدیریت افرادی که داخل تالار کتاب رنک آزمایشی دارند، پذیرفته نمیشه و اگه به مرحله گفتگوی خصوصی برسه هم توسط تیم رد خواهد شد.
و مورد بعدی این که افرادی که در تالارهای دیگه رنکی دارند، با مدیر و سرپرست بخش هماهنگ کنند.
در صورتیکه تأیید بشن و مشخص بشه هماهنگ نشده بوده، متأسفانه از ادامه همکاری با این افراد معذوریم.
لطفاً این موضوع رو در نظر داشته باشید که مدیریت صرفاً رنک و دسترسی بالاتر نیست و از هر چیزی مهمتر، اخلاق و مسئولیتپذیری شما در نظر گرفته میشه.
و گوشهای از...