Ta ban.ur نو ورود سطح 1 ارسالیها 24 پسندها 148 امتیازها 490 مدالها 1 سن 23 17/7/21 #21 برام پیامک اومد: عدد یک را به هزار دویست و دو پیامک کن و یک پراید جایزه بگیر. جوابشو ندادم که دوباره پیام اومد: بفرست دیگه با فرستادن یه عدد که شارژت تموم نمیشه! یه بار دیگه هم پیامک اومد: بیا بابا خودم واست شارژ میفرستم انقدر خسیس بازی درنیار*_* امضا : Ta ban.ur
برام پیامک اومد: عدد یک را به هزار دویست و دو پیامک کن و یک پراید جایزه بگیر. جوابشو ندادم که دوباره پیام اومد: بفرست دیگه با فرستادن یه عدد که شارژت تموم نمیشه! یه بار دیگه هم پیامک اومد: بیا بابا خودم واست شارژ میفرستم انقدر خسیس بازی درنیار*_*
Ta ban.ur نو ورود سطح 1 ارسالیها 24 پسندها 148 امتیازها 490 مدالها 1 سن 23 18/7/21 #22 برای بابام اینستا نصب کردم. بعد از دو روز تو دایرکت پیام داده. چرا عکسامو لایک نمیکنی پدرسگ؟:// امضا : Ta ban.ur
[SAMANEH] کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 823 پسندها 8,331 امتیازها 25,873 مدالها 16 31/8/21 محروم #23 تو فیلم متری شیش و نیم نوید محمدزاده میگه بدبخت اگه به خاطر من نبود تو کجا پنت هاوس ۶۰۰ متری میدیدی؟ در واقع اگه به خاطر اون نبود منم نمیدیدم امضا : [SAMANEH]
تو فیلم متری شیش و نیم نوید محمدزاده میگه بدبخت اگه به خاطر من نبود تو کجا پنت هاوس ۶۰۰ متری میدیدی؟ در واقع اگه به خاطر اون نبود منم نمیدیدم