نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مطالب فلسفی نت های فلسفه| انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Eli.D :)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1,747
  • بازدیدها 46,896
  • کاربران تگ شده هیچ

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
ﺍﺯ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ آﻣﻮﺧﺖ
ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻄﻮﺭ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻥ ﯾﮏ ﮔﻞ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮔﻞ ﺍﻓﺴﻮﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﭼﻄﻮﺭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﺐ ﮐﺠﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﺑﻨﺪ
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻮﺩﮐﺎن هستند ﮐﻪ ﺑﺎ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﻣﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﻓﻠﺴﻔﯽ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ…

امضا : Moon.H

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
ﺩﻳﺪﻯ ﻭﻗﺘﻰ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻛﺎﻏﺬ ﻣﻴﺒﺮﻯ ﺍﺫﻳﺘﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ، ﻣﻴﺴﻮﺯﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻓﻜﺮﺕ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻧﻤﻴﺮﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﺜﻼ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﻣﻴﺒﺮﻯ ﺑﻌﺪ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﻴﻜﻨﻰ؟؟؟
ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻛﺎﻏﺬ ﺍﺯ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺗﺮ ﻧﯿﺴﺖ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺁﺳﯿﺐ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ…
این دقیقا ﺣﮑﺎﻳﺖ ﺑﻌﻀﻲ ﺁﺩﻣﺎﺱ!

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
عادت کرده ایم
آنقدر که یادمان رفته است شب مثل سیاهی موهایمان ناگهان می پرد و یک روز آنقدر صبح می شود که برای بیدار شدن دیر است.
‫”لیلا کردبچه‬”

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
آدمایی که خودشون هستن ممکنه یه عده زیادی ازشون متنفر باشن ولی یه عده ای واقعی دوسشون دارن.

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
کسی که ماشین مدل بالا خریده حتما همراهش شعور و شخصیت هم نخریده
ممکن هم هست بیشعور و بیشخصیت نباشه
حتما هم دزدی نکرده و مال مردم رو نخورده
اصلا مگه مجبوریم نظر بدیم؟!!!

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
عشق ، خطاي فاحش فرد در تمايز يک آدم معمولي از بقيه ي آدم هاي معمولي است. «برنارد شاو»
.
شکوه دنيوی همچون دايره‌ای است بر سطح آب که لحظه به لحظه به بزرگی آن افزوده می‌شود و سپس در نهايت بزرگی هيچ می‌‌شود. «ويليام شکسپير»
.

آنان که گذشته را به خاطر نمی آورند مجبور به تکرار آن هستند. «جرج سانتايانا»
.

تو ثروتمند نيستی مگر آنکه چيزی داشته باشی که با پول نتوان خريد. «کارت بروکس»
.

همه می‌خواهند بشريت را عوض کنند، دريغا که هيچ کس در اين انديشه نيست که خود را عوض کند. «لئو تولستوی»
.

ما از جنس روياهايمان هستيم. «ويليام شکسپير»
.

هميشه عاشق کسي باش که لايق عشق باشد نه تشنه ي عشق . زيرا تشنه ي عشق روزي سيراب مي شود.

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
قله‌های مرتفع دره‌های عميق دارند و انسانهای بزرگ اشتباهات بزرگی مرتکب می‌شوند.
.

در بين تمامي مردم تنها عقل است كه به عدالت تقسيم شده زيرا همه فكر مي‌كنند به اندازه كافي عاقلند. «رنه دكارت»
.

زندگی تراژدی است برای آن‌کسی‌که احساس می‌کند و کمدی است برای آنکه می‌انديشد.«ژان دلابروير»
.

پيروزی آن نيست که هرگز زمين نخوری، آنست که بعد از هر زمين خوردنی برخيزی.«مهاتما گاندی»
.

اگر قرار باشد بايستی و به طرف هر سگی که پارس می‌کند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمی‌رسی.«لارنس استرن»
.

نقیض یک قضیه صادق یک قضیه کاذب است، اما نقیض یک حقیقت ژرف گاهی حقیقت ژرف دیگری است. «نیلس بور»

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
عشق مثل باد روده است تا موقعي که در وجود توست خودت را ناراحت مي کند و زماني که ابراز مي شود ديگران را مي آزارد (سرجان ساکلينگ).

اين يک اصل غيرقابل ترديد است: کساني که دائما از شرافت حرف مي زنند از آن بويي نبرده اند (رابرت سرتيس).

هميشه دوست داشتم فرصتي دست مي داد تا فروتني را تمرين کنم اما همواره به خاطر مي آوردم که من مهم تر از آن هستم که اوقاتم را صرف چنين اموري کنم (اسحاق سينگر).

انقلاب ستمديدگان را آزاد نمي کند تنها استثمارگران را عوض مي کند (برنارد شاو).

عشق، خطاي فاحش فرد در تمايز يک آدم معمولي از بقيه ي آدم هاي معمولي است (برنارد شاو).

او هيچ چيز نمي داند ولي تصور مي کند وتظاهر مي کند که همه چيز را مي داند، اين تعريف مختصر يک نماينده ي مجلس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
عامه ي مردم روح خود را مي فروشند تا با عايدات آن عمري را با وجدان طي کنند (لوگان پارسال اسميت).

هرگز به دوستانت کاستي هايشان را در جمع نگو چون ممکن است عيوب خود را برطرف کنند اما مطمئنن هيچگاه تو را به خاطر اين تذکر نمي بخشند (لوگان پارسال اسميت).

جامعه مثل آب نمک است شنا کردن در آن بد نيست اما بلعش وحشتناک است (سايمن استرانسکي).

پول همه چيز زندگي نيست اما مي تواند همه چيز را بخرد (ادموند استاکول).

ازدواج عوام، آنان را از شخصيت تهي و از خصوصيات اخلاقي خالي مي کند (رابرت لويي استيونسن).

ازدواج مکالمه ي طولاني دو انسان است که هر ازچند گاه به مشاجره مي انجامد (رابرت لويي استيونسن).

جامعه ي آزاد جامعه اي است که افراد منزوي در آن امنيت کامل داشته باشند (آدالي...

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
تا بحال هیچ فیلسوفی قدم به عرصه خاک نگذاشته که بتواند دندان درد را تحمل کند (ویلیام شکسپیر).

هرچه بیشتر انسان ها را می شناسم، سگ ها را بیشتر ستایش می کنم (ایوان شفر).

زمانی که پریان از رقصیدن و روحانیون از گوشه نشینی دست برداشتند، عمر دنیای شاد به پایان می رسد(جان سلدن).

واعظ می گوید: چنان کن که من می گویم، نه چنان که من می کنم(جان سلدن).

خداوند، شریر را به اندازه کافی بر تخت نگه میدارد تا فرصت کافی برای توبه کردن داشته باشد(سوفی سگور).

برای شاد بودن، تنها به بدنی سالم و حافظه ای ضعیف نیاز داری (آلبرت شوایتزر).

در زندگی نه هدفی دارم نه مسیری، نه منظوری و نه حتی معنایی. اما شادم و این نشان می دهد که یک جای کار ایراد دارد(چارلز شولز).

فقرا نمی دانند که...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا