- ارسالیها
- 2,224
- پسندها
- 16,615
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
- #1
۱. سوپ پیاز
سوپ پیاز (Soupe à l'oignon) یک غذای سنتی فرانسوی بهشمار میرود که معمولاً با ورقههای نازک نان برشته شده و پنیر آب شدهی رویش سرو میشود. منشأ این سوپ به روم باستان باز میگردد. این غذا در آن زمان بیشتر غذایی دهقانی بوده است. نسخهی فعلی سوپ پیاز ریشه در قرن ۱۸ میلادی دارد. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و آب گوشت گاو تهیه میشود. طعم و مزهی متمایز آن به دلیل پیاز کاراملیای است که در آن استفاده میشود. گاهی اوقات در پایان فرآیند پخت کمی بِرَندی به آن اضافه میکنند. بهطور معمول در سوپ پیاز از آب گوشت استفاده میشود اما بعضی آشپزها برای غلیظ کردن آن از تخم مرغ یا آرد نیز استفاده میکنند.[IMG alt="سوپ پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.