سلام! به انجمن رمان نویسی یک رمان خوش آمدید.

جهت استفاده از امکانات مجموعه ثبت نام کنید.

یا ثبت‌نام

فراخوان فراخوان‌ چاپ‌ دلنوشته گروهی‌ | انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ستاره حقیقت جو

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
سطح
33

تاریخ ثبت‌نام
11/8/18
ارسالی‌ها
2,109
پسندها
31,354
امتیازها
66,873
مدال‌ها
30
به نام خدا

IMG_20210908_220239_463.jpg

فراخوان چاپ کتاب

سلام به تک‌تک شما دوستان خوب و محترم؛
دوستان خوبم، بنده قصد دارم تا مجموعه دلنوشته ای گردآوری کنم با محور و موضوع " عاشقانه" با عنوان " تینار".

برای این‌کار در گام اول باید نوشته‌هاتون مطابق با کلیه قوانین و خط قرمز های کشور عزیزمون‌ باشه تا در رابطه با مجوز به مشکل برنخوریم‌.

هیچ محدودیتی‌ در تعداد خطوط نیست اما دقت داشته باشید که ‌هزینه ای که پرداخت میکنید‌ معادل یک صفحه هستش‌ که اگر بیشتر‌ از یک صفحه باشه باید هزینه صفحه دیگه هم‌پرداخت کنید.

به هیچ عنوان متن‌هایی در قالبِ ادبىِ محاوره و عامیانه ارسال نفرماييد.
جهت ارسال متن از سه راه زیر اقدام کنید
گفتگوی خصوصی انجمن با بنده
تلگرام : @setare_hj
اینستاگرام: @setareh.haqiqatjo

نكته ۱: هزینه ارسال هر متن‌ در قالب‌ یک صفحه کتاب‌ ۵۰ هزار تومان‌ میباشد‌ و در نهایت شما نیاز به پرداخت هیچگونه‌ هزینه ای در باب خرید کتاب نخواهید بود و با پرداخت هر ۵۰ هزار تومان‌ یک جلد کتاب به عنوان هدیه از طرف تیم تقدیمتان‌ می‌شود.‌

نكته٢: لطفاً تا حدامكان نکات نوشتاری و اخلاقی آثار را رعایت کنید تا مراحل گردآوری و تهیه کتاب با سرعت پیش برود.

نکته۳: موضوع نوشته فقط فقط باید عاشقانه‌ باشد.

نکته‌۴:هر نویسنده می‌تواند بدون محدودیت‌ متن ارسال کند. ( تایید یا ردی‌ متن‌ توسط انتشارات به نویسنده گفته میشود‌).

تیم مدیریت انجمن یک رمان

سلام ستاره جان،
من دلنوشته‌م و براتون مثل بقیه دوستان فرستاده بودم حتی قرارداد هم امضا کردم قرار بود چاپ بشه اما دیگه خبری نشد.

سلام روز بخیر، تا کی وقت داریم شرکت کنیم؟

سلام ستاره جان،
من دلنوشته‌م و براتون مثل بقیه دوستان فرستاده بودم حتی قرارداد هم امضا کردم قرار بود چاپ بشه اما دیگه خبری نشد.
سلام
این اولین باریه‌ که بنده طرح می‌بندم‌ برای من از قبل چیزی نفرستادید‌ عزیز.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا