- ارسالیها
- 3,499
- پسندها
- 27,922
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 27
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای هیچستان | زهرا نویسنده انجمن یک رمان
به نام ایران نام اثر: هیچستان تگ: منتخب نویسنده: زهرا ویراستار: Morf مقدمه: از هیچِ این هیچستان پوچ و وهمهای واهی، رسیدهام به نامههایی لبریز کلمات که از خون دل من برخاسته و به چشمان تو میریزد. قلم را که به دست میگیرم چو عابری بیمقصد نمیدانم به کجا خواهم رفت و چه خواهم نوشت. اصلا جز...forum.1roman.ir
خسته نباشید
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای انارستان | زهرا نویسنده انجمن یک رمان
«به نام سوگند نوید» عنوان: انارستان نویسنده: زهرا تگ: منتخب ویراستار: Morf مقدمه: تو مژدهی صبح عدالتی. در دستان خالی کارگر طلوع میکنی. در پتک کاوه بر سر ضحاک، فرود میآیی و هنگامهی بالا رفتن پرچمی که نشانی از سرزمینمان داشته باشد، فراز میگیری. تو نویدی هستی در بطن ژیناهایی که میخواستند...forum.1roman.ir
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای نخلهای بوشهر | زهرا نویسنده انجمن یک رمان
به نام ایران نام اثر: نخلهای بوشهر نام نویسنده: زهرا تگ: منتخب ویراستار: حکیمه.مز مقدمه: سلام مرا به سرزمین نخل و آفتاب برسان. خلیج فارسها از تو دورم، اما قلبم را زیر خاک آفتابخیزت دفن کردهام تا همانجا بتپد و روزی به سمتت بازگردم. نخلستان حافظهام را میکاوم و خاطراتی که عطر غم...forum.1roman.ir
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای زاگرس | زهرا نویسنده انجمن یک رمان
به نام خالق شبنم و باران عنوان: زاگرس نویسنده: زهرا تگ: رتبه اول BDY ویراستار: حکیمه.مز مقدمه: «با چه قلمی از تو بنویسم که درست توصیف شوی؟» مدتیست از لمس نور دریغ شدهام. من از زندگی فرسنگها فاصله دارم. از آبهای خزر و قلههای سهند. اما به استقامت زاگرس ایستادهام. تا قصهی نانوشتهی خاکم را...forum.1roman.ir
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای تاکستان سرخ | زهرا نویسنده انجمن یک رمان
به نام ایران عنوان: تاکستان سرخ نویسنده: زهرا تگ: منتخب ویراستار: A.TAVAKOLI❁ مقدمه: توکاهای پر ترانه، ندا دادهاند که تو هرگز نرفتهای. در سبد رهگذری که خورشید را حمل میکند و لبخند کودکی به لادنهای باغچه، آشکار شدهای. تو همچون خوشهی انگوری از شاخسار به زمین میپاشی و تاکستان را آتش...forum.1roman.ir
درود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.