Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 26/6/22 مدیر #411 ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺎ داداشم ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺎ ﺷﺪ ﺭﻓﺖ ﺗﻮ ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﻣﯿﺨﻮﺍﺑﯽ؟ ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﺮﺩﻡ ﺗﻮ گ/ ﻮﺯﯼ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮﺷﻢ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ امضا : Amin~
ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺎ داداشم ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺎ ﺷﺪ ﺭﻓﺖ ﺗﻮ ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﻣﯿﺨﻮﺍﺑﯽ؟ ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﺮﺩﻡ ﺗﻮ گ/ ﻮﺯﯼ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮﺷﻢ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 26/6/22 مدیر #412 ﺑﭽﻪ که ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻝ ... ﺑﻌﺪ ﮎ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ ... ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮔﻮﻟﻢ ﺯﺩﻩ ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩﻩ ﺗﺒﺮﯾﺰ ... ﺗﻮ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺁﻫﻨﮓ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﺗﺎﺗﻠﯿﺲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﮎ ﻃﺒﯿﻌﯽﺟﻠﻮﻩ ﮐﻨﻪ ... ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ امضا : Amin~
ﺑﭽﻪ که ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻝ ... ﺑﻌﺪ ﮎ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ ... ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮔﻮﻟﻢ ﺯﺩﻩ ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩﻩ ﺗﺒﺮﯾﺰ ... ﺗﻮ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺁﻫﻨﮓ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﺗﺎﺗﻠﯿﺲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﮎ ﻃﺒﯿﻌﯽﺟﻠﻮﻩ ﮐﻨﻪ ... ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 28/6/22 مدیر #413 ریشُ سیبیل گذاشتم بابام گفت این چه کاریه شبیه ابوبکر بغدادی شدی! . . . . زدمشون الان میگه: خاک تو سرت شبیه خواجه های حرمسرا سلطان سلیمان شدی کولر که خرابه فعلا نمیدونه به چی گیر بده امضا : Amin~
ریشُ سیبیل گذاشتم بابام گفت این چه کاریه شبیه ابوبکر بغدادی شدی! . . . . زدمشون الان میگه: خاک تو سرت شبیه خواجه های حرمسرا سلطان سلیمان شدی کولر که خرابه فعلا نمیدونه به چی گیر بده
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 28/6/22 مدیر #414 یه فامیل دارم ۶ ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﺨﺴﻪ, ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺮ ﯾﻪﭼﯿﺰﯼ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺑﺤﺚ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎﺷﻪ ! ﮔﻔﺘﻢ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ! ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﻭﻻ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺩﺍﺩ ﻧﺰﻥ ! ﺩﻭﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻻﯼ ﺯﻧﻮﻧﻪ ﺑﻪﻣﻦ ﻧﺪﻩ ! ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺨﺮﯼ ﻣﺜﻪ ﯾﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﮕﻮ ﻧﻤﯿﺨﺮﻡ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ پشمام ریخت امضا : Amin~
یه فامیل دارم ۶ ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﺨﺴﻪ, ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺮ ﯾﻪﭼﯿﺰﯼ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺑﺤﺚ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎﺷﻪ ! ﮔﻔﺘﻢ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ! ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﻭﻻ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺩﺍﺩ ﻧﺰﻥ ! ﺩﻭﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻻﯼ ﺯﻧﻮﻧﻪ ﺑﻪﻣﻦ ﻧﺪﻩ ! ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺨﺮﯼ ﻣﺜﻪ ﯾﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﮕﻮ ﻧﻤﯿﺨﺮﻡ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ پشمام ریخت
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 28/6/22 مدیر #415 *دائیم زنگ زده میگه همین حالا توی اینستا، تام کروز فالوم کرد!!! پرسیدم: دایی مطمئنی خودشه؟ میگه: آره. ازم شارژ ایرانسل هم خواست! امضا : Amin~
*دائیم زنگ زده میگه همین حالا توی اینستا، تام کروز فالوم کرد!!! پرسیدم: دایی مطمئنی خودشه؟ میگه: آره. ازم شارژ ایرانسل هم خواست!
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 28/6/22 مدیر #416 ﻣﺎ ﯾﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺩﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ و ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺩ. ﺭﺍﺭشو ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮمون ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ کن امضا : Amin~
ﻣﺎ ﯾﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺩﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ و ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺩ. ﺭﺍﺭشو ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮمون ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ کن
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 29/6/22 مدیر #417 *مامانم یه جوری موقع فوتبال میگه اونا بازی میکنن پولشو میگیرن چیش به تو میرسه انگار خودش مثلا بازیگرای آی فیلم سر هر پروژه 30 درصد قراردادشونو واسش کارت به کارت میکنن امضا : Amin~
*مامانم یه جوری موقع فوتبال میگه اونا بازی میکنن پولشو میگیرن چیش به تو میرسه انگار خودش مثلا بازیگرای آی فیلم سر هر پروژه 30 درصد قراردادشونو واسش کارت به کارت میکنن
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 2/7/22 مدیر #418 رفتم خونه گفتم: باباجوون کجایی؟ گفت حتما الانم میخوای بیای دستمو ماچ کنی باز چی میخوای؟ گفتم حقیقتش یه خورده گرونه پاتو بیار امضا : Amin~
رفتم خونه گفتم: باباجوون کجایی؟ گفت حتما الانم میخوای بیای دستمو ماچ کنی باز چی میخوای؟ گفتم حقیقتش یه خورده گرونه پاتو بیار
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 2/7/22 مدیر #419 به بابام میگم : بابا دارم میرم سمت گیاه خواری نظرت چیه؟؟؟ میگه آفرین پسرم مگه تو چیت از یه بز کمتره هرچند بز گیاه رو حروم نمیکنه ولی توی بی خاصیت نه گوشتت به درد میخوره نه شیر میدی امضا : Amin~
به بابام میگم : بابا دارم میرم سمت گیاه خواری نظرت چیه؟؟؟ میگه آفرین پسرم مگه تو چیت از یه بز کمتره هرچند بز گیاه رو حروم نمیکنه ولی توی بی خاصیت نه گوشتت به درد میخوره نه شیر میدی
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,824 امتیازها 96,908 مدالها 162 2/7/22 مدیر #420 بابام یهو درو باز کرد گفت بدو بدو واکسن کرونا رو ساختم فقط یه فندک بده باید حرارت بدمش گفتم ندارم رفت بیرون بلند به مادرم گفت یه روز مچشو میگیرم امضا : Amin~
بابام یهو درو باز کرد گفت بدو بدو واکسن کرونا رو ساختم فقط یه فندک بده باید حرارت بدمش گفتم ندارم رفت بیرون بلند به مادرم گفت یه روز مچشو میگیرم