Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,377 امتیازها 84,376 مدالها 77 31/8/24 مدیر #81 نوح ۹۵۰ سال عمر کرد فقط ۴۰ نفر رو هدایت کرد. فک کنم به طرف میگفته به خدا ایمان میاری؟طرفم میگفته نه.. نوح هم میگفته به کتفم ، میرفته امضا : Seta~
نوح ۹۵۰ سال عمر کرد فقط ۴۰ نفر رو هدایت کرد. فک کنم به طرف میگفته به خدا ایمان میاری؟طرفم میگفته نه.. نوح هم میگفته به کتفم ، میرفته
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,377 امتیازها 84,376 مدالها 77 31/8/24 مدیر #82 یعنی شما فکر نمیکنید که حامد همایون بیگانه بوده و یه روز همینجوری یهویی به سیاره خودشون برگشته و دیگه هیچ وقت هیچکس ندیدتش ؟ امضا : Seta~
یعنی شما فکر نمیکنید که حامد همایون بیگانه بوده و یه روز همینجوری یهویی به سیاره خودشون برگشته و دیگه هیچ وقت هیچکس ندیدتش ؟
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,377 امتیازها 84,376 مدالها 77 31/8/24 مدیر #83 امروز یجا رفتم دستشویی دیدم روی افتابه نوشته original شانس اوردم فیک نبود وگرنه نزدیک بود گارانتی و سریال نامبر ماتحتم بپره امضا : Seta~
امروز یجا رفتم دستشویی دیدم روی افتابه نوشته original شانس اوردم فیک نبود وگرنه نزدیک بود گارانتی و سریال نامبر ماتحتم بپره
لیلا؛ کاربر انجمن سطح 14 ارسالیها 1,503 پسندها 4,260 امتیازها 21,173 مدالها 16 11/9/24 #84 ﺍﺯ حیف نون می پرسن: ﺍﮔﻪ ﺗﻮﯼ ﯾﻪ ﺟﻨﮕﻠﯽ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﯾﻬﻮ ﯾﻪ ﺷﯿﺮ ﺟﻠﻮﻣﻮﻥ ﺳﺒﺰ ﺑﺸﻪ؛ﺑﻬﺘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻧﻤﺎﺯﻭ ﺑﺸﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻨﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﻧﺪﻣﻮﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯾﻢ؟ حیف نونﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : شما ﺍﮔﻪ با خیس کردن شلوارت ﻭﺿﻮﺕ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﺸﺪ،وایسا ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻩ امضا : لیلا؛
ﺍﺯ حیف نون می پرسن: ﺍﮔﻪ ﺗﻮﯼ ﯾﻪ ﺟﻨﮕﻠﯽ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﯾﻬﻮ ﯾﻪ ﺷﯿﺮ ﺟﻠﻮﻣﻮﻥ ﺳﺒﺰ ﺑﺸﻪ؛ﺑﻬﺘﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻧﻤﺎﺯﻭ ﺑﺸﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻨﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﻧﺪﻣﻮﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯾﻢ؟ حیف نونﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : شما ﺍﮔﻪ با خیس کردن شلوارت ﻭﺿﻮﺕ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﺸﺪ،وایسا ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻩ
لیلا؛ کاربر انجمن سطح 14 ارسالیها 1,503 پسندها 4,260 امتیازها 21,173 مدالها 16 11/9/24 #85 تاریخ انقضا مواد غذایی تو ایران اینجوریه که یه ذره مزه شو تست میکنیم، اگه عوض نشده بود که میخوریمش، اگرم عوض شده بود با چنتا ادویه قاطیش میکنیم باز میخوریمش امضا : لیلا؛
تاریخ انقضا مواد غذایی تو ایران اینجوریه که یه ذره مزه شو تست میکنیم، اگه عوض نشده بود که میخوریمش، اگرم عوض شده بود با چنتا ادویه قاطیش میکنیم باز میخوریمش
لیلا؛ کاربر انجمن سطح 14 ارسالیها 1,503 پسندها 4,260 امتیازها 21,173 مدالها 16 11/9/24 #86 حیف نون میره آمریکا ، تو رستوران میخواد غذا سفارش بده ! میگه : هات داگ ،،!! گارسون میگه : to go ? حیف نون میگه : نه بیشعور !!! تو نون! امضا : لیلا؛
حیف نون میره آمریکا ، تو رستوران میخواد غذا سفارش بده ! میگه : هات داگ ،،!! گارسون میگه : to go ? حیف نون میگه : نه بیشعور !!! تو نون!
لیلا؛ کاربر انجمن سطح 14 ارسالیها 1,503 پسندها 4,260 امتیازها 21,173 مدالها 16 11/9/24 #87 یارو زنگ میزنه ۱۱۰میگه: فرمونُ کلاجُ ترمزُ دنده ماشینمُ دزدیدن پلیسه میگه جعفر تویی؟ میگه آره میگه صندلی عقب نشستی بیا جلو امضا : لیلا؛
یارو زنگ میزنه ۱۱۰میگه: فرمونُ کلاجُ ترمزُ دنده ماشینمُ دزدیدن پلیسه میگه جعفر تویی؟ میگه آره میگه صندلی عقب نشستی بیا جلو