متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان نوجوانان قهرمان | بیتا صادقی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع ملکه جهنمی❄
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 823
  • کاربران تگ شده هیچ

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,866
پسندها
16,612
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
نام‌ رمان: نوجوانان قهرمان
نویسنده: بیتا صادقی
ژانر: #عاشقانه #فانتزی

خلاصه:
جوانان ما غرق در روزمرگی‌هایشان زندگی کسل‌کننده شان را سپری می‌کنند. این در حالیست که طوفانی بزرگ در انتظار آینده‌شان نشسته. طوفانی که سرزمینی لبریز از آرامش را در هم کوبیده بود. مرگ در کمین تک‌تک‌شان نشسته، این در حالی‌ ست که هیچ‌کدام از خطر آگاه نیستند
لینک رمان:

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : ملکه جهنمی❄

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
20,716
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
بیتا رمانتو خیلی دوست دارم، عجیب هیجانی برتم ایجاد میکنه و منو به فکر میندازه، همون پست دوم که وارد زندگی بنیتا شد، از اون موقع هر وقت میخونمش حس و حال نوشتن بهم دست میده =)
خلاصه که عالی مینویسی گلم و امیدوارم با قدرت ادامه بدی ^_^ ♡
پ ن: الان همه اینا رو گفتم که وسوست کنم پست بنویسی *خنده* ، ولی خب صادقانه گفتم، رمانت بهم جو نوشتن میده =)

امضا : ~Deku

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,866
پسندها
16,612
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
بیتا رمانتو خیلی دوست دارم، عجیب هیجانی برتم ایجاد میکنه و منو به فکر میندازه، همون پست دوم که وارد زندگی بنیتا شد، از اون موقع هر وقت میخونمش حس و حال نوشتن بهم دست میده =)
خلاصه که عالی مینویسی گلم و امیدوارم با قدرت ادامه بدی ^_^ ♡
پ ن: الان همه اینا رو گفتم که وسوست کنم پست بنویسی *خنده* ، ولی خب صادقانه گفتم، رمانت بهم جو نوشتن میده =)
خیلی هم عالی عزیز دلم خوشحالم هزش لذت می‌بری منم فعلا خیلی درگیر درسام کلی با جدیت به اینجام میرسم که بتونم خوب بنویسم امیدوارم تا آخزش ازش لذت ببری

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
20,716
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
ناموسا بنیتا تو سخنرانی افتضاحه بخصوص اون موفق باشید آخرش گند زد:610605-17b75dcd35733148d682e2850a11722a::957:
ولی من مطمئنم بنیتا نمیخواد با گفتن چندتا کلمه خودشو ثابت کنه، قراره با بازیش بین طرفدارها غوغا کنه:uz4i:

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,866
پسندها
16,612
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
ناموسا بنیتا تو سخنرانی افتضاحه بخصوص اون موفق باشید آخرش گند زد:610605-17b75dcd35733148d682e2850a11722a::957:
ولی من مطمئنم بنیتا نمیخواد با گفتن چندتا کلمه خودشو ثابت کنه، قراره با بازیش بین طرفدارها غوغا کنه:uz4i:
IMG-20220126-WA0135.jpg

آخرین ویرایش

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
20,716
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
خب خب
این پلرت آخری یه فرضیه تو ذهنم بوجود آورد
اینکه چرا کسی قصر رو پیدا نمیکرد...
سنگ اوپال به شکل قلب (دقیقا منو یاد قلب کریستالی تو پونی انداخت) ممکنه از چیزی نیرو بگیره
و شاید این قصر رو مهر و موم میکنه، تا وقتی که به دلایلی دوباره شروع کنه نیرو جذب کردن (که معلوم نیست چقدر طول بکشه اتفاق بیفته) و خب شاید اون لحظه فرد تونسته درخششو ببینه و متوجه قلعه بشه
و خب خیلی هم عجیبه که کتاب به این مهمی انقدر کمیابه، و خب فرضیات دیگه ای هم درمورد چرایی این موضوع دارم

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,866
پسندها
16,612
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
خب خب
این پلرت آخری یه فرضیه تو ذهنم بوجود آورد
اینکه چرا کسی قصر رو پیدا نمیکرد...
سنگ اوپال به شکل قلب (دقیقا منو یاد قلب کریستالی تو پونی انداخت) ممکنه از چیزی نیرو بگیره
و شاید این قصر رو مهر و موم میکنه، تا وقتی که به دلایلی دوباره شروع کنه نیرو جذب کردن (که معلوم نیست چقدر طول بکشه اتفاق بیفته) و خب شاید اون لحظه فرد تونسته درخششو ببینه و متوجه قلعه بشه
و خب خیلی هم عجیبه که کتاب به این مهمی انقدر کمیابه، و خب فرضیات دیگه ای هم درمورد چرایی این موضوع دارم
خل خب بگو فرضیاتت رو

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
20,716
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
خل خب بگو فرضیاتت رو
جنگی رخ داده باشه که خیلی کتابا و منابع تاریخیو از بین برده باشه، و نسخه هایی که ازش باقی موندن پنهان شده باشن
و احتمالاتی هم درمکرد خود جنگ تو ذهنم دارم
میتونه یه جنگ سیاسی راه افتاده باشه از درون یا بیرون، یا همش توسط نسل ملکه از قبل تعیین شده باشه که البته درحال حاضر خبری لزین که خاندان سلطنتی فعلی چه فعالیتایی دارن در دسترس نیست

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
20,716
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
و حتی از اونجایی که شیاطین داخل قصر پنهان شدن، خود قصر بخاطر این مهر و موم شده باشه
میتونه این موضوع دلایلی داشته باشه
مثلا بخاطر نفرین جادوی درخت جاودانو از بین بردهباشه و اینبار نشع کاری با شیاطین کرد
و اون هم تا روزی که زمانش برسه جادوی مهرو وموم رو رو کاخ گذاشتع باشه
و درکل اینا احتمالات تو ذهنمه که انقدر زیادن که حوصله گفتنشونو ندارم
مثلا کارگردان فیلم عشق و تاج ممکنه منبع الهامش همون کتاب و حتی کتابای کمیاب دیگه ای باشه و در آینده علاوه بر این فیلم در آینده داستان فیلمتی دیگه ای هم منتشر کنه

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,866
پسندها
16,612
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
جنگی رخ داده باشه که خیلی کتابا و منابع تاریخیو از بین برده باشه، و نسخه هایی که ازش باقی موندن پنهان شده باشن
و احتمالاتی هم درمکرد خود جنگ تو ذهنم دارم
میتونه یه جنگ سیاسی راه افتاده باشه از درون یا بیرون، یا همش توسط نسل ملکه از قبل تعیین شده باشه که البته درحال حاضر خبری لزین که خاندان سلطنتی فعلی چه فعالیتایی دارن در دسترس نیست
هوم جالبه غلطم نیس