هر چه بیشتر میاندیشم، بیشتر به این نتیجه میرسم که هیچچیز هنرمندانهتر از دوستداشتن یکدیگر نیست.
عشق چیز جاودانی است!
ظاهر آن ممکن است تغییر کند، اما جوهر آن، نه.
تا آنجا که میتوانید چیزهای زیبا را پیدا کنید، اکثر مردم خیلی کم زیبایی را پیدا میکنند.
عشق بین برادران یک پشتیبانی قوی از طریق زندگی است، این یک حقیقت قدیمی است. بیایید به دنبال این حمایت باشیم. ممکن است پیوند بین ما را تقویت کند و اجازه دهید ما نسبت به یکدیگر صادق و صریح باشیم؛ بگذارید هیچ رازی وجود نداشته باشد!
قبل از اینکه شروع به کاری کنم، آن کار قبلاً در ذهن من شکل گرفته. تلاشهای اولیه یقیناً غیر قابل تحمل هستند. به همین خاطر است که میخواهم بدانید اگر در آنچه که من انجام میدهم، چیز با ارزشی میبینید تصادفی نبوده بلکه به خاطر هدف و جهت واقعی است.
کسی آتش بزرگی در روحش است و هیچ کس نمیتواند خود را در آن گرم کند و رهگذران چیزی جز دود کمی در بالای دودکش نمیبینند و راه خود را ادامه میدهند.
من از نظر اکثر مردم – غیر حرفهای، غیر عادی، یا یک فرد ناخوشایند – کسی هستم که هیچ موقعیتی در جامعه ندارد و هرگز نخواهد داشت. به طور خلاصه، کمترین کمترین. خوب، پس – حتی اگر این کاملاً درست باشد، پس باید روزی بخواهم با کار خود نشان دهم که چنین عجیب و غریب، چنین کسی در درون خود ندارم.
اگر از درونتان صدایی شنیدید که می گفت: نمیتوانید نقاشی بکشید، با تمام وجود شروع به کشیدن نقاشی کنید؛ به این ترتیب آن صدا ساکت خواهد شد.