اعلام آمادگی می کنم.
سیما م رفیق انجمن رفیق انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 7/4/21 ارسالیها 348 پسندها 3,404 امتیازها 16,633 مدالها 10 6/11/21 #11 اعلام آمادگی می کنم.
Saqar تازه وارد تازه وارد سطح 1 تاریخ ثبتنام 22/7/21 ارسالیها 28 پسندها 158 امتیازها 503 مدالها 1 6/11/21 #12 اعلام امادگی
A.TAVAKOLI❁ معاونت سایت پرسنل مدیریت معاونت سایت سطح 43 تاریخ ثبتنام 14/5/18 ارسالیها 4,695 پسندها 84,733 امتیازها 77,384 مدالها 53 محل سکونت Esfahan 7/11/21 #13 گروه دهم همخوانی RAHELE KHALEGHI NAFISEH KAREVAN Mahraz ✅ .YağMur. Hannaneh Bamiri✅ فـــــღاطمه N FATEMEH PANAHY L Lili.Da ✅ ×Modina× sahel salehizade ماه نقره ای panizbabaei ZARY MOSLEH✅ Reihaneh.N نویسنده رمان Saqar✅ سیما م Sabatt ⸙Mahd قوانین همخوانی: 1_از روز شنبه تا چهارشنبه رمان رو مطالعه می کنیم و پنج شنبه و جمعه نظراتمون رو در تاپیک گفتمان رمان مربوطه قرار میدیم. 2_ نیازی به نقد حرفه ای نیست فقط نظر شخصی و معمولی خودمون رو قراره بگیم. 3_دوستانی که وارد این طرح میشن رمان های خودشون به زودی جزو رمان ها برای خواندن قرار میگیره. 4_ تموم پست های رمان مربوطه هر هفته باید لایک بشند. 5_اگر شخصی یک هفته نتونه انجام بده و اطلاع نده به من از گروه حذف میشه و تا دو هفته نمی تونه وارد گروه بشه. 6_ برای قسمت نظرسنجی برای انتخاب شدن رمانتون لطفا تبلیغ نکنین اگر تبلیغی بشه رمانتون از نظرسنجی حذف میشه. آخرین ویرایش 18/11/21
گروه دهم همخوانی RAHELE KHALEGHI NAFISEH KAREVAN Mahraz ✅ .YağMur. Hannaneh Bamiri✅ فـــــღاطمه N FATEMEH PANAHY L Lili.Da ✅ ×Modina× sahel salehizade ماه نقره ای panizbabaei ZARY MOSLEH✅ Reihaneh.N نویسنده رمان Saqar✅ سیما م Sabatt ⸙Mahd قوانین همخوانی: 1_از روز شنبه تا چهارشنبه رمان رو مطالعه می کنیم و پنج شنبه و جمعه نظراتمون رو در تاپیک گفتمان رمان مربوطه قرار میدیم. 2_ نیازی به نقد حرفه ای نیست فقط نظر شخصی و معمولی خودمون رو قراره بگیم. 3_دوستانی که وارد این طرح میشن رمان های خودشون به زودی جزو رمان ها برای خواندن قرار میگیره. 4_ تموم پست های رمان مربوطه هر هفته باید لایک بشند. 5_اگر شخصی یک هفته نتونه انجام بده و اطلاع نده به من از گروه حذف میشه و تا دو هفته نمی تونه وارد گروه بشه. 6_ برای قسمت نظرسنجی برای انتخاب شدن رمانتون لطفا تبلیغ نکنین اگر تبلیغی بشه رمانتون از نظرسنجی حذف میشه.
A.TAVAKOLI❁ معاونت سایت پرسنل مدیریت معاونت سایت سطح 43 تاریخ ثبتنام 14/5/18 ارسالیها 4,695 پسندها 84,733 امتیازها 77,384 مدالها 53 محل سکونت Esfahan 7/11/21 #14 رمان منتخب این هفته: رمان معمر گفتمان آزاد