متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد همراه نقد همراه رمان دامی از جنس خنده‌هایش | pini.nafiseh / توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع Niyosha22
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 281
  • کاربران تگ شده هیچ

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,019
پسندها
29,662
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
~بسم رب النور~

IMG_20210302_234904_390.jpg

با سلام خدمت نویسنده محترم!
«نقد همچون آیینه‌ی نگرش ماست، بنگرید آیینه‌ی وجودیت را»
رمان «دامی از جنس خنده‌هایش» پس از خواندن تمامی پست‌ها، بر اساس تعداد پست‌های صلاح دیده شده توسط مدیر مربوط، توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول و پیشنهاداتی برای درخشیدن شما نویسنده عزیز نقد گردیده است.
لطفا کمی صبر کنید تا تعداد پست مشخصی از رمان شما نقد همراه شود و داخل تاپیک قرار گیرند.
پس از مطالعه نقدها، موظف هستید رمان خود را ویرایش کنید.
اگر سوالی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Niyosha22

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,090
پسندها
23,098
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
باسمه تعالی
نقد همراه رمان دامی از جنس خنده‌هایش
منتقد: شیوا پناه S SHIVA PANAH
نویسنده: Nafise amirlatifi Pini.nafise
[با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده‌ی عزیز، امیدوارم این نقد بی‌غرض، مفید و در راستای پیشرفت شما قابل شود. با توجه به استعداد شما، به حتم در آینده شاهد درخشش این اثر خواهیم بود.]
صدای مبین از اون طرف کلاس اومد: مگه دست خودشونه که نیان؟
تینا: اگه ماهین بیاد من هم میام.
قبل اینکه دهنم رو باز کنم، سینا گفت: خوبه پس میاین، فعلا خدافظ همگی.«بهتر هست مابین این دیالوگ‌ها به فضاساز یا توصیفات هم بپردازید. فرضاً اشاره‌ای به حالات سینا کنید یا روی نکته‌ای از ظاهر او فوکوس کنید. به طول مثال...

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Shiva.Panah

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,960
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
نقد پست دوازدهم رمان دامی از جنس خنده‌هایش توسط منتقد WHITE SKY

کیومرث رفت سمت مامانم و بوسیدش:
- خوش اومدین خاله چه عجب از این‌ورا.
مامان: ماهین همیشه مزاحمتون هست دیگه.(لحن شخصیت رو توصیف کنید. وقتی اینو می‌گفت نگاهش به کی بود؟ چطوری نشسته بود؟)
خاله رو بوسیدم و به عمو سیروس دست دادم.(چهره‌ی عمو سیروس رو توصیف کنید، لباس و حالت بدنش رو هم یکم توصیف کنید. سعی کنید توصیفات رو لا به لای جملات جا بدید مثلاً: دست عمو سیروس رو که تا بالای مچش رو آستین قرمز لباس بافتنیش پوشونده بود، گرفتم و سلام دادم. نگاهم رو به سمت چشمای مهربون و قهوه‌ای رنگش سوق دادم)
خاله: چه مزاحمتی!(تا جایی که حس میشه این جمله...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Victoria

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,960
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
نقد پست سیزدهم رمان دامی از جنس خنده‌هایش توسط منتقد WHITE SKY

چند لحظه‌ای سکوت شد.(خب این چند لحظه چطوری گذشت؟! شخصیت‌ها چی کار می‌کردن تو این چند لحظه؟ آیا حالتشون تغییری کرد؟ کسی به کس دیگه‌ای نگاه کرد؟ آیا کسی سرشو پایین انداخت؟ توصیف کنید) منتظر به بابا نگاه کردم. سنگینی نگاه کیومرث رو حس می‌کردم که مستقیماًروی من بود، آخرش هم نتونست تحمل کنه زود‌تر از بابا گفت:
- فکر نمی‌کنم کار کردن در کنار درس خوندن اون هم حجم سنگین درس‌های دو ترم آخر؛ برای ماهین خوب باشه.
دل‌خور نگاهش کردم:(اینجا نیازی نبود دو نقطه بذارید)
- کیومرث!
شونه‌ای بالا انداخت.
بابا: کیومرث راست میگه دخترم، شما نباید زیاد به...

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,960
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
نقد پست چهاردهم رمان دامی از جنس خنده‌هایش توسط منتقد WHITE SKY

سمت راست راه پله می‌خورد که روی هر پله یه گلدون بود و در آخر یه سکوی کوچیک که سقفی شده بود برای تخت سنتی توی حیاط.
از پله‌ها رفتم بالا، روی سکو کتونی‌های سفید رنگم رو درآوردم و وارد خونه شدم.
خونه‌ی ما تقریبا کلنگی محسوب می‌شد. اما به درخواست من و جمع و جور کردن بابا، دستی به سر و گوشش کشیده بودیم. حالا درحالی که بافت قدیمی داشت حسابی تو دل برو شده بود‌. بابا نصف بیشترعمرش یه دبیر ریاضی ساده بود و الانم که بازنشست شده بود با کلاس‌های خصوصی گاهی سر خودش رو گرم می‌کرد. یادمه اون زمان دست کشیدن به این خونه یکم تحت فشارش گذاشت، اما عوضش الان لذتش رو می‌بریم.
در اتاق بغل آشپزخونه رو باز کردم. برق اتاق رو روشن کردم و خودم رو...

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,960
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
نقد پست پانزدهم رمان دامی از جنس خنده‌هایش توسط منتقد WHITE SKY

به زور خودم رو کنترل کردم که نخندم،(اینجا بهتر بود نقطه بذارید) با نگاهم دنبالش کردم(اینجا بهتر بود ویرگول بذارید) می‌رفت سمت در اتاقی که انتهای راه‌روی شش متری خونه قرار داشت. در واقع اتاق مامان و بابا اونجا بود، رو به روی آشپزخونه و در اتاق من.
به محض اینکه در خونه بسته شد پریدم تو اتاقم.
امروز(اگه اینجا به جای واژه‌ی امروز از «اون‌روز» استفاده کنید درست‌تره، چون دارید در مورد گذشته حرف می‌زنید و افعال هم ماضی هستن) هوا خنک‌تر شده بود و نم بارون هم میومد، پاتوقمون یه جایی تقریبا(تقریباً✓) خارج از...

آخرین ویرایش
  • Like

میم.ژوپیتر

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
246
پسندها
2,869
امتیازها
13,613
مدال‌ها
13
با سلام
نقد همراه رمان دامی از جنس خنده هایش

پست 31
به پسری که کنارش ایستاده بود و متعجب به مکالمه ما گوش می‌داد نگاهی کردم.
با استفاده از توصیفات، قیافه ی متعجبش رو توصیف کنید. حالت ابروها، چشم ها، لب ها این در ارتباط گیری خواننده تاثیر داره. تینا هم بغل دست من دهنش باز مونده بود با آرنج ضربه‌ی نرمی به تینا زدم که سوتی نده، هم‌زمان گفتم:
- طنین هستم.
اونم نگاهی به دوستش کرد:
- ماهان.
سرم رو با پرستیژ خاصی به سمت چپ خم کردم:
- خوشوقتم.
متوجه شدم نگاهش روی دست چپم خشک شد. ناخواسته دستم رو که حلقه توش برق میزد پشتم قایم کردم و این کار باعث شد قفل نگاهش باز بشه در حالی که نگاهش رو به هرنقطه ی نامعلومی به غیر از من می‌دوخت سنگین گفت:
- همچنین، خدانگهدارتون...

• Like

Nafise amirlatifi

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
20

ارسالی‌ها
1,058
پسندها
13,811
امتیازها
33,373
مدال‌ها
20
  • مدیر
نقد پست پانزدهم رمان دامی از جنس خنده‌هایش توسط منتقد WHITE SKY

به زور خودم رو کنترل کردم که نخندم،(اینجا بهتر بود نقطه بذارید) با نگاهم دنبالش کردم(اینجا بهتر بود ویرگول بذارید) می‌رفت سمت در اتاقی که انتهای راه‌روی شش متری خونه قرار داشت. در واقع اتاق مامان و بابا اونجا بود، رو به روی آشپزخونه و در اتاق من.
به محض اینکه در خونه بسته شد پریدم تو اتاقم.
امروز(اگه اینجا به جای واژه‌ی امروز از «اون‌روز» استفاده کنید درست‌تره، چون دارید در مورد گذشته حرف می‌زنید و افعال هم ماضی هستن) هوا خنک‌تر شده بود و نم بارون هم میومد، پاتوقمون یه جایی...

امضا : Nafise amirlatifi
عقب
بالا