متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد همراه نقد همراه رمان بستنی که طعم عشق می‌داد | Fatima°silent / توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع Niyosha22
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 222
  • کاربران تگ شده هیچ

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,019
پسندها
29,662
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
  • نویسنده موضوع
~بسم رب النور~

IMG_20210302_234904_390.jpg

با سلام خدمت نویسنده محترم!
«نقد همچون آیینه‌ی نگرش ماست، بنگرید آیینه‌ی وجودیت را»
رمان «بستنی که طعم عشق می‌داد» پس از خواندن تمامی پست‌ها، بر اساس تعداد پست‌های صلاح دیده شده توسط مدیر مربوط، توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول و پیشنهاداتی برای درخشیدن شما نویسنده عزیز نقد گردیده است.
لطفا کمی صبر کنید تا تعداد پست مشخصی از رمان شما نقد همراه شود و داخل تاپیک قرار گیرند.
پس از مطالعه نقدها، موظف هستید رمان خود را ویرایش کنید.
اگر سوالی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Niyosha22

YEKTA ONSORI

گوینده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
911
پسندها
24,519
امتیازها
40,273
مدال‌ها
34
نقد همراه رمان "بستنی که طعم عشق می‌داد"
منتقد: YEKTA ONSORI YEKTA ONSORI
نویسنده: Fatima_rah85 Fatima°silent
پست #5
- اتفاقاً احساس می‌کنم به فریستیج صورتم خیلی میاد.
خال گوشتی بزرگ مشکی که با خمیربازی درستش کردم، واقعاً بهم نمی‌یاد... . (خالی که با خمیربازی درست شده است؟ بنده فکر نمی‌کنم که همچین چیزی اصلاً طبیعی به نظر بیاید و شخص مقابل بتواند باور کند که یک خال است. ضمن این‌که چنین کارهایی برای زده کردن یک فرد از خود متناسب با عقل و منطق یک دختر بالغ نیست. بهتر هست در...

امضا : YEKTA ONSORI

M.Fakher

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,584
پسندها
38,821
امتیازها
66,873
مدال‌ها
40
از وان پریدم بیرون لباسامو (شکسته نویسی در نثر محاوره هم با محدودیت همراهه باید بگی " لباس‌هام رو") عوض کردم و به جای اون لباسای (لباس‌های) چرک و بعد قیافه لباسای (بهتره که در دوتا جمله‌ی پشت سر هم کلمه‌ی تکراری استفاده نکنی و اینجا کلمه‌ی " لباسا" رو پاک کنی و به جاش بگی که مثلا مانتو یا شلوار جدید به تن کردم) جدید به تن کردم
کمدو (کمد رو) باز کردم...
- اوم... شلوار مشکی نه! (اینجا چون داره انتخاب می‌کنه علامت تعجب درست نیست و باید از سه نقطه یا ویرگول استفاده بشه) کرمم (با توجه به ساختار جمله...

امضا : M.Fakher
عقب
بالا