A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #1 غم انگیزترین نقطه دنیا آغوش من است.. وقتی بی اندازه جای تو در آن خالیست! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #2 «درد کشیدن» بهترین حس دنیاست.. وقتی مورفین ترین آرزوی من تویی! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #3 بر هر انگشتم پرندهای مینشیند انتظار تو در من جوانهای بود که حالا درخت کهنسالی شده است... ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
بر هر انگشتم پرندهای مینشیند انتظار تو در من جوانهای بود که حالا درخت کهنسالی شده است... ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #4 روزهایی میرسند که موهایت سراغ انگشتهایم را میگیرند و جیب هایت به جستجوی دستهایم تمام خیابان ها را پرسه میزنند … چشم هایت همه جا دنبالم میگردند و لب هایت به اشتباه به صورت آدم های غریبه لبخند میزنند و نامم را صدا می کنند … روزهایی میرسند که مغزت از تکرار خاطره هایم درد میگیرد و قلبت مدام از تو میپرسد چرا…؟ باور کن روزهایی میرسند که آدم ها باید به خودشان جواب پس بدهند! بعد از رفتنت هیچ نمیگویم … من تو را به روزهای سخت دلتنگی میسپارم … ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
روزهایی میرسند که موهایت سراغ انگشتهایم را میگیرند و جیب هایت به جستجوی دستهایم تمام خیابان ها را پرسه میزنند … چشم هایت همه جا دنبالم میگردند و لب هایت به اشتباه به صورت آدم های غریبه لبخند میزنند و نامم را صدا می کنند … روزهایی میرسند که مغزت از تکرار خاطره هایم درد میگیرد و قلبت مدام از تو میپرسد چرا…؟ باور کن روزهایی میرسند که آدم ها باید به خودشان جواب پس بدهند! بعد از رفتنت هیچ نمیگویم … من تو را به روزهای سخت دلتنگی میسپارم … ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #5 نوعی بی خیالی هست که معمولا بعد از انتظار کشیدن های طولانی پیش می آید … بعد از مدتها تلاش کردن دویدن و به در و دیوار زدن بعد از مدتها خواستن بی نتیجه! یکدفعه احساس می کنی خسته ای، بریده ای، دیگر توانش را نداری و هیچ چیز برایت مهم نیست … به اینجا که میرسی فقط دلت میخواهد تماشا کنی برایت فرقی نمیکند رسیدن یا نرسیدن … آمدن یا نیامدن، ماندن یا رفتن … به اینجا که میرسی نه دلتنگ می شوی نه دلخوش … می گویی بی خیال! و این بی خیالی غمگین ترین حس دنیاست…! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
نوعی بی خیالی هست که معمولا بعد از انتظار کشیدن های طولانی پیش می آید … بعد از مدتها تلاش کردن دویدن و به در و دیوار زدن بعد از مدتها خواستن بی نتیجه! یکدفعه احساس می کنی خسته ای، بریده ای، دیگر توانش را نداری و هیچ چیز برایت مهم نیست … به اینجا که میرسی فقط دلت میخواهد تماشا کنی برایت فرقی نمیکند رسیدن یا نرسیدن … آمدن یا نیامدن، ماندن یا رفتن … به اینجا که میرسی نه دلتنگ می شوی نه دلخوش … می گویی بی خیال! و این بی خیالی غمگین ترین حس دنیاست…! ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #6 از یک جایی به بعد دلت میخواهد همه چیز را واگذار کنی نامه استعفایت را روی میز دنیا بگذاری … کیفت را برداری و به دورترین جایی که می شناسی بروی چای بنوشی سیگارت را دود کنی و به هیچ چیز فکر نکنی … از یک جایی به بعد دلت میخواهد خودت باشی تنها خودت و حافظه ای که هیچ کس را به خاطر نمی آورد …! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
از یک جایی به بعد دلت میخواهد همه چیز را واگذار کنی نامه استعفایت را روی میز دنیا بگذاری … کیفت را برداری و به دورترین جایی که می شناسی بروی چای بنوشی سیگارت را دود کنی و به هیچ چیز فکر نکنی … از یک جایی به بعد دلت میخواهد خودت باشی تنها خودت و حافظه ای که هیچ کس را به خاطر نمی آورد …! ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #7 دلم اسارتی میخواهد از جنس تو ... مثل حبس شدن گوشه آغوشت ! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #8 به درخت های خوشبخت فکر می کنم که پرنده های زیبا روی شاخه هایشان لانه ساخته اند… به خودم فکر می کنم به تو … و به درخت غمگینی که عاشق پرنده ای مغرور است …! ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
به درخت های خوشبخت فکر می کنم که پرنده های زیبا روی شاخه هایشان لانه ساخته اند… به خودم فکر می کنم به تو … و به درخت غمگینی که عاشق پرنده ای مغرور است …! ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #9 در زمستان خشک در پاییز زرد… و در بهار سبز می شوند؟ تو باور نکن عشق من! دوست داشتن اگر به جان درخت ها هم بیفتد چهار فصلشان شکوفه باران است … ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
در زمستان خشک در پاییز زرد… و در بهار سبز می شوند؟ تو باور نکن عشق من! دوست داشتن اگر به جان درخت ها هم بیفتد چهار فصلشان شکوفه باران است … ((فرشته رضایی))
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 18/12/21 نویسنده موضوع #10 از روزی که گلهای سرخ دوست داشتنت بر سرزمین دلم روییده دیگر هیچ باد و بارانی و هیچ پاییزی غمگینم نمیکند… و قسم، به تمام درخت های عاشقی که یک روز بی صبرانه پیشانی بهار را میبوسند با چشمهایم به راهت… با قلبم به نامت… و با دستهایم در انتظار به آغوش کشیدنت میمانم... ((فرشته رضایی)) امضا : AINAZ.R
از روزی که گلهای سرخ دوست داشتنت بر سرزمین دلم روییده دیگر هیچ باد و بارانی و هیچ پاییزی غمگینم نمیکند… و قسم، به تمام درخت های عاشقی که یک روز بی صبرانه پیشانی بهار را میبوسند با چشمهایم به راهت… با قلبم به نامت… و با دستهایم در انتظار به آغوش کشیدنت میمانم... ((فرشته رضایی))