متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه قواعدی کاربردی در استفاده بهتر از آرام پز و زودپز

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 180
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,399
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز طبخ غذا و استفاده از ظروف برای درست کردن غذا بسیار مهم است و در سلامتی ما تاثیر فراوان دارد. در زمان های قدیم برای پخت غذا از ظروف سنگی و مسی استفاده می کردند اما در دنیای پر شتاب امروزی این ظروف جای خود را به زودپز و آرام پز داده اند تا پخت غذا با سرعت انجام شود .در این بخش ، شما را با قواعدی که برای استفاده بهتر از این وسایل وجود دارد ، آشنا می کنیم.


آنچه باید درباره استفاده درست از آرام پز و زودپز بدانید​

آرام پز

مواد غذایی درون آرام پز با حرارت کم بین 75 تا 135 درجه سانتی گراد و به آهستگی و با حجم زیادی آب می پزد . افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند بهتر است از آرام پز استفاده نمایند و قبل از بیرون رفتن از خانه مواد غذایی را درون آن بریزند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا