- نویسنده موضوع
- #1
طرز طبخ غذا و استفاده از ظروف برای درست کردن غذا بسیار مهم است و در سلامتی ما تاثیر فراوان دارد. در زمان های قدیم برای پخت غذا از ظروف سنگی و مسی استفاده می کردند اما در دنیای پر شتاب امروزی این ظروف جای خود را به زودپز و آرام پز داده اند تا پخت غذا با سرعت انجام شود .در این بخش ، شما را با قواعدی که برای استفاده بهتر از این وسایل وجود دارد ، آشنا می کنیم.
مواد غذایی درون آرام پز با حرارت کم بین 75 تا 135 درجه سانتی گراد و به آهستگی و با حجم زیادی آب می پزد . افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند بهتر است از آرام پز استفاده نمایند و قبل از بیرون رفتن از خانه مواد غذایی را درون آن بریزند و...
آنچه باید درباره استفاده درست از آرام پز و زودپز بدانید
آرام پزمواد غذایی درون آرام پز با حرارت کم بین 75 تا 135 درجه سانتی گراد و به آهستگی و با حجم زیادی آب می پزد . افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند بهتر است از آرام پز استفاده نمایند و قبل از بیرون رفتن از خانه مواد غذایی را درون آن بریزند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.