خب دیگه اینا همون مشکلات همگانین
توی خارج هم هست همه جا هست
من مثال بارزش خانوادمن
مادرم با کنکور دادنم مخالفه اصلا هم باهام همکاری نمیکنه
یه چیز برعکس بعضی خانواده ها
ولی خب که چی
تو تنهایی قراره بعدا زندگی کنی
خودتی وواین دنیا
استعداد داشتن توی یه چیز دیگه خب اصلا نباید میومده کنکور بده ولی حالا که قراره بده جدی جدی به نظرم کمتر کسی هست که نتونه کنکور قبول بشه از نظر هوشی و استعدادی. اگه قبول نشده از بی عرضگی بوده و کم کاری خودش بقیهاش بهونه است. کنکور فقط یه حداقل هوش می خواد که هممون تقریبا داریم مگرنه توی مدارس استثنایی و اینا درس می خوندیم که کلا جریانش فرق داره.
کی گفته اگه توی چیزی استعداد نداری پس موفق هم نمیتونی بشی؟
استعداد داشتن توی یه چیز دیگه خب اصلا نباید میومده کنکور بده ولی حالا که قراره بده جدی جدی به نظرم کمتر کسی هست که نتونه کنکور قبول بشه از نظر هوشی و استعدادی. اگه قبول نشده از بی عرضگی بوده و کم کاری خودش بقیهاش بهونه است. کنکور فقط یه حداقل هوش می خواد که هممون تقریبا داریم مگرنه توی مدارس استثنایی و اینا درس می خوندیم که کلا جریانش فرق داره.
کی گفته اگه توی چیزی استعداد نداری پس موفق هم نمیتونی بشی؟
کلا راجب خودکشی با من حرف نزنین جدی قابلیت توهین نکردن ندارم
یه نکته وجود داره اونم اینکه وقتی توی شرایط اضطراری باشی بیشترین تلاشت و می ذاری. نکتهی دوم خب نتیجه می گیریم بدون فشار هم که اصلا قبول نمیشد پس هیچی دیگه چرا خودکشی کنه یا افسردگی بگیره؟ برو یه راه دیگه رو پیدا کن اصلا تو مال درس خوندن نیستی دلبندم. وقتی با بیشترین تلاشت هم کنکور قبول نشدی، مسیرت اشتباهه با دل سیر برو سربازی تهشم مثلا برو کار عملی بکن ببین توی چی استعداد داری
منظورم رو نتوستم خب بهتون بفهمونم مثلا طرف می خواد بوتیک بزنه یا هر چیز دیگه ای صد درصد برای این کار نیارز به ای هم داره که خانوادش کمکش کنن پس خانوادش از هدفش خبر دارن من می گم اون فرد بره کنکور رو بده حالا قبول شد که ششد نشدم که نشد البته باید ری اکشن خانوادش هم بدونه از قبل
مثلا من می دونم خانوادم اگه کنکور بدم همین طور شانسی کل خانوادم می گن این خودش می خواست قبول نشد ولی خب یکی همچین خانواده ای نداره
بعد همه راجب علاقه حرف میزنن
کنکور هنر هست همه چی هست
دیگه اگه علاقه به چیزی داری که تو کنکور نیست بدون کنکور میری دنبالش
یه کسی یه چی میگفت راجب هوش اقتصادی
مثالش همینه یه رشته که باش کنار میتونی بیای بخونی
بعد درکنارش بری دنبال اون چیزی که علاقه داری و پولشو نداشتی
یه نکته وجود داره اونم اینکه وقتی توی شرایط اضطراری باشی بیشترین تلاشت و می ذاری. نکتهی دوم خب نتیجه می گیریم بدون فشار هم که اصلا قبول نمیشد پس هیچی دیگه چرا خودکشی کنه یا افسردگی بگیره؟ برو یه راه دیگه رو پیدا کن اصلا تو مال درس خوندن نیستی دلبندم. وقتی با بیشترین تلاشت هم کنکور قبول نشدی، مسیرت اشتباهه با دل سیر برو سربازی تهشم مثلا برو کار عملی بکن ببین توی چی استعداد داری
خب اونکه دیگه تقصیر کنکور بدبخت نیست. کنکور مگه گفته همه بیان کنکور بدن؟ گفته هرکسی میخواد توی دانشگاههای علمی فعالیت کنه این معیاره یاعلی بیاد ازمون بده.