- تاریخ ثبتنام
- 30/6/18
- ارسالیها
- 2,143
- پسندها
- 4,402
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
سطح
13
- نویسنده موضوع
- #1
محيط هاي كشت را از نظر تركيب شيميايي و دارا بودن مواد غذائي يا مواد باز دارنده ميتوان به چند دسته تقسيم كرد .
۱. محيط كشت انتخابي (Selective) :
اين محيط ها براي جدا كردن يك يا دستهاي از ميكروارگانيسمها بكار ميروند و به علت دارا بودن مواد بازدارنده، از رشد ميكروارگانيسمهاي ناخواسته جلوگيري ميكنند مانند محيط برد باركر جهت جدا كردن استافيلوكوكوس اورئوس و يا محيط S.S براي سالمونلا و شيگلا و يا محيط داراي نمک هاي صفراوي براي جدا كردن كلي فرمها .
2.محيط هاي كشت غني كننده (Enrichment) :
اين محيط ها معمولا در مواردي به كار ميروند كه تعداد ميكروارگانيسم مورد جستجو درنمونه غذائي كم بوده و يا به علت وجود زياد ميكروارگانيسمهاي ديگر جدا كردن آن با اشكال مواجه باشد.اين محيط ها با تركيب...
۱. محيط كشت انتخابي (Selective) :
اين محيط ها براي جدا كردن يك يا دستهاي از ميكروارگانيسمها بكار ميروند و به علت دارا بودن مواد بازدارنده، از رشد ميكروارگانيسمهاي ناخواسته جلوگيري ميكنند مانند محيط برد باركر جهت جدا كردن استافيلوكوكوس اورئوس و يا محيط S.S براي سالمونلا و شيگلا و يا محيط داراي نمک هاي صفراوي براي جدا كردن كلي فرمها .
2.محيط هاي كشت غني كننده (Enrichment) :
اين محيط ها معمولا در مواردي به كار ميروند كه تعداد ميكروارگانيسم مورد جستجو درنمونه غذائي كم بوده و يا به علت وجود زياد ميكروارگانيسمهاي ديگر جدا كردن آن با اشكال مواجه باشد.اين محيط ها با تركيب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.