- تاریخ ثبتنام
- 12/7/21
- ارسالیها
- 4,050
- پسندها
- 35,929
- امتیازها
- 74,373
- مدالها
- 37
سطح
33
- نویسنده موضوع
- #1
اسفنج آشپزخانه اغلب برای شستن ظرف ها، تمیز کردن سطوح کابینت و... بکار می روند و بر خلاف تصور بسیاری از افراد یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه است و در هر چهار سانتی متر مربع اسفنج حدود 134 هزار باکتری وجود دارد. رطوبت و باقیمانده موادغذایی محیطی مطلوب برای رشد میکروب ها در اسفنج به وجود می آورد و باکتری های موثر در ابتلا به مسمومیت غذایی مانند ای کولی، سالمونلا، کمپیلوباکتر و پاتوژن های در حفره های ریز اسفنج ظرف شویی زندگی و رشد می کند و سبب انتشار و انتقال آلودگی به ظروف و مواد غذایی می شوند.
بنابراین اگر همه نقاط آشپزخانه را تمیز می کنید اما می پندارید که اسکاچ و اسفنج ظرفشویی به علت تماس دائمی شان با آب و مواد شوینده، جزو تمیزترین قسمت های خانه اند، سخت در اشتباهید پس...
بنابراین اگر همه نقاط آشپزخانه را تمیز می کنید اما می پندارید که اسکاچ و اسفنج ظرفشویی به علت تماس دائمی شان با آب و مواد شوینده، جزو تمیزترین قسمت های خانه اند، سخت در اشتباهید پس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.