- ارسالیها
- 118
- پسندها
- 401
- امتیازها
- 2,803
- مدالها
- 4
- نویسنده موضوع
- #1
روغن کنجد یک روغن پختوپز است که از دانههای کنجد تهیه میشود و در آشپزی آسیایی رایج است. انواع روغن کنجد از دانههای کنجد سادۀ فشرده یا دانههای کنجد برشتهشده تهیه میشوند و به روشهای مختلف در غذاهای چینی، ژاپنی، هند جنوبی و خاورمیانه استفاده میشوند. روغن کنجد سبک معمولاً یک روغن خنثی برای پختوپز است؛ درحالیکه، روغن کنجد برشتهشده بهعنوان طعمدهنده در سسها، سوپها و سایر غذاها استفاده میشود. در این مطلب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.