مرحله اول
برای تهیه پیتزا ناچو به روش مکزیکی در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر یا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم.
مرحله دوم
در این مرحله کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه چیپس ترتیلا را به صورت پخش درون قالب می ریزیم و در کف قالب پخش می کنیم، سپس مقداری سس کچاپ به صورت یکدست روی چیپس می ریزیم.
مرحله سوم
حالا پنیر پیتزا را به صورت یکدست در روی مواد می ریزیم، سپس سوسیس پپرونی را به صورقه ای نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه پپرونی های خرد شده را برای زیبایی بیشتر پیتزا به ترتیب روی پنیر پیتزا می چینیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.