مرحله اول
برای تهیه پیتزای گوجه فرنگی ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید، سپس روغن را به همراه تخم مرغ، شکر و نمک به مواد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم که دارای کمی چسبندگی باشد جمع شود. در ادامه کاسه خمیر را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر را روی سطح کار ۱۰ دقیقه ورز می دهیم، سپس درون کاسه قرار می دهیم و روی آنرا می پوشانیم. در ادامه اجازه می دهیم خمیر در دمای محیط استراحت کند تا حجمش تقریبا دو برابر شود، برای حجم گرفتن خمیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.