متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر انجیر کاراملی با ماسکارپونه پرتقال و عسل

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 310
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #1
 انجیرهای کاراملی با ماسکارپونه پرتقال و عسل

انجیر کاراملی با ماسکارپونه پرتقال و عسل، به خوشمزگی یک پودینگ است و می‌توان آن را به‌عنوان برانچ سرو کرد. این دسر یا برانچ لذیذ از پنیر ماسکارپونه، آب پرتقال تازه، پوست پرتقال رنده‌شده، عسل، انجیر تازه چهار قاچ‌شده، بادام بوداده یا هر نوع آجیل دیگر، شکر قنادی و آب سرد تشکیل می‌شود.

ماسکارپونه را در یک کاسه بریزید و به‌آرامی با آب پرتقال ترکیب کنید تا یک مخلوط یکدست درست شود. پوست پرتقال و عسل را به آن بیفزایید. سپس به سراغ انجیرها بروید. انجیرها را از انتها سیخ کنید و آن‌ها را روی یک سینی بچینید. پسته‌ها یا بادام‌های خردشده را در یک کاسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا