- ارسالیها
- 530
- پسندها
- 4,693
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- #1
انجیر کاراملی با ماسکارپونه پرتقال و عسل، به خوشمزگی یک پودینگ است و میتوان آن را بهعنوان برانچ سرو کرد. این دسر یا برانچ لذیذ از پنیر ماسکارپونه، آب پرتقال تازه، پوست پرتقال رندهشده، عسل، انجیر تازه چهار قاچشده، بادام بوداده یا هر نوع آجیل دیگر، شکر قنادی و آب سرد تشکیل میشود.
ماسکارپونه را در یک کاسه بریزید و بهآرامی با آب پرتقال ترکیب کنید تا یک مخلوط یکدست درست شود. پوست پرتقال و عسل را به آن بیفزایید. سپس به سراغ انجیرها بروید. انجیرها را از انتها سیخ کنید و آنها را روی یک سینی بچینید. پستهها یا بادامهای خردشده را در یک کاسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.