- تاریخ ثبتنام
- 17/7/18
- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
سطح
13
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه مربای انجیر|.
مربا انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این مربای خوش طعم را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.
مواد لازم مربا انجیر
آب ۲ لیوان
شکر ۷۵۰ گرم
انجیر ۱ کیلوگرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا دنباله انجیرها را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند.سپس در قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن می افزاییم
و با قاشق هم می زنیم تا زود تر در آب حل شود و صبر می کنیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید و...
مربا انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این مربای خوش طعم را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.
مواد لازم مربا انجیر
آب ۲ لیوان
شکر ۷۵۰ گرم
انجیر ۱ کیلوگرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا دنباله انجیرها را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند.سپس در قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن می افزاییم
و با قاشق هم می زنیم تا زود تر در آب حل شود و صبر می کنیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.